• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Koymasın canım böyle zor bi zamanda hele. Zaten cocuk olmuyor 1.5 yıldır eşimde hız sorunu var stres yaaşamayalım diyoruz şeytan annesi daha çok ortalığı karıştırıyor Milleti kınadı kınadı cocuğu olmuyor diye Allah bizden çıkartıyor :(
Ah ah bilmiyolar işte eski kafa yapısından mı bilmiyorum ama yaradanın Allah olduğunu bilmiyolar kim ister ki çocuk için uğraşsın ölsün bizim gbi her yolu denesin ama Rabbim kimine korunurken bile veriyo o yüzden insanın önce anlaması gereken verecek olanın Allah olması neler okudum 5 doktorun senin asla çocuğun olmqz tüp bebek bile neredeyse imkansız dediği insan yumurtlama takibiyle gebe şuan inşaAllah Rabbim bizi daha çok aratmasın olan

Ah ah bilmiyolar işte eski kafa yapısından mı bilmiyorum ama yaradanın Allah olduğunu bilmiyolar kim ister ki çocuk için uğraşsın ölsün bizim gbi her yolu denesin ama Rabbim kimine korunurken bile veriyo o yüzden insanın önce anlaması gereken verecek olanın Allah olması neler okudum 5 doktorun senin asla çocuğun olmqz tüp bebek bile neredeyse imkansız dediği insan yumurtlama takibiyle gebe şuan inşaAllah Rabbim bizi daha çok aratmasın olan
Aminnn inşallahhh yumurta ve sperm olduğu sürece umut her daim vardır..

Eki Görüntüle 2296466 Selam hanımlar buda bugunki testim yumurtlama zamanı devam ediyor demek dimi bide afedersiniz dün değerlendirdik bugün mü daha ihtimal yüksek yoksa yarinmi normalde iki günde bir diyorlar ama yumurtlama dün olduysa dünki birliktelikten tutmadıysa yarına kadar geç olmazmi nekadar derine daldım böyle işte kafaya takıyorum neyse her şeyin hayırlısı olsun
Canım silikleşene kadar gün aşırı devam çalışmalara en verimli günler bunlar :)

kızlar hangi gün çatlamış oluyor sızce

Eklentiler

• b78771a7-6d90-4844-ad7b-e53884177e5a.jpg
    b78771a7-6d90-4844-ad7b-e53884177e5a.jpg
    103,8 KB · Görüntüleme: 32
Kizlaar bakin bakalimm bunlar benim ovu testlerimm bugün yine bi koyulasma var acaba yine mi pik olcak 🤣🤣🤣 bata 7 gün var daha 😍
IMG_20190807_153011.jpg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back