- 15 Mayıs 2019
- 2.984
- 3.823
- 53
Allahım ne güzel ya nasıl süpriz oluyo yaa şöyle ni süprizde ben istiyomCanm bnm ikinci gebeligim bir oglum var 4 yasinda ellirinizden oper bu bebis supriz oldu beklemiyorduk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahım ne güzel ya nasıl süpriz oluyo yaa şöyle ni süprizde ben istiyomCanm bnm ikinci gebeligim bir oglum var 4 yasinda ellirinizden oper bu bebis supriz oldu beklemiyorduk
Mrhba cnm Yok cnmcim kullancktm koca bosver kafamiza gore takilalm dedi.ole almdim ben de. 6.gunden beri guzl degrlrndriomFatma mrb☺☺
Ovu teatimi kullaniyosun cnm bu ay
Sen naza cekiyorsun esin cok istiyor sonra oluyor Allahim hepinoze nasip etsin insallahAllahım ne güzel ya nasıl süpriz oluyo yaa şöyle ni süprizde ben istiyom
Ooo super super hadi ins cnmYok cnmcim kullancktm koca bosver kafamiza gore takilalm dedi.ole almdim ben de. 6.gunden beri guzl degrlrndriom
Yumurtladığını anlayabiliyoöusum canım ben 2 ay ovu testi kullandım artık anlıyorum yumurtlama günümüMrhba cnm Yok cnmcim kullancktm koca bosver kafamiza gore takilalm dedi.ole almdim ben de. 6.gunden beri guzl degrlrndriom
Amin yaa benimde 5. Ayım üzülüyorum bazen olmicakmı diyeSen naza cekiyorsun esin cok istiyor sonra oluyor Allahim hepinoze nasip etsin insallah
Uzulme canm biz sekiz ay denedik bende umidi kesmistim bu ay hic olamadik desem yeri var amam Allaahin isi isteAmin yaa benimde 5. Ayım üzülüyorum bazen olmicakmı diye
simdi disarda birazdan gelir sırnaşırım valla bazen ne cocuk yapicm bole kocaya diorm.sonra da sönüyormHahahah yerim yaa kız kalk kendini motive et git barış adamla çocuk olana kadar biraz böyle ne yapalım
İnan herşeyin çaresi var bu durumda sabır çok önemli sabredemiyoruz çoğu zaman bizden daha kötü durumdakileri düşünüp her türlü halimize şükredip ne zaman uygulamaya geçircez bilmiyorum Allah hidayet versin hepimizeOlcak tabi kız valla ben bugün kendime çok kızdım ya neden olmasın ki neden ölüm dışın da neyin çaresi yok verecek olan Allah ♥
Aa ciddimi kız ben diyorum demeki benim çocuğum olmıyo pko falan varmış gerçi o engel değilmişUzulme canm biz sekiz ay denedik bende umidi kesmistim bu ay hic olamadik desem yeri var amam Allaahin isi iste
Gerçekten öyle ya düşünsenize çocuğunu doğurmak istediğimiz adamlar var hayatımızda ya bundan daha değerli bişey varmı çok şükür her halimize :)İnan herşeyin çaresi var bu durumda sabır çok önemli sabredemiyoruz çoğu zaman bizden daha kötü durumdakileri düşünüp her türlü halimize şükredip ne zaman uygulamaya geçircez bilmiyorum Allah hidayet versin hepimize
Oyle cnm kafa rahat olunca takmayinca oluyor sanirimAa ciddimi kız ben diyorum demeki benim çocuğum olmıyo pko falan varmış gerçi o engel değilmiş
Galiba anliorm tam ortalrina dogru bazi agrilarim oluo. Gecen ay kasigima batmalr ve akntm olmstu. Bu ay da bi degisik oldu bacaklrim soguk almis gibi agridi iki defa bide afedersn sarmsi akntm var.bide belim de hafiften agridi. Bu ay da olmazsa doktora giderm klomene baslarm bide ovu testi yaparm artikinYumurtladığını anlayabiliyoöusum canım ben 2 ay ovu testi kullandım artık anlıyorum yumurtlama günümü
Boşver yap sonra söylenirsinsimdi disarda birazdan gelir sırnaşırım valla bazen ne cocuk yapicm bole kocaya diorm.sonra da sönüyorm
Evet haklısın Rabbime sonsuz şükürler olsun bu açıdan hiç düşünmemiştimGerçekten öyle ya düşünsenize çocuğunu doğurmak istediğimiz adamlar var hayatımızda ya bundan daha değerli bişey varmı çok şükür her halimize :)
Ole yapicm galiba ne hallere dustuk gelmeyen bebikler iicn yaa. Bi dogsun acisini cikarmazsmBoşver yap sonra söylenirsin
Aynı ben hemşom hemen su koyuveriyoruz bebiş uğrunasimdi disarda birazdan gelir sırnaşırım valla bazen ne cocuk yapicm bole kocaya diorm.sonra da sönüyorm
Bu ay kür içtim çok umutluyum inşallah umudum boğazımda kalmazBenim de yedi aynen ya geçsin artık şu yedi gün
Kalmaz inşallah canımBu ay kür içtim çok umutluyum inşallah umudum boğazımda kalmaz
Muro gibi nalet olsun icmdeki insan sevgisine dicem olmicakAynı ben hemşom hemen su koyuveriyoruz bebiş uğruna