• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mrhba cnm 😊Yok cnmcim kullancktm koca bosver kafamiza gore takilalm dedi.ole almdim ben de. 6.gunden beri guzl degrlrndriom
Yumurtladığını anlayabiliyoöusum canım ben 2 ay ovu testi kullandım artık anlıyorum yumurtlama günümü

Olcak tabi kız valla ben bugün kendime çok kızdım ya neden olmasın ki neden ölüm dışın da neyin çaresi yok verecek olan Allah ♥
İnan herşeyin çaresi var bu durumda sabır çok önemli sabredemiyoruz çoğu zaman bizden daha kötü durumdakileri düşünüp her türlü halimize şükredip ne zaman uygulamaya geçircez bilmiyorum Allah hidayet versin hepimize🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Uzulme canm biz sekiz ay denedik bende umidi kesmistim bu ay hic olamadik desem yeri var amam Allaahin isi iste 😊
Aa ciddimi kız ben diyorum demeki benim çocuğum olmıyo pko falan varmış gerçi o engel değilmiş 🤪

İnan herşeyin çaresi var bu durumda sabır çok önemli sabredemiyoruz çoğu zaman bizden daha kötü durumdakileri düşünüp her türlü halimize şükredip ne zaman uygulamaya geçircez bilmiyorum Allah hidayet versin hepimize🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Gerçekten öyle ya düşünsenize çocuğunu doğurmak istediğimiz adamlar var hayatımızda ya bundan daha değerli bişey varmı çok şükür her halimize :)

Yumurtladığını anlayabiliyoöusum canım ben 2 ay ovu testi kullandım artık anlıyorum yumurtlama günümü
Galiba anliorm 😁 tam ortalrina dogru bazi agrilarim oluo. Gecen ay kasigima batmalr ve akntm olmstu. Bu ay da bi degisik oldu bacaklrim soguk almis gibi agridi iki defa bide afedersn sarmsi akntm var.bide belim de hafiften agridi. Bu ay da olmazsa doktora giderm klomene baslarm bide ovu testi yaparm artikin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back