- 15 Mayıs 2019
- 2.984
- 3.823
- 53
Bi problem varmı sebepsizmi can4sene lik evliyim 2 senedir de istiyorum bir düşük bir de kimyasal oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi problem varmı sebepsizmi can4sene lik evliyim 2 senedir de istiyorum bir düşük bir de kimyasal oldu
Hiç hamile kalamadıkki bilelim be canımYa bide bu sefer farkli bisey agzimda bi metal tadi var anlam veremedim bilgisi olan var mi ??
Çok şükür yok doktorum herşey yolunda dediBi problem varmı sebepsizmi can
Adet gunuyse çıkardı gibi ama üzülmek için çok erken ben kızıma 4 yıllık hasretten sonra kavuştum tabi çok şükür RABBİME nasip etti kızım 3 yaşında yine olmuyor 7 yıllık evliyim bir sene hamilelik dışında hep istedim ama olmadi demek istedim sabrın sonu selamettir sabretmek gerekBugün adet olmam lazımdı ama olmadım hiçbir belirti yok olacağıma dair. 4 aydır istiyorum canım kısmet bu ay da yok demek ki
belki duymussunuzdur cnmHiç hamile kalamadıkki bilelim be canım
Olur o zaman canım stres yapıyoruz ne yazıkkiÇok şükür yok doktorum herşey yolunda dedi
Duydum canım varmış öyle bişey gerçektenbelki duymussunuzdur cnm
Cidden mi nedenini biliyor musun peki garip geldi de banaDuydum canım varmış öyle bişey gerçekten
Malesef öyle siz ne zamandır istiyorsunuzOlur o zaman canım stres yapıyoruz ne yazıkki
Metal a dua edin ben her yediğim içtiğim de ağzıma kına tadı kokusu geliyorduHiç hamile kalamadıkki bilelim be canım
Bilmiyom valla aman boşver hamilesin varsın metal tadı olsun ben bakır demir herşeyin tadına razıyımCidden mi nedenini biliyor musun peki garip geldi de bana
Ay cidden o daha fenaymisMetal a dua edin ben her yediğim içtiğim de ağzıma kına tadı kokusu geliyordu
5 aydır canımMalesef öyle siz ne zamandır istiyorsunuz
Insallah Rabbim en kisa zamanda nasip etsin cnmBilmiyom valla aman boşver hamilesin varsın metal tadı olsun ben bakır demir herşeyin tadına razıyım
İnşAllah ya inşAllah 24 yaşındayım ama 5 ayı kederInsallah Rabbim en kisa zamanda nasip etsin cnm
Millet kilo alır ben vermiştim mutfak giremiyordumAy cidden o daha fenaymis
Oo dur bakalım hemen yelkenleri indirmek yok çok yenisiniz inşallah kısa zamanda Rabbim nasip eder çifter çifter hemde5 aydır canım
Bu kadar takma cnm gercekten kada da bitiyor dusundukce daha kotu oluyor insan benm de ilk ki bi sene sonra oldu artik psikolojim bozulmustu simdi pismanim o kadar taktigima cunku kismet nasipİnşAllah ya inşAllah 24 yaşındayım ama 5 ayı keder
Sizde ben gibi ikinciyi bekliyorsunuz sanirimOo dur bakalım hemen yelkenleri indirmek yok çok yenisiniz inşallah kısa zamanda Rabbim nasip eder çifter çifter hemde
Ay keşkee öyle olsaydı ben 6buçık aylık kürtaj oldum kalpleri durdu ikizlerim sonrası uzun zaman sonra kimyasal oldu şimdi de uğraşmaya devam olsun diyeSizde ben gibi ikinciyi bekliyorsunuz sanirim