Insallah cnmBu ay kür içtim çok umutluyum inşallah umudum boğazımda kalmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah cnmBu ay kür içtim çok umutluyum inşallah umudum boğazımda kalmaz
İnşallah bu ay isteyen herkes müjdeyi verir zaten benim olursa burda bas bas bagiricamKalmaz inşallah canım
D.bkirin nersjnde oturuosn cnmInsallah cnm
Merkez diclekent cnm biliyor musun ?D.bkirin nersjnde oturuosn cnm
Güneşe ateş eden bizim adanalilarOvv güneşe ateş ediyomusunuz kız
Aynen orasi daha sicakGüneşe ateş eden bizim adanalilar
Sevmek sevmeeeeekkkkkkkkk en güzel duyguuuuuu sevmeeeeeekkkkkkkkk heyt efkarlandık gece geceMuro gibi nalet olsun icmdeki insan sevgisine dicem olmicak
Sevioz iste napak bacim
Orda okudum cnm uniyi esimin ailesi hepsi orda. Esim dogma buyumr oraliMerkez diclekent cnm biliyor musun ?
Ya ne guzelmis bizde uc yildir burda yasiyoruz canim sen nerelisin ?Orda okudum cnm uniyi esimin ailesi hepsi orda. Esim dogma buyumr orali
Peki hamile kaldığın ay önemsemediğin aymıydıOyle cnm kafa rahat olunca takmayinca oluyor sanirim
Nasıl bi kür canımBu ay kür içtim çok umutluyum inşallah umudum boğazımda kalmaz
Evet cnm cok hasta oldum bide adami iki uc kere ya gordum ya gormedimPeki hamile kaldığın ay önemsemediğin aymıydı
Allah AllaaaaaahSevmek sevmeeeeekkkkkkkkk en güzel duyguuuuuu sevmeeeeeekkkkkkkkk heyt efkarlandık gece gece
Bu bizim çok güzel anne olucağımızın göstergesiOle yapicm galiba ne hallere dustuk gelmeyen bebikler iicn yaa. Bi dogsun acisini cikarmazsm
Sıcak kelimesi az kalır adamlar asfaltta sucuk pişiriyorlarAynen orasi daha sicak
He kız onlarda gördüm bende zaten :)Güneşe ateş eden bizim adanalilar
Ben aslen erzrmluyum cnm. Mersinde oturuodmYa ne guzelmis bizde uc yildir burda yasiyoruz canim sen nerelisin ?
Hamile kalanlardan hep bunu duyuyorum demekki üst üste 3-4 gün ilişki yalan hikayeEvet cnm cok hasta oldum bide adami iki uc kere ya gordum ya gormedim
Anladim cnm buraya gelince bi kahve icmeye beklerim artikBen aslen erzrmluyum cnm. Mersinde oturuodm
Aslan pençesi ve böğürtlen kökü yaptım 8 senedır olmayan yakınım tavsiye etti bu kurle ikiz bebeği olmuş nette araştırın faydasını gören çok var bende bu ay denedim sonucu bekliyorumNasıl bi kür canım