Ben direk hamileyim diye gezdim ya tüm belirtiler vardı akıntı iştah artması hassas gögusler kasık agrısı sonu hüsran inşallah seninki güzel olur cnmSorma bitirdi beni hayatım boyunca yemediğim yemeği yiyorum 2/3 gündür deli gibi ağzım durmuyor
İnşallah canımBen direk hamileyim diye gezdim ya tüm belirtiler vardı akıntı iştah artması hassas gögusler kasık agrısı sonu hüsran inşallah seninki güzel olur cnm
Orhan özdiller medicalpark hastanesinde ben 3 aydır gidiyorum kendisi tüp bebek doktoru ama bana tüp bebek için erken dedi normal yoldan hamile kalmam için ilaç veriyor bende alacakayadayım bir buçuk saate yakın oraya gitmem Malatyalıyım aslında orda da da iyi doktor var ama bu adam bölgede çok iyi internetten araştır istersennElazığ 1 buçuk saat bize canım neresi acaba önerdiğin
İğnenin etkisi canım yumurtaların büyümüş demek ki inşaAllah güzel ve hayırlı sonuçlansın sen gün aşırıdan sonraki.günleri değerlendir mutlakaAh kızlaaaaaaaar sol tarafım agrıyo adet olck gbi agrıyo . Bat 20 sinde ama . Akıntım basladı krem rengi sıvı ne olck bilmiyorum. 1 inde iğnemi olmustum yumurtalarım çoktan çatlamıstır. 1/2 sinde .
Insalllaaah insaalllah nasil enerji patlamasi ile geldin kiiiizzAllahımm bu nasil enerjik bir topik böylee bayildimm kizlar sizeee
Gebeyiz Gebeyiz Gebeyiz Gebeyiz Gebeyiz Gebeyiz Gebeyiz
Gebeyiz Gebeyiz Gebeyiz Gebeyiz Gebeyiz Gebeyiz
En kisa zamanda hepimizin göbişi bebişlerle dolsun insallahbenimde bat 14 ağustos
Ben de bazen oyle cocuk magazalarina,girip biseyler alirimAz önce doğmamuş hatta rahmime düşmemiş olan cocugum için 1 yaş doğum günü hediyelilleri için araştırma yaptımbir umut işte hayali bile güzel bat 19 agustos
Bakayım canım çok teşekkür ederim ben Malatya da yaşıyorum zatenOrhan özdiller medicalpark hastanesinde ben 3 aydır gidiyorum kendisi tüp bebek doktoru ama bana tüp bebek için erken dedi normal yoldan hamile kalmam için ilaç veriyor bende alacakayadayım bir buçuk saate yakın oraya gitmem Malatyalıyım aslında orda da da iyi doktor var ama bu adam bölgede çok iyi internetten araştır istersenn
Bende geldim Denizhan deniz e gitmek için arkadaşım hemşireydi ona da bi görün falan dedi ama gitmedim sonra ona gittin mi hiçBakayım canım çok teşekkür ederim ben Malatya da yaşıyorum zaten
Eki Görüntüle 2296037 Her sabah alışkalık kahvaltı öncesi yarım saat kahve keyfi Allah bıtkınlığını versin bize
Kızlar bu ay günleri degerlendirmistim bata daha var 15 Ağu. Belirti falan yok ama bi rüya gördum test yapıyorum 2 tane çizgi çıkıyor nasıl. Mutlu oluyorum havalara uçuyorum. Rabbim cümlemize gercegini nasip eylesin inşallah.
Süpersin cicimBugun uzuntulu sıkıntılı stresli birgun olmus cogu cicegim icin hicbirinize kıyamam❤
Unutmayalım Allah bekletiyorsa guzellestiriyordur az daha sabır güzelliklerim❤
Hepinizi cok seviyorum bu topike iyi ki diyor ve mesajımızı tekrar gonderiyorum
Gebeyim! Gebeyim! Gebeyim!
Er yada gec bu gerceklesecek yeni ay yeni umutlarla yine hepbirlikte olacagız
Sohbetlerimize katılmayı unutmayın
Katılın stres attıkca guzellesin❤
Braaaavvoooooo balkon konusmasi yaptin anneeemmm braavooooooBugun uzuntulu sıkıntılı stresli birgun olmus cogu cicegim icin hicbirinize kıyamam❤
Unutmayalım Allah bekletiyorsa guzellestiriyordur az daha sabır güzelliklerim❤
Hepinizi cok seviyorum bu topike iyi ki diyor ve mesajımızı tekrar gonderiyorum
Gebeyim! Gebeyim! Gebeyim!
Er yada gec bu gerceklesecek yeni ay yeni umutlarla yine hepbirlikte olacagız
Sohbetlerimize katılmayı unutmayın
Katılın stres attıkca guzellesin❤
Yaptigimiz totem ruyalarimizda cikiyorBende gecen aksam hcg ye baktırıyorum kanda 395 cıkıyor bu iyi mi kotumu sordugumu gormustum burdanhayırlara cıksın insallah
SevgileeerrrrBraaaavvoooooo balkon konusmasi yaptin anneeemmm braavoooooogebeyiz gebeyim gebeyim gebeyimmmm
Gerçek olduğunu da görelim amiiiiiinnnnn. Evrene mesajjj gebeyim gebeyim gebeyim . Daha 9 gün var bata sanki regl olucam gibi kasık agrilarim oluyo. Geçen ki gebeligimde De olmuştu inşallah hamile kalırım bu sefer kucağıma sağlıkla alırım çok amiiiinnnnBende gecen aksam hcg ye baktırıyorum kanda 395 cıkıyor bu iyi mi kotumu sordugumu gormustum burdanhayırlara cıksın insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?