Kesinlikle oyle cunku ben oglumda da biyle oldum az yapinca daha iyi oluyorHamile kalanlardan hep bunu duyuyorum demekki üst üste 3-4 gün ilişki yalan hikaye
Insllh yaa. Ben kendi adima cok endiseliyim.hakkiyla yapabilir miyim diye. Cok uykuya duskunum.rahata alistmBu bizim çok güzel anne olucağımızın göstergesi
Hadi ya nasıl kullanıyosun pekiAslan pençesi ve böğürtlen kökü yaptım 8 senedır olmayan yakınım tavsiye etti bu kurle ikiz bebeği olmuş nette araştırın faydasını gören çok var bende bu ay denedim sonucu bekliyorum
Bnm de olmaz o zmnHamile kalanlardan hep bunu duyuyorum demekki üst üste 3-4 gün ilişki yalan hikaye
Hamileyken bolca uyursun sonra o tempoya alisiyor insanInsllh yaa. Ben kendi adima cok endiseliyim.hakkiyla yapabilir miyim diye. Cok uykuya duskunum.rahata alistm
şu düşüncen bile çok güzel anne olucağın anlamına gelirInsllh yaa. Ben kendi adima cok endiseliyim.hakkiyla yapabilir miyim diye. Cok uykuya duskunum.rahata alistm
Insllh cnmcim. Kismet olursa grsrzAnladim cnm buraya gelince bi kahve icmeye beklerim artik
Valla ne yapsak boş olucağı varsa oluyo yaniBnm de olmaz o zmnplanli gidiorm bu ay
Belli olmaz cnm doktorun onerdigi o ondan iyi bilemeyiz ya bizimkisi deneyim isteBnm de olmaz o zmnplanli gidiorm bu ay
Bat neydi yazmamısmıydık seni?Beni de yazin beni de
Herhangi bi problemin varmıydı peki canımBelli olmaz cnm doktorun onerdigi o ondan iyi bilemeyiz ya bizimkisi deneyim iste
Cok tsk edrm cnm jnsllh oyledir. Hepimz hunili gezmeyelm deŞu düşü
şu düşüncen bile çok güzel anne olucağın anlamına gelir
Aslan pencesini taze olarak çay gibi demleyip 10 dakika sonra aç karnına içiyorum böğürtlen kökünü tok karnına ikisi sabah akşam 1bardak olarak içiyorum böğürtlen kökünü 4litre su ile hazırladım ve adetimin 4.günü ikisine de başladımHadi ya nasıl kullanıyosun peki
Hayırlısı olsun hakkımızda insallah yazdım cicegim hosgeldinMerhaba, beni de yazın listeye.Batım 12 Ağustos. Karın içinde yaygın endometriozis odaklarım yapisikliklarim ve sol yumurtaligimda nur topu gibi 4'5cm çikolata kistim var. Geçtiğimiz iki ay visanne kullandım kist için ama tansiyonumu yükseltince bırakmak zorunda kaldım 30 temmuzda. Ayın ikisinden beri regl sancısı, ara ara gelen kahverengi akıntı ve gaz sorunları yaşıyorum. Tüm bunlara rağmen, bir umut, beni de yazın be.
Tekrar merhaba.
Insllh diormHamileyken bolca uyursun sonra o tempoya alisiyor insan
Hahahahahah kız Allah yüzünü güldürsün sesli güldümCok tsk edrm cnm jnsllh oyledir. Hepimz hunili gezmeyelm de
Beni de yazin bari yarin netlesicek insallahBat neydi yazmamısmıydık seni?
Adetkenmi başlanıyor zaman farkedermi acabaAslan pencesini taze olarak çay gibi demleyip 10 dakika sonra aç karnına içiyorum böğürtlen kökünü tok karnına ikisi sabah akşam 1bardak olarak içiyorum böğürtlen kökünü 4litre su ile hazırladım ve adetimin 4.günü ikisine de başladım
bana söyleyen yakınım adetin 5. Günü başla demişti aktar da ki bayan da 4.günü başla dedi ben 4.günü başladımA
Adetkenmi başlanıyor zaman farkedermi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?