Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım yazını görünce hemen yazmak istedim bende 5 senelik evliyim ve senin gibi hiç gebe kalamadım sebepsiz infertilite diyorlar. Rabbim bize de nasib eder inşallahAh bacım yazayım da dudağın uçuklasın 5 yıllık evliyim hiç gebe kalamadım
İnşallah canım o kadar bunaldım ki bırakamıyorum Allahım inşallah hamile kalınca tiksinçliğini verir içen için çok zor bi bağımlılık hayatımızın merkezindeSigara kesinlikle etken yüzde yüz.. Yani olmamma ihtimali yok. Azaltmayacaksın zaten direk bırakacaksın... Lütfen canım bunu önce kendin için yap
O değilde yarın 3. Günüm gidicem doktora araya bayram giricek doktora gidemem belkide kontrol içinKarından yapıyolar iğneyi kuzum ben cok tırsıyodumda sinek ıssırıgı gbi geldi. Dr klomen verck adetken gitmen lazım. 5.günü içmeye baslican 5 gün sonra bakcak yumurtalarına . Uygun görürse çatlatma iğneni yapck. Ama bnm dktor iğne yapmicaktı yine ben istedim.
Evet cunku eşimle cok istiyoruz ve her ay adam gözlerimin önünde kahroluyo adet olunca. Yinede benı mutlu etmeye calısıyo pastalar alıp gelir yeterki üzülmiym diye .Kız ben boşuna üzülmüşüm hala şansım var benim senin iyi olmuş ama erkenden tedaviye başlaman
Bayram sonrası git kuzum yoksa yumurtalar oluşup çatlar bosa giderO değilde yarın 3. Günüm gidicem doktora araya bayram giricek doktora gidemem belkide kontrol için
Ayyy maşallah ya rabbim 24 sene sonra mucizeye bak tedavi falan mı gördü canım kendiliğinden miYa sıkma canını nolur Allahım hiç beklemediğin an versin sana inşallah. Bak benım konularımdan teyzemin hikayesini okuyablrsin 24 sene sonra hamile kaldı . Cıkmadık candan umit kesilmez üzme kendinş
Ama canım daha çok yenisinizki 4 aylık evlilik yani üzülmeyin bende 1 yıldır evliyim 5 aydır korunmuyorum bakEvet cunku eşimle cok istiyoruz ve her ay adam gözlerimin önünde kahroluyo adet olunca. Yinede benı mutlu etmeye calısıyo pastalar alıp gelir yeterki üzülmiym diye .
Ya bana adetin 3. Günü gel dediya ondan mecbur gidicem o araları değerlendirim benBayram sonrası git kuzum yoksa yumurtalar oluşup çatlar bosa gider
Ayy canım kader arkadaşım işte bu sebep olmaması bizi yoran inşallah bize de nasip olur sen tüp denedin mi hiçMerhaba canım yazını görünce hemen yazmak istedim bende 5 senelik evliyim ve senin gibi hiç gebe kalamadım sebepsiz infertilite diyorlar. Rabbim bize de nasib eder inşallah
Kaç kere tüp bebek yaptı sayısını bile unuttm. Kaç kere amelyt oldu kistten. En son yumurtalıgbı aldılar. Ve bi mucize ile ikiz gebe kaldı doğallllAyyy maşallah ya rabbim 24 sene sonra mucizeye bak tedavi falan mı gördü canım kendiliğinden mi
Komsumda cok sıgara ıcıyodu hamile kaldı fırlaması oldu bitane tam fırlama ama gebeykende icti ara ara masallah cocukta herhangi bir sorun yok olmazda insallah
Bende gunde bibucuk paket ısıyorum en fazlası
Beybilerimiz gelince ❤ sigarayı unuruz bencema
Oda doğru kuzum. Ama iğne yaptırman lazm yumurtanın uygn boya geldiğini nasıl bilip yaptırcan? Yaptırmazsan yumurta catlamayabilir ve kiste dönebilir Allah korudunYa bana adetin 3. Günü gel dediya ondan mecbur gidicem o araları değerlendirim ben
O zaman geç başlarım hapa adetin son günü başlamak şartmı acabaOda doğru kuzum. Ama iğne yaptırman lazm yumurtanın uygn boya geldiğini nasıl bilip yaptırcan? Yaptırmazsan yumurta catlamayabilir ve kiste dönebilir Allah korudun
Ortam şahane afiyt olsuuuumEki Görüntüle 2296037 Her sabah alışkalık kahvaltı öncesi yarım saat kahve keyfi Allah bıtkınlığını versin bize
Yok canım denemedim daha hiç Yarın adet günüm olursam doktoruma gidicem bakalım asılama mi yoksa tüp mü dicek. Bundan önce 1 negatif asılama var ve kaç sefer kullandığımı hatırlamadığım klomen varAyy canım kader arkadaşım işte bu sebep olmaması bizi yoran inşallah bize de nasip olur sen tüp denedin mi hiç
Evet canım cunku yumurtalar adet sonu olusuyoO zaman geç başlarım hapa adetin son günü başlamak şartmı acaba
Benim de dün olmam gerekiyordu olmadım bugün kesin olurum olmasam da bebek yoktur o şans beni bulmaz :) tüp bebek umudun var canım benim o da yok üç kez yaptım sonuç hep aynı ben artık tüp bebeğe bile umut bağlayamıyorumYok canım denemedim daha hiç Yarın adet günüm olursam doktoruma gidicem bakalım asılama mi yoksa tüp mü dicek. Bundan önce 1 negatif asılama var ve kaç sefer kullandığımı hatırlamadığım klomen var
Baktımda şimdi benim adetimin son günü bayramın ilk günü eğer ilaç 5 günlükse bayramın son günü bitiyo ee bende perşembe günü gidebilirim haftayaEvet canım cunku yumurtalar adet sonu olusuyo