- 17 Haziran 2019
- 836
- 1.759
- 63
- 30
Ben de görmek istediğim için pozitif gördüm sanırım ama erken gebelik testi de yanlış sonuç göstermez herhalde o negatif çıktıGörmek istediğimden mi görüyorum anlamadım inşallah gebesindir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de görmek istediğim için pozitif gördüm sanırım ama erken gebelik testi de yanlış sonuç göstermez herhalde o negatif çıktıGörmek istediğimden mi görüyorum anlamadım inşallah gebesindir
Ah ah bilmiyolar işte eski kafa yapısından mı bilmiyorum ama yaradanın Allah olduğunu bilmiyolar kim ister ki çocuk için uğraşsın ölsün bizim gbi her yolu denesin ama Rabbim kimine korunurken bile veriyo o yüzden insanın önce anlaması gereken verecek olanın Allah olması neler okudum 5 doktorun senin asla çocuğun olmqz tüp bebek bile neredeyse imkansız dediği insan yumurtlama takibiyle gebe şuan inşaAllah Rabbim bizi daha çok aratmasın olanKoymasın canım böyle zor bi zamanda hele. Zaten cocuk olmuyor 1.5 yıldır eşimde hız sorunu var stres yaaşamayalım diyoruz şeytan annesi daha çok ortalığı karıştırıyor Milleti kınadı kınadı cocuğu olmuyor diye Allah bizden çıkartıyor
Aminnn inşallahhh yumurta ve sperm olduğu sürece umut her daim vardır..Ah ah bilmiyolar işte eski kafa yapısından mı bilmiyorum ama yaradanın Allah olduğunu bilmiyolar kim ister ki çocuk için uğraşsın ölsün bizim gbi her yolu denesin ama Rabbim kimine korunurken bile veriyo o yüzden insanın önce anlaması gereken verecek olanın Allah olması neler okudum 5 doktorun senin asla çocuğun olmqz tüp bebek bile neredeyse imkansız dediği insan yumurtlama takibiyle gebe şuan inşaAllah Rabbim bizi daha çok aratmasın olan
Aynen canımAminnn inşallahhh yumurta ve sperm olduğu sürece umut her daim vardır..
Canım silikleşene kadar gün aşırı devam çalışmalara en verimli günler bunlar :)Eki Görüntüle 2296466 Selam hanımlar buda bugunki testim yumurtlama zamanı devam ediyor demek dimi bide afedersiniz dün değerlendirdik bugün mü daha ihtimal yüksek yoksa yarinmi normalde iki günde bir diyorlar ama yumurtlama dün olduysa dünki birliktelikten tutmadıysa yarına kadar geç olmazmi nekadar derine daldım böyle işte kafaya takıyorum neyse her şeyin hayırlısı olsun
1 ağustos canımkızlar hangi gün çatlamış oluyor sızce
1 ağustostan itibaren 14 gün saycam dimi test için1 ağustos canım
Yani 1 ağustos pik yapmış demek istedim 2 ağustos çatlamış olmalı ayykızlar hangi gün çatlamış oluyor sızce
en son pikde catlamıştr dimi 2 sinde pik değil ama aynı koyulukta dıye bılemedım deYani 1 ağustos pik yapmış demek istedim 2 ağustos çatlamış olmalı ayy
1 ağustosun sonlarına çatlamıştır 2 ağustos sabah 8 de silikleşmiş canım sen 1 ağustos un üstüne 14 gün saymalısınen son pikde catlamıştr dimi 2 sinde pik değil ama aynı koyulukta dıye bılemedım de
sağol canımmm1 ağustosun sonlarına çatlamıştır 2 ağustos sabah 8 de silikleşmiş canım sen 1 ağustos un üstüne 14 gün saymalısın
İnşallah bebiş olur hadi hayyırlısısağol canımmm
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnİnşallah bebiş olur hadi hayyırlısı
benim vardı aldırdım canımKızlar rahimde polip varmış duydunuzmu böyle. Bişey
Tabi canım orası öyle zaten çok şükür bin şükür aminnn inşallahOlsun netice de memur olmus sun.. Buna da şükür. Rabbim işsizlere yardım etsin onlara da bir kapı açsın
Ya da hamile misinKizlaar bakin bakalimm bunlar benim ovu testlerimm bugün yine bi koyulasma var acaba yine mi pik olcak bata 7 gün var daha Eki Görüntüle 2296521
Özeldemi devlette mi canım hamilelik oldumu pekibenim vardı aldırdım canım