- 4 Temmuz 2019
- 502
- 893
- 103
- 33
Gebeyizzz Gebeyiiizzz Gebeyiiizzz ayy hadi insallah bir benimm degil hepimizin göbişi bebişlerle dolsunnYa da hamile misin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebeyizzz Gebeyiiizzz Gebeyiiizzz ayy hadi insallah bir benimm degil hepimizin göbişi bebişlerle dolsunnYa da hamile misin
Erken gebelik testlerinden deneyebilirsin cnmYerleşmeyse eğer eve gebelik testi için erken midir
Insallahh insallaahhhb aayyyooolllllGebeyizzz Gebeyiiizzz Gebeyiiizzz ayy hadi insallah bir benimm degil hepimizin göbişi bebişlerle dolsunn
Kizzz napiyon gittin miErken gebelik testlerinden deneyebilirsin cnm
Akşam gitcem cnm hazırlık yapıyordum yolda yemeyeKizzz napiyon gittin mi
Senin profiline simdi dikkatlice baktım da canım filin burnuna o bez parçasını sokmuşlar hayvan resmen işkence çekiyor... Çok kötü ya... Hem bunu nyapıp hemde kamreya çekiyorlar. Bu insanoğlu ne kadar aptal!! Olmasaydık dünya ne güzel olurduAkşam gitcem cnm hazırlık yapıyordum yolda yemeye
Özelde aldırdım 1 senedir bebek istiyoruz olmayınca dr gittik rahim filmi istedi benden çektirdim polıp ve tek taraflı yapışıklığım olduğu soylendi. onun için histeroskopi oldum özelde mayıs ayında 2 ay olucak işte halen bebiş yokÖzeldemi devlette mi canım hamilelik oldumu peki
Anca yemegi dusun kac saat suruyoAkşam gitcem cnm hazırlık yapıyordum yolda yemeye
Kuzu fil Hortumla oynuyor yorumu öyleydi aldığım sitede senin dedigim açıdan düşünmemiştim hiçSenin profiline simdi dikkatlice baktım da canım filin burnuna o bez parçasını sokmuşlar hayvan resmen işkence çekiyor... Çok kötü ya... Hem bunu nyapıp hemde kamreya çekiyorlar. Bu insanoğlu ne kadar aptal!! Olmasaydık dünya ne güzel olurdu
Ben de oyle dedim esime gosteriyorum yaptığım ovulasyonu ne oluyor burda (ovulaysoyonlara diyor ) hamile misin somdi diyoYa bİde gebelikte görsem şu çiftçizgiyi
Kız kaynanama yaptım bnde atıştırırım yolda dedim 8.30 cnmAnca yemegi dusun kac saat suruyo
Baksana canom bende basta öyle sanmısım ama resmen hayvanın hortumuna sokmuşlar o da hortumundan çıkaramıyor. Bu seilkde gözlemledim dikkatli bakıncaKuzu fil Hortumla oynuyor yorumu öyleydi aldığım sitede senin dedigim açıdan düşünmemiştim hiç
Ay Bi mutlu oluyorum görünce benim bugunu napıp edip derlendirmem lazım yolda gitcem oyy ben nerelere gidem kocişi nasıl ikna edemBen de oyle dedim esime gosteriyorum yaptığım ovulasyonu ne oluyor burda (ovulaysoyonlara diyor ) hamile misin somdi diyo
ooooooooooo gelininden kaynanasina jestKız kaynanama yaptım bnde atıştırırım yolda dedim 8.30 cnm
Daha zamanin var bi deneme bir ikiAy Bi mutlu oluyorum görünce benim bugunu napıp edip derlendirmem lazım yolda gitcem oyy ben nerelere gidem kocişi nasıl ikna edem
Yaa ne bilim çeken kişi ve yorumlar hep olumluydu şok oldum simdi,Baksana canom bende basta öyle sanmısım ama resmen hayvanın hortumuna sokmuşlar o da hortumundan çıkaramıyor. Bu seilkde gözlemledim dikkatli bakınca
He ya ne sandın ben ne dedim en iyi en Mikemmeli bnmki diye kız kocam yaptırdıooooooooooo gelininden kaynanasina jest
Ama işte gelince yola çıkcaz hemen kuzuDaha zamanin var bi deneme bir iki