• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslan pençesi ve böğürtlen kökü yaptım 8 senedır olmayan yakınım tavsiye etti bu kurle ikiz bebeği olmuş nette araştırın faydasını gören çok var bende bu ay denedim sonucu bekliyorum
Hadi ya nasıl kullanıyosun peki

Hadi ya nasıl kullanıyosun peki
Aslan pencesini taze olarak çay gibi demleyip 10 dakika sonra aç karnına içiyorum böğürtlen kökünü tok karnına ikisi sabah akşam 1bardak olarak içiyorum böğürtlen kökünü 4litre su ile hazırladım ve adetimin 4.günü ikisine de başladım

Merhaba, beni de yazın listeye. :KK70: Batım 12 Ağustos. Karın içinde yaygın endometriozis odaklarım yapisikliklarim ve sol yumurtaligimda nur topu gibi 4'5cm çikolata kistim var. Geçtiğimiz iki ay visanne kullandım kist için ama tansiyonumu yükseltince bırakmak zorunda kaldım 30 temmuzda. Ayın ikisinden beri regl sancısı, ara ara gelen kahverengi akıntı ve gaz sorunları yaşıyorum. Tüm bunlara rağmen, bir umut, beni de yazın be.
Tekrar merhaba.
Hayırlısı olsun hakkımızda insallah yazdım cicegim hosgeldin😇

A
Aslan pencesini taze olarak çay gibi demleyip 10 dakika sonra aç karnına içiyorum böğürtlen kökünü tok karnına ikisi sabah akşam 1bardak olarak içiyorum böğürtlen kökünü 4litre su ile hazırladım ve adetimin 4.günü ikisine de başladım
Adetkenmi başlanıyor zaman farkedermi acaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back