- 27 Haziran 2019
- 10.410
- 15.548
- 213
Yine net goremedim canım tabi doktor öyle dediyse mutlaka vardır bir bildigi insallah aramızda sende sevinenlerden olursun kacgun vardı senin bata?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yine net goremedim canım tabi doktor öyle dediyse mutlaka vardır bir bildigi insallah aramızda sende sevinenlerden olursun kacgun vardı senin bata?
En üstte tsh yazıyorya canım o işte 2.13 çıkmış ondan öyle söyledi sanırım inşallah kuzum ya 19 bat tarihim 5 gün önce aşılama oldu tatlım daha varYine net goremedim canım tabi doktor öyle dediyse mutlaka vardır bir bildigi insallah aramızda sende sevinenlerden olursun ❤ kacgun vardı senin bata?
Yine net goremedim canım tabi doktor öyle dediyse mutlaka vardır bir bildigi insallah aramızda sende sevinenlerden olursun ❤ kacgun vardı senin bata?
Asılamadan sonra vucutta ateslenme hissi yasadınmı kuzum?En üstte tsh yazıyorya canım o işte 2.13 çıkmış ondan öyle söyledi sanırım inşallah kuzum ya 19 bat tarihim 5 gün önce aşılama oldu tatlım daha var
Evet bu daha net olmusbende nette bunu buldum canım buna gore tshın cok yuksek cıkmıs ondan dr oyle soyledi herhealde ayy insallah yaaEki Görüntüle 2296621 Sanırım bu daha net oldu teh kaç defa paylaştım görmemisin bi kan tahlil kağıdı olmuş .... heyecandan ne yapcamı şaşırdım yaa
Evet canım ama gün boyu değil arada bir ateş basıyordu geçiyordu iğnenin etkisi diye düşündüm iğneyide geçen hafta Perşembe vurundumAsılamadan sonra vucutta ateslenme hissi yasadınmı kuzum?
Ay inşallah canım ya hevesten kaç sattir oturduğum yerden kalkamadım ama tatlım benim 4.12 altında değil mi ona anlam veremedimEvet bu daha net olmusbende nette bunu buldum canım buna gore tshın cok yuksek cıkmıs ondan dr oyle soyledi herhealde ayy insallah yaa
Anladım tatlım bende bir ateslenme varda klima carptı herhaldeEvet canım ama gün boyu değil arada bir ateş basıyordu geçiyordu iğnenin etkisi diye düşündüm iğneyide geçen hafta Perşembe vurundum
Tsh ın en sonunda 5.5 yazmıyormu canım benmi yanlıs gordum?Ay inşallah canım ya hevesten kaç sattir oturduğum yerden kalkamadım ama tatlım benim 4.12 altında değil mi ona anlam veremedim
Gayet iyi bencede canım tsh değerin olması gerektiği gibi hadi hayırlısı aşılamamı oluyosun
O referans aralığı canım başta yazar değer doğrusuTsh ın en sonunda 5.5 yazmıyormu canım benmi yanlıs gordum?
aayyyyyTaktiklere gel tamam öğretmenim Bi sağa Bi sola Bi sağa Bi sola tövbe ya Rabbi ne diyom ben
O normal değer aralığı değil mi canım önemli olan sonuç değeri yazıyorya 2.13 buna göre değerlendiriyorlar sanırım normal kan değerim 0.35 ken 2.13 e çıkmış yaaa anlayamıyorumTsh ın en sonunda 5.5 yazmıyormu canım benmi yanlıs gordum?
Şunun şurasında eylule ne kaldi ki caniiimmmBende bu ay pek mutlu bir haber alamayacagımı dusunuyorum neyseki sizleri tanıdım aynı dertten muzdarip arkadaslarım varmıs onlarda candanmıs❤ Eylul topikinde yeni heyecanlarla devam edecegiz canım benim hic sıkma sen o tatlı canını❤
Yedim kafayı sonunda sayendeaayyyyy
Evet canım oldum cumartesi günü banada normal geldi ee bu doktor yüzde 80 gebelik şansın var diyecek kadar ne içti acepGayet iyi bencede canım tsh değerin olması gerektiği gibi hadi hayırlısı aşılamamı oluyosun
Bozdum seni deYedim kafayı sonunda sayende
Körle yatan şaşı kalkarmışBozdum seni de
Karıstırmısın pardon. bide bilgi veriyorum ahhahhO referans aralığı canım başta yazar değer doğrusu