• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yine net goremedim canım tabi doktor öyle dediyse mutlaka vardır bir bildigi insallah aramızda sende sevinenlerden olursun ❤🤲😙😙 kacgun vardı senin bata?
En üstte tsh yazıyorya canım o işte 2.13 çıkmış ondan öyle söyledi sanırım inşallah kuzum ya 19 bat tarihim 5 gün önce aşılama oldu tatlım daha var 😂😂😂

Yine net goremedim canım tabi doktor öyle dediyse mutlaka vardır bir bildigi insallah aramızda sende sevinenlerden olursun ❤🤲😙😙 kacgun vardı senin bata?
5C2ACD4E-DBF3-4FC2-9CD9-98B81C777513.jpeg

FB249E76-9B1D-4B91-898B-C43D3CC6D300.jpeg
Sanırım bu daha net oldu teh kaç defa paylaştım görmemisin bi kan tahlil kağıdı olmuş ....😂😂😂 heyecandan ne yapcamı şaşırdım yaa😂😂

Eki Görüntüle 2296621 Sanırım bu daha net oldu teh kaç defa paylaştım görmemisin bi kan tahlil kağıdı olmuş ....😂😂😂 heyecandan ne yapcamı şaşırdım yaa😂😂
Evet bu daha net olmusbende nette bunu buldum canım buna gore tshın cok yuksek cıkmıs ondan dr oyle soyledi herhealde ayy insallah yaa 🤲😍

Eklentiler

• F5097A60-B837-4CD3-9A1F-26F829AB003D.jpeg
    F5097A60-B837-4CD3-9A1F-26F829AB003D.jpeg
    116,9 KB · Görüntüleme: 13
Evet bu daha net olmusbende nette bunu buldum canım buna gore tshın cok yuksek cıkmıs ondan dr oyle soyledi herhealde ayy insallah yaa 🤲😍
Ay inşallah canım ya hevesten kaç sattir oturduğum yerden kalkamadım 😂😂😂 ama tatlım benim 4.12 altında değil mi ona anlam veremedim

Tsh ın en sonunda 5.5 yazmıyormu canım benmi yanlıs gordum?
O normal değer aralığı değil mi canım önemli olan sonuç değeri yazıyorya 2.13 buna göre değerlendiriyorlar sanırım normal kan değerim 0.35 ken 2.13 e çıkmış yaaa anlayamıyorum 😂😂😂

Bende bu ay pek mutlu bir haber alamayacagımı dusunuyorum neyseki sizleri tanıdım aynı dertten muzdarip arkadaslarım varmıs onlarda candanmıs😙❤ Eylul topikinde yeni heyecanlarla devam edecegiz canım benim hic sıkma sen o tatlı canını❤
Şunun şurasında eylule ne kaldi ki caniiimmm😂😁💜

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back