Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Akşam gitcem cnm hazırlık yapıyordum yolda yemeye
Senin profiline simdi dikkatlice baktım da canım filin burnuna o bez parçasını sokmuşlar hayvan resmen işkence çekiyor... Çok kötü ya... Hem bunu nyapıp hemde kamreya çekiyorlar. Bu insanoğlu ne kadar aptal!! Olmasaydık dünya ne güzel olurdu

Özeldemi devlette mi canım hamilelik oldumu peki
Özelde aldırdım 1 senedir bebek istiyoruz olmayınca dr gittik rahim filmi istedi benden çektirdim polıp ve tek taraflı yapışıklığım olduğu soylendi. onun için histeroskopi oldum özelde mayıs ayında 2 ay olucak işte halen bebiş yok

Kuzu fil Hortumla oynuyor yorumu öyleydi aldığım sitede senin dedigim açıdan düşünmemiştim hiç

Kuzu fil Hortumla oynuyor yorumu öyleydi aldığım sitede senin dedigim açıdan düşünmemiştim hiç
Baksana canom bende basta öyle sanmısım ama resmen hayvanın hortumuna sokmuşlar o da hortumundan çıkaramıyor. Bu seilkde gözlemledim dikkatli bakınca

Ben de oyle dedim esime gosteriyorum yaptığım ovulasyonu ne oluyor burda (ovulaysoyonlara diyor ) hamile misin somdi diyo
Ay Bi mutlu oluyorum görünce benim bugunu napıp edip derlendirmem lazım yolda gitcem oyy ben nerelere gidem kocişi nasıl ikna edem

Baksana canom bende basta öyle sanmısım ama resmen hayvanın hortumuna sokmuşlar o da hortumundan çıkaramıyor. Bu seilkde gözlemledim dikkatli bakınca
Yaa ne bilim çeken kişi ve yorumlar hep olumluydu şok oldum simdi,

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…