• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şansı arttırıyor . 1 yumurtanın yüzde 5 şansı varsa2/3/4 yumurtanın çok daha fazla şansı oluyor. Ama sana tavsiyem çatlatma iğnesiyle kullanman
Şimdi ben 4-5 aydır istiyorumya heöen verirmiki bu hapı bana bide çatlatma iğnesi ücreti nedir acaba

Beddua etmemek elde degilde once yaradan var arada onun hayrı hikmeti var bunun bilinci engel iste herseye❤
Bizi duyup görüp bekleten tek olan belki engelleyip hayrı verecen olanda Allah yavrucum rabbimin hikmetinden sual olunmaz elbet ama bu icimizdeki beybi sevgisini hasretini verende o bizi bu hasretle bizleri bekletende o☝ Diger saglıkcılara saka biyana soylenecek pek bisey kalmıyor. Hayırlısı rabbimden gelsin tez vakitte kavustursun bizleride evlatlarımıza insallah saglıkcıların agzına yuzune kurekle vursak belki rahatlarız bi güzel ama cokta sey etmemek lazım👅🤪🤣😂
Canım doğru biz işin artık doktorlara suç atma boyutundayız 😂😂😂 Rabbimin mucizesi sonuçta çooook örnek var kaç defa tüp bebek deneyip yıllar sonra doğal yollardan hamile kalan var ki Eminim günü ve saati belli bebeklerimizin doktorlar ve biz sadece vesileyiz Rabbim tez vakitte emanetini verir inşallah bizlere 🥰🥰🥰🥰🥰

Şimdi ben 4-5 aydır istiyorumya heöen verirmiki bu hapı bana bide çatlatma iğnesi ücreti nedir acaba
İğne 105₺
Ben 4 aylık evliyim. Vermem etik değil dedi ama ben ısrar ettim yalvar yakr 🤣 normalde 1 sene doğal yol deneyenlere veriyolarmıs

Komsumda cok sıgara ıcıyodu hamile kaldı fırlaması oldu bitane tam fırlama ama gebeykende icti ara ara masallah cocukta herhangi bir sorun yok olmazda insallah🤦‍♀️🤣😂
Bende gunde bibucuk paket ısıyorum en fazlası
Beybilerimiz gelince ❤🤲 sigarayı unuruz bencema😂🤣
Hay maşallah bende 1.5 paket içiyorum canım ya sigara içmeyenlere imreniyorum ☺️☺️☺️ Ama çokta seviyorum bu zıkkımı 😂😂😂

Anam çokta değil haa kafama koydum gerekirsa doktorun kapısında yatacam 😂
Karından yapıyolar iğneyi kuzum ben cok tırsıyodumda sinek ıssırıgı gbi geldi. Dr klomen verck adetken gitmen lazım. 5.günü içmeye baslican 5 gün sonra bakcak yumurtalarına . Uygun görürse çatlatma iğneni yapck. Ama bnm dktor iğne yapmicaktı yine ben istedim. 😂😂😂😂

Bnce içmemek lazım sigara içen Bi yakınımın kızının tırnakları yok Bi kızının hastalıkları var sigara ve çamaşır suyundan oldugunu düşünüyor herkes Allah korusun bişey olsa bebişin kahrolursunuz bnce tez vakitte bırakın N Nana Ana A Antoryum123
İki türlüde örnek var bu durumda sağlıklısınıda duydum hastalıklı doğup yada ölenide çok haklısın Rabbim bıtkınlığını verir inşallah ☺️☺️☺️

Karından yapıyolar iğneyi kuzum ben cok tırsıyodumda sinek ıssırıgı gbi geldi. Dr klomen verck adetken gitmen lazım. 5.günü içmeye baslican 5 gün sonra bakcak yumurtalarına . Uygun görürse çatlatma iğneni yapck. Ama bnm dktor iğne yapmicaktı yine ben istedim. 😂😂😂😂
Kız ben boşuna üzülmüşüm hala şansım var benim senin iyi olmuş ama erkenden tedaviye başlaman

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back