Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hmm başka problem yokmu canım ne kadardır istiyosun bebiş

Yazını okuyana kadar fil hortumdan su cıkartıyor sanıyordum ayy cok uzucu yaa

Afff gızlar içim sıkılıyo ya moraller bozuk

Afff gızlar içim sıkılıyo ya moraller bozuk
Bende bu ay pek mutlu bir haber alamayacagımı dusunuyorum neyseki sizleri tanıdım aynı dertten muzdarip arkadaslarım varmıs onlarda candanmıs Eylul topikinde yeni heyecanlarla devam edecegiz canım benim hic sıkma sen o tatlı canını

Doktora gittim bugün rahimde polip varmış yani beze gibi bişey bunu almamız lazım dedi işte cuma günü falan sonra da eylülde adet olduğunda gelirsin tedaviye başlarız dedi yine 1 ay çöp belkide

Bilmiyorumki can yaa yıprattı bu süreç beni şu histereskopiyide oliyim bakalım beni sonra neler bekliyo

Doktora gittim bugün rahimde polip varmış yani beze gibi bişey bunu almamız lazım dedi işte cuma günü falan sonra da eylülde adet olduğunda gelirsin tedaviye başlarız dedi yine 1 ay çöp belkide
Canım uzuldum ama soyle dusun belki gebe kalsaydın gebeliginde senin yada bebegin saglıgın buyuk bir tehlikeye girecekti en azından erken teshis olmus gec olsun guc olmasın insallah sifalar diliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…