Yaptigimiz totem ruyalarimizda cikiyorevren bize diyor ki anca ruyanizda görürsünüz resmen
Cok cok cokkk amiiinGerçek olduğunu da görelim amiiiiiinnnnn. Evrene mesajjj gebeyim gebeyim gebeyim . Daha 9 gün var bata sanki regl olucam gibi kasık agrilarim oluyo. Geçen ki gebeligimde De olmuştu inşallah hamile kalırım bu sefer kucağıma sağlıkla alırım çok amiiiinnnn
Gebeyiiimmm gebeyuiiiimm geeebbbeeeyyiiimmm vallaaahhaa gebe olucaz vallaha gebe olucaz o zMNKimiin kazanacagı hiiiiic belli olmaz ve evren bize destek olucak araya nifak sıkıstırmayalım baglantı tehlikeli canım
AaammmiiiiinnnRabbim cümlemize hayırlı evlatlar versiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin❤
Valla bu topigede bu yakışır dedimmInsalllaaah insaalllah nasil enerji patlamasi ile geldin kiiiizz
İyi bakalım gözün aydın kurtuldunEvet bizde sonunda kaynanamı susturduk galiba dedi eşim her hamile olana anlatma bize diye oh rahatladım ya ☺
Canım nanam bende o üzülenlerdenim çok sağol umarım sizlerden güzel haber alırız bu ayBugun uzuntulu sıkıntılı stresli birgun olmus cogu cicegim icin hicbirinize kıyamam❤
Unutmayalım Allah bekletiyorsa guzellestiriyordur az daha sabır güzelliklerim❤
Hepinizi cok seviyorum bu topike iyi ki diyor ve mesajımızı tekrar gonderiyorum
Gebeyim! Gebeyim! Gebeyim!
Er yada gec bu gerceklesecek yeni ay yeni umutlarla yine hepbirlikte olacagız
Sohbetlerimize katılmayı unutmayın
Katılın stres attıkca guzellesin❤
Oh iyi olmuşEvet bizde sonunda kaynanamı susturduk galiba dedi eşim her hamile olana anlatma bize diye oh rahatladım ya ☺
Gözün aydın o zaman darısı bizimkineEvet bizde sonunda kaynanamı susturduk galiba dedi eşim her hamile olana anlatma bize diye oh rahatladım ya ☺
Cnm son regl olsun inşallah Bi daha ki ay senin ayın olsunCanım nanam bende o üzülenlerdenim çok sağol umarım sizlerden güzel haber alırız bu ay ❣
İnsallah bitanem insallah teker teker sıramızı salarız bu topikten tek istegim buCanım nanam bende o üzülenlerdenim çok sağol umarım sizlerden güzel haber alırız bu ay ❣
Allah sevdigi kullarını sınarmıs bekletirkende verdi hep bir hayır ben buna sahit oldum sanada hayırları gostersin rabbim ki daha cok guclenesin bebegımBazen isyan etmiyorum ama hep diyorum neden ben diye.. O kadar her istediğini elde eden var ki bu hayatta.. Ben ne istediysem hep bekledim atama için bekle evlilik için bekle evlendim Vajinusmus oldum 4 yıla yakın olmadı bakalım bebek ne kadar bekleticek..
Ahlayip vahlamak yok burda samimiyet var ego yokValla bu topigede bu yakışır dedimmharikasınız kizlaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?