Öyle tabi doktorda diyoki döllenme oluyo ama polip yüzünden tutunamıyo bebek dediCanım uzuldum ama soyle dusun belki gebe kalsaydın gebeliginde senin yada bebegin saglıgın buyuk bir tehlikeye girecekti en azından erken teshis olmus gec olsun guc olmasın insallah sifalar diliyorum
yok canım dr yumurta takibide yaptık yumurtam oluşuyor çatlıyor ama gebelik yok malesefAllah Allah yumurtlama gününemi denk gelmiyo acaba
Zavallı hayvan cıksın diye dort donuyo dimiKız ben baktım hortumuna bağlamışlar içinde değil
O zaman eşinle alakalı olabilir canım bakıldımı oda ha bide histereskopiden sonraki tedavin neydiyok canım dr yumurta takibide yaptık yumurtam oluşuyor çatlıyor ama gebelik yok malesef
Anlayamadım valla canım banada hoşuna gitmiş oynuyo gübi geldiZavallı hayvan cıksın diye dort donuyo dimi
Varmıs yavrum bak bundada birhayırÖyle tabi doktorda diyoki döllenme oluyo ama polip yüzünden tutunamıyo bebek dedi
Tabiki canım en azından soruları öğreniyorumda ona göre hareket ediyorum başım o kadar ağırıyoki ne yapsam şuan bana iyi gelir acabaVarmıs yavrum bak bundada birhayır
Fatih ürek ac dogurdugunda o sarkıyla nasıl oynayacagını bir dusun zaman mekan dusunmeden dinleTabiki canım en azından soruları öğreniyorumda ona göre hareket ediyorum başım o kadar ağırıyoki ne yapsam şuan bana iyi gelir acaba
Hahaha onu açsam nolur şuan modum ibrahim tatlıses den dertler derya olmuşFatih ürek ac dogurdugunda o sarkıyla nasıl oynayacagını bir dusun zaman mekan dusunmeden dinlehadi hadi hadi lutfen acarmısın simdi
Denemeden birsey olmazHahaha onu açsam nolur şuan modum ibrahim tatlıses den dertler derya olmuş
Kuzum çok önemli bişey degil diye biliyorum oldugu yer önemli tabi üzülme lütfen ya hersey de vardır bi hayırDoktora gittim bugün rahimde polip varmış yani beze gibi bişey bunu almamız lazım dedi işte cuma günü falan sonra da eylülde adet olduğunda gelirsin tedaviye başlarız dedi yine 1 ay çöp belkide
Valla bende öle görüyorum bnm mi gözüm bozuk dedimKız ben baktım hortumuna bağlamışlar içinde değil
Hahaha bakış açısı farkı bu olsa gerek hislerime tercüman oldunAnlayamadım valla canım banada hoşuna gitmiş oynuyo gübi geldi
Canım foto net değil ya anlayamadım benEki Görüntüle 2296607 KızlAr ben bugün kan tahlili verdim genel kontrol için aşılamamı cumartesi günü yaptırmıştım daha çok yeni ümitlenmek istemiyorum ama sağlık ocağındaki doktorum yüzde seksen doksan gebelik şansın var dedi şaşırdım tsh değerine bakılıyormuş Troid için gitmiştim böyle dedi anlayanınız var mı acep
Evet canım biraz daha yakından ve odaklayarak cekermisinEki Görüntüle 2296607 KızlAr ben bugün kan tahlili verdim genel kontrol için aşılamamı cumartesi günü yaptırmıştım daha çok yeni ümitlenmek istemiyorum ama sağlık ocağındaki doktorum yüzde seksen doksan gebelik şansın var dedi şaşırdım tsh değerine bakılıyormuş Troid için gitmiştim böyle dedi anlayanınız var mı acep
Canım çektim ama net girmiyor buraya yinede az belli sanırımEvet canım biraz daha yakından ve odaklayarak cekermisin
Canım foto net değil ya anlayamadım ben
Evet canım biraz daha yakından ve odaklayarak cekermisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?