- 17 Haziran 2019
- 836
- 1.759
- 63
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adliyede memurum canım normalde matematik mezunuyum da atanamayan mağdurlardanımAyy valla ya ahagaga sen ne is yapıyordun canom
Olsun netice de memur olmus sun.. Buna da şükür. Rabbim işsizlere yardım etsin onlara da bir kapı açsınAdliyede memurum canım normalde matematik mezunuyum da atanamayan mağdurlardanım
Amin insalllaaahhhhhAllah hepimizin evine huzur mutluluk versin bol bol bakara Suresi okunsun bakara Suresi okunan eve şeytan girmezmiş inşaAllah ☺
Sanki bende gördüm gibi.. 3.annemiz mi geliyor neKızlar bugün adet olmam lazımdı ama olmadım test yaptım silik var gibi siz de görüyor musunuz ben mi uyduruyorum?
İnşallah canııım zaten midem bulanıyordu şimdi heyecandan daha çok bulanmaya başladıSanki bende gördüm gibi.. 3.annemiz mi geliyor ne
Kan da ver istersen netleşsin canım durum :)İnşallah canııım zaten midem bulanıyordu şimdi heyecandan daha çok bulanmaya başladı
Burada sağlık ocağında kanı sadece sabah alıyorlar yarın verebilirim en erken :)Kan da ver istersen netleşsin canım durum :)
Hadi bakalım hayırlı güzel haberlerle gel inşallah canım Daha önce gebelik oluşmuş muydu ilk mi?Burada sağlık ocağında kanı sadece sabah alıyorlar yarın verebilirim en erken :)
Ya özel hastaneye gitsene ben olsam asla beklemezdimBurada sağlık ocağında kanı sadece sabah alıyorlar yarın verebilirim en erken :)
İlk canım bir senelik evliyim 4 aydır deniyordumHadi bakalım hayırlı güzel haberlerle gel inşallah canım Daha önce gebelik oluşmuş muydu ilk mi?
Gittiğim özel hastane biraz uzakta eşim gelince gidebilirim ancak ehliyetim yok ne yazık ki :)Ya özel hastaneye gitsene ben olsam asla beklemezdim☺
Ya dolmuşla falan git sürpriz yap benceGittiğim özel hastane biraz uzakta eşim gelince gidebilirim ancak ehliyetim yok ne yazık ki :)
Burcu Dilan'dan fazla heyecan yaptın Ama hakkın var ben de pozitif e yakın bir sonuç görsem testte tabanları yağlardım isterse fizan olsunYa dolmuşla falan git sürpriz yap bence☺
Üzülme Canım her şeyin hayırlısı olsun adetine kaç gün var Bide ne zamandan biri istiyorsunErken gebelik testi alıp yaptım şimdi negatif çıktı kızlar erken heyecanlandım boş yere
Gebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim adetim 21 ağustos yaparmisin erken yumurtlama oldu yumurtlamadan 15 gün sonra adet oluyorum inşallah hayırlısıyla olmamda
Totem
N Nana Ana bat 20
Edifar bat 10
L Loriklorik bat 20
@Eslem91 bat 21
@Asli Yener94 bat 5
@Zekta bat 5
@NorthCarolina bat 12
burcusami bat 28
@Floraa12 bat 12
A Antoryum123 bat 19
Dilandilan bat 7
D Deryakadir bat 15
@aog0701 bat 7
@Ojej bat 11
@Fatma KTL bat 20
@meryem6yrr bat 9
@Burcu2614 bat 15
@15yusra11 bat 31
@Rzgrksy bat 5
@hayalinizle bat 10
@Matrakhatun bat 17
@ordekimsibocuk bat 11
@maybutterfly bat 5
@MNbeyaz bat 9
@Babyandmom bat 6
Balkupumm bat 24
@_PANDA_ bat 20
@Bifincankahve bat 2
@dilosss_ bat 19
@Ftskrcm bat 30
@Maruki bat 13
@icecreamm bat 26
@eylem91 bat 19
@Cena bat 21
Görmek istediğimden mi görüyorum anlamadım inşallah gebesindirKızlar bugün adet olmam lazımdı ama olmadım test yaptım silik var gibi siz de görüyor musunuz ben mi uyduruyorum?
Bugün adet olmam lazımdı ama olmadım hiçbir belirti yok olacağıma dair. 4 aydır istiyorum canım kısmet bu ay da yok demek kiÜzülme Canım her şeyin hayırlısı olsun adetine kaç gün var Bide ne zamandan biri istiyorsun