Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım uzuldum ama soyle dusun belki gebe kalsaydın gebeliginde senin yada bebegin saglıgın buyuk bir tehlikeye girecekti en azından erken teshis olmus gec olsun guc olmasın insallah sifalar diliyorum
Öyle tabi doktorda diyoki döllenme oluyo ama polip yüzünden tutunamıyo bebek dedi

yok canım dr yumurta takibide yaptık yumurtam oluşuyor çatlıyor ama gebelik yok malesef
O zaman eşinle alakalı olabilir canım bakıldımı oda ha bide histereskopiden sonraki tedavin neydi

Tabiki canım en azından soruları öğreniyorumda ona göre hareket ediyorum başım o kadar ağırıyoki ne yapsam şuan bana iyi gelir acaba
Fatih ürek ac dogurdugunda o sarkıyla nasıl oynayacagını bir dusun zaman mekan dusunmeden dinle hadi hadi hadi lutfen acarmısın simdi

Fatih ürek ac dogurdugunda o sarkıyla nasıl oynayacagını bir dusun zaman mekan dusunmeden dinle hadi hadi hadi lutfen acarmısın simdi
Hahaha onu açsam nolur şuan modum ibrahim tatlıses den dertler derya olmuş

Doktora gittim bugün rahimde polip varmış yani beze gibi bişey bunu almamız lazım dedi işte cuma günü falan sonra da eylülde adet olduğunda gelirsin tedaviye başlarız dedi yine 1 ay çöp belkide
Kuzum çok önemli bişey degil diye biliyorum oldugu yer önemli tabi üzülme lütfen ya hersey de vardır bi hayır

KızlAr ben bugün kan tahlili verdim genel kontrol için aşılamamı cumartesi günü yaptırmıştım daha çok yeni ümitlenmek istemiyorum ama sağlık ocağındaki doktorum yüzde seksen doksan gebelik şansın var dedi şaşırdım tsh değerine bakılıyormuş Troid için gitmiştim böyle dedi anlayanınız var mı acep

Canım foto net değil ya anlayamadım ben

Evet canım biraz daha yakından ve odaklayarak cekermisin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…