- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
Hoş geldin canım oturmuşuz napak sen nediyonKızlar nörüyonuz ben moralimi düzelttimde geldim accıkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş geldin canım oturmuşuz napak sen nediyonKızlar nörüyonuz ben moralimi düzelttimde geldim accıkk
Hosgeldin bnde utu yapiyorumKızlar nörüyonuz ben moralimi düzelttimde geldim accıkk
Napiim bende koltuk provinceHoş geldin canım oturmuşuz napak sen nediyon
Kız gece gece git otur dursun ütüHosgeldin bnde utu yapiyorum
Valla onu bende yaşadım ama gururumu ayaklar altınada aldım bugün barış yarın gene tartışırsın hatta 2-3 gün sonra tartışNiye hep yum gunleri bu kocalarla tartsma olur ki
Öyle gibi sağlık olsun bi oooohhh çeker Eylül topikimize geçerik kız aramızda 1 gün var erken gebelik testi yaparız cınıııım o kadar çok işim var ki temizlik hastasıyım 5 gündür birşey yapmıyorum evimi b*k götürüyor sanki normalde günlük ev kaldırıyorum şimdi onuda yapamadığımdan zaman geçmiiiiiiDokuluruz artik yavas yavas benim daha nerrdeeee 20 agustosbekle isin ne kizhamilelik mood on
Serinde iyi yapiliyor ya diyarbakir da yasiyorum cok sicak burasiKız gece gece git otur dursun ütü
Mendil gibi kullanip atam kenaraValla onu bende yaşadım ama gururumu ayaklar altınada aldım bugün barış yarın gene tartışırsın hatta 2-3 gün sonra tartış
Ovv güneşe ateş ediyomusunuz kızSerinde iyi yapiliyor ya diyarbakir da yasiyorum cok sicak burasi
Çatlatma iğnesi mi kullandın canım adetin 5 gün sürse 8. Günün oluyor değil mi26 haziranda olmustum en son cnm insallah hepimiz hamiş oluruz
Hahahahah kullan at bi kenara, kız valla zorunlu ilişki çok zor ya keşke ayın her günü yumurtlama Günü olsa kafamıza göreMendil gibi kullanip atam kenara
Maksat isimi gorsun
Ay insann da hic icinden gelmio anacim ya.
Etsek yeridir canimOvv güneşe ateş ediyomusunuz kız
Amiiiiiinnnn kuzucum inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün Allahtan ümit kesilmeeeez olcak olcakAy Allahım çooook amin umarım öyledir can Rabbim güldürür yüzünü inşallah
Canm bnm ikinci gebeligim bir oglum var 4 yasinda ellirinizden oper bu bebis supriz oldu beklemiyordukÇatlatma iğnesi mi kullandın canım adetin 5 gün sürse 8. Günün oluyor değil mi
Oyle de her ay bi tane yapilir haHahahahah kullan at bi kenara, kız valla zorunlu ilişki çok zor ya keşke ayın her günü yumurtlama Günü olsa kafamıza göre
Olcak tabi kız valla ben bugün kendime çok kızdım ya neden olmasın ki neden ölüm dışın da neyin çaresi yok verecek olan AllahAmiiiiiinnnn kuzucum inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün Allahtan ümit kesilmeeeez olcak olcak
Fatma mrb☺☺Oyle de her ay bi tane yapilir ha
Su son hafta da geceydi bi
Hahahah yerim yaa kız kalk kendini motive et git barış adamla çocuk olana kadar biraz böyle ne yapalımOyle de her ay bi tane yapilir ha
Su son hafta da geceydi bi