Hmm başka problem yokmu canım ne kadardır istiyosun bebişÖzelde aldırdım 1 senedir bebek istiyoruz olmayınca dr gittik rahim filmi istedi benden çektirdim polıp ve tek taraflı yapışıklığım olduğu soylendi. onun için histeroskopi oldum özelde mayıs ayında 2 ay olucak işte halen bebiş yok
En mukkemmell gelin bennimHe ya ne sandınben ne dedim en iyi en Mikemmeli bnmki diye kız kocam yaptırdı
Ayak üstüAma işte gelince yola çıkcaz hemen kuzu
Aynı şeyi düşünüyorum ikna edersemAyak üstütovbe yarabbb
Taktiklere gelIki kirit iknaolur
Senin profiline simdi dikkatlice baktım da canım filin burnuna o bez parçasını sokmuşlar hayvan resmen işkence çekiyor...Çok kötü ya... Hem bunu nyapıp hemde kamreya çekiyorlar. Bu insanoğlu ne kadar aptal!! Olmasaydık dünya ne güzel olurdu
Bana halen hortumu tutmuş gibi geliyor şaşı olucam incelerken yorumlarda çok tatlıştı şüpheye düştümYazını okuyana kadar fil hortumdan su cıkartıyor sanıyordum ayy cok uzucu yaa
1 Buçuk senedir deniyoruz canım başka birşey yok vallaHmm başka problem yokmu canım ne kadardır istiyosun bebiş
Hayırdır cnmAfff gızlar içim sıkılıyo ya moraller bozuk
Allah Allah yumurtlama gününemi denk gelmiyo acaba1 Buçuk senedir deniyoruz canım başka birşey yok valla
Bende bu ay pek mutlu bir haber alamayacagımı dusunuyorum neyseki sizleri tanıdım aynı dertten muzdarip arkadaslarım varmıs onlarda candanmısAfff gızlar içim sıkılıyo ya moraller bozuk
Doktora gittim bugün rahimde polip varmış yani beze gibi bişey bunu almamız lazım dedi işte cuma günü falan sonra da eylülde adet olduğunda gelirsin tedaviye başlarız dedi yine 1 ay çöp belkideHayırdır cnm
Hortumuyla tutamazki onu canım benimBana halen hortumu tutmuş gibi geliyor şaşı olucam incelerken yorumlarda çok tatlıştı şüpheye düştüm
Bilmiyorumki can yaa yıprattı bu süreç beni şu histereskopiyide oliyim bakalım beni sonra neler bekliyoBende bu ay pek mutlu bir haber alamayacagımı dusunuyorum neyseki sizleri tanıdım aynı dertten muzdarip arkadaslarım varmıs onlarda candanmıs❤ Eylul topikinde yeni heyecanlarla devam edecegiz canım benim hic sıkma sen o tatlı canını❤
Canım uzuldum ama soyle dusun belki gebe kalsaydın gebeliginde senin yada bebegin saglıgın buyuk bir tehlikeye girecekti en azından erken teshis olmus gec olsun guc olmasın insallah sifalar diliyorumDoktora gittim bugün rahimde polip varmış yani beze gibi bişey bunu almamız lazım dedi işte cuma günü falan sonra da eylülde adet olduğunda gelirsin tedaviye başlarız dedi yine 1 ay çöp belkide
Kız ben baktım hortumuna bağlamışlar içinde değilHortumuyla tutamazki onu canım benimbelliki biri hortumuna gecirmis o uzun balon gibi seyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?