• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yarın arayacağım kuzum hemen duramıyorum zaten 😂😂😂 eşime söylemeyecektim böyle bir ihtimal olduğunu 10 dkka durabildim çatladım 😂😂 ah kuzum keşke olsa şimdi aklıma geldi çatlatma iğnenin etkisi olabilir mi acaba diye 😏😏
Hcg yi dıs mudahale yukseltemez diye biliyorum ama yinede teyit etmek lazım cicegim yaa ben icimden geldigi gibi davranıcam seni ve esini simfiden tebrik ederim kuzum rabbim saglıklı mutlu gunlerini gostersin insallah bebisinizin gozunuzaydın canımmmmm❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

2 gündür kasık ağrım ve akintim var umutlanmiyor değilim adetim duzenlidir 9gun öncesi bu ağrı ve akıntı nedir anlam veremiyorum inşallah gebeliktir

Ay
2 gündür de kasık ağrısı ve akintim var umutl

bana söyleyen yakınım adetin 5. Günü başla demişti aktar da ki bayan da 4.günü başla dedi ben 4.günü başladım
bugün benim 3. Gün yarın inebilirsem çarşıya gidip aliyim

Insallah canim oluyor bu belirtiler benimde baya koyu kivamda beyaz akintim olmustu o donemde
Sarı veya sümüksu diyor çoğu arkadaş bende sarı ve sumuksu değil peki sizde ki ağrı alt karın ağrısı gibimiydi hafif tatlı kramplar bende anlık olarak geliyor gidiyor adet sancısı gibi ama daha hafif

Sekerim sen hic dollenirken falan hissettin mi belirtjn falan oldu mu yani. Bazilari fark edip anlamis da. Simdi de bunu merak ettm
Yok cnm ben hic oyle bisey hissetmedim takip de etmedim ne zaman falan diye artan akinti disinda hersey adet olucakmisim gibiydi sivilceler gogus agrisi falan 😊

2 gündür kasık ağrım ve akintim var umutlanmiyor değilim adetim duzenlidir 9gun öncesi bu ağrı ve akıntı nedir anlam veremiyorum inşallah gebeliktir
Hadi güzel haberlere inşallah.... ne kadardır istiyorsun canım

Ay

bugün benim 3. Gün yarın inebilirsem çarşıya gidip aliyim
Zaten yan etkisi yok ki ayrıca ikiside rahmi güçlendiren çaylar siz yinede aktara sorun ne şekilde kullanılacağını size detaylı bilgi vericektir ayrıca tatlari kötü değil çok rahat içebilirsiniz

Ya bide bu sefer farkli bisey agzimda bi metal tadi var anlam veremedim bilgisi olan var mi ??

Hcg yi dıs mudahale yukseltemez diye biliyorum ama yinede teyit etmek lazım cicegim yaa ben icimden geldigi gibi davranıcam seni ve esini simfiden tebrik ederim kuzum rabbim saglıklı mutlu gunlerini gostersin insallah bebisinizin gozunuzaydın canımmmmm❤❤❤❤❤❤❤
Kız yüreğime su serptin iğnenin 7. Günü ya bugün bu kadar yükseltmiş olamaz mı yani ☺️☺️ Ya kuzucum ne diyeceğimi bilemedim teşekkür ederim yinede çok belli değil karma karışık duygular içerisindeyim 😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back