Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar gördüğüm kadarıyla umutsuzluğa kapılanların çoğunun daha 1 yılı bile dolmadı hiç sıkıntı yokken bile 1 yıl olmaması normal Nşye daha şimdiden sıkıntı yapıyorsunuz ki yıllarca bekleyenler var.. Eğer yaşınız 30 dan fazlaysa 6 aydan sonra gidin doktora ama şuan olmuyo demek için çok erken. Kisti olanlar için bile en az 6 ay beklemek gerek yaş sıkıntısı yoksa..

Sigara kesinlikle etken yüzde yüz.. Yani olmamma ihtimali yok. Azaltmayacaksın zaten direk bırakacaksın... Lütfen canım bunu önce kendin için yap
İnşallah canım o kadar bunaldım ki bırakamıyorum Allahım inşallah hamile kalınca tiksinçliğini verir içen için çok zor bi bağımlılık hayatımızın merkezinde

O değilde yarın 3. Günüm gidicem doktora araya bayram giricek doktora gidemem belkide kontrol için

Kız ben boşuna üzülmüşüm hala şansım var benim senin iyi olmuş ama erkenden tedaviye başlaman
Evet cunku eşimle cok istiyoruz ve her ay adam gözlerimin önünde kahroluyo adet olunca. Yinede benı mutlu etmeye calısıyo pastalar alıp gelir yeterki üzülmiym diye .

Ya sıkma canını nolur Allahım hiç beklemediğin an versin sana inşallah. Bak benım konularımdan teyzemin hikayesini okuyablrsin 24 sene sonra hamile kaldı . Cıkmadık candan umit kesilmez üzme kendinş
Ayyy maşallah ya rabbim 24 sene sonra mucizeye bak tedavi falan mı gördü canım kendiliğinden mi

Evet cunku eşimle cok istiyoruz ve her ay adam gözlerimin önünde kahroluyo adet olunca. Yinede benı mutlu etmeye calısıyo pastalar alıp gelir yeterki üzülmiym diye .
Ama canım daha çok yenisinizki 4 aylık evlilik yani üzülmeyin bende 1 yıldır evliyim 5 aydır korunmuyorum bak

Merhaba canım yazını görünce hemen yazmak istedim bende 5 senelik evliyim ve senin gibi hiç gebe kalamadım sebepsiz infertilite diyorlar. Rabbim bize de nasib eder inşallah
Ayy canım kader arkadaşım işte bu sebep olmaması bizi yoran inşallah bize de nasip olur sen tüp denedin mi hiç

Her sabah alışkalık kahvaltı öncesi yarım saat kahve keyfi Allah bıtkınlığını versin bize

Ya bana adetin 3. Günü gel dediya ondan mecbur gidicem o araları değerlendirim ben
Oda doğru kuzum. Ama iğne yaptırman lazm yumurtanın uygn boya geldiğini nasıl bilip yaptırcan? Yaptırmazsan yumurta catlamayabilir ve kiste dönebilir Allah korudun

Oda doğru kuzum. Ama iğne yaptırman lazm yumurtanın uygn boya geldiğini nasıl bilip yaptırcan? Yaptırmazsan yumurta catlamayabilir ve kiste dönebilir Allah korudun
O zaman geç başlarım hapa adetin son günü başlamak şartmı acaba

Ayy canım kader arkadaşım işte bu sebep olmaması bizi yoran inşallah bize de nasip olur sen tüp denedin mi hiç
Yok canım denemedim daha hiç Yarın adet günüm olursam doktoruma gidicem bakalım asılama mi yoksa tüp mü dicek. Bundan önce 1 negatif asılama var ve kaç sefer kullandığımı hatırlamadığım klomen var

Benim de dün olmam gerekiyordu olmadım bugün kesin olurum olmasam da bebek yoktur o şans beni bulmaz :) tüp bebek umudun var canım benim o da yok üç kez yaptım sonuç hep aynı ben artık tüp bebeğe bile umut bağlayamıyorum

Evet canım cunku yumurtalar adet sonu olusuyo
Baktımda şimdi benim adetimin son günü bayramın ilk günü eğer ilaç 5 günlükse bayramın son günü bitiyo ee bende perşembe günü gidebilirim haftaya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…