ilk genelde klomen baslıyolar canımEvet canım duphaston vermişti bana zaten her ihtimale karşı adet oluyorum çünkü 3. Gün gel bakalım dedi belkide tedaviye gerek kalmaz falan dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk genelde klomen baslıyolar canımEvet canım duphaston vermişti bana zaten her ihtimale karşı adet oluyorum çünkü 3. Gün gel bakalım dedi belkide tedaviye gerek kalmaz falan dedi
Sadece pko dan mı kaynaklı sorun???? Olamaz ya , eşine bakıl dı mıKullandım ama tüp bebek bile çare olmazken klomeni duyar mı benim vücut
Şimdi ben 4-5 aydır istiyorumya heöen verirmiki bu hapı bana bide çatlatma iğnesi ücreti nedir acabaŞansı arttırıyor . 1 yumurtanın yüzde 5 şansı varsa2/3/4 yumurtanın çok daha fazla şansı oluyor. Ama sana tavsiyem çatlatma iğnesiyle kullanman
Verir büyük ihtimal bana yaniiilk genelde klomen baslıyolar canım
Canım doğru biz işin artık doktorlara suç atma boyutundayız Rabbimin mucizesi sonuçta çooook örnek var kaç defa tüp bebek deneyip yıllar sonra doğal yollardan hamile kalan var ki Eminim günü ve saati belli bebeklerimizin doktorlar ve biz sadece vesileyiz Rabbim tez vakitte emanetini verir inşallah bizlereBeddua etmemek elde degilde once yaradan var arada onun hayrı hikmeti var bunun bilinci engel iste herseye❤
Bizi duyup görüp bekleten tek olan belki engelleyip hayrı verecen olanda Allah yavrucum rabbimin hikmetinden sual olunmaz elbet ama bu icimizdeki beybi sevgisini hasretini verende o bizi bu hasretle bizleri bekletende o☝ Diger saglıkcılara saka biyana soylenecek pek bisey kalmıyor. Hayırlısı rabbimden gelsin tez vakitte kavustursun bizleride evlatlarımıza insallah saglıkcıların agzına yuzune kurekle vursak belki rahatlarız bi güzel ama cokta sey etmemek lazım
İğne 105₺Şimdi ben 4-5 aydır istiyorumya heöen verirmiki bu hapı bana bide çatlatma iğnesi ücreti nedir acaba
Neyseki öğrendim kuzumValla canım bendede bu konularda bilgi kirliligi cok fazlaca var beynim yanık resmen daha henuz yumurtanın kac saat canlı kaldıgı hakkında bile süphelerim var emin olamıyorum heryerde farklı yazılar videolar
Görünürde problem yok canım doktor da şaşırıp kalıyor duruma sanırım ben umutsuz vakayımSenin problem ne canım
Doktora sorsan pko da değil mesele sorum yok ortada eşim de muayene oldu defalarca ama olmuyorSadece pko dan mı kaynaklı sorun???? Olamaz ya , eşine bakıl dı mı
Anam çokta değil haa kafama koydum gerekirsa doktorun kapısında yatacamİğne 105₺
Ben 4 aylık evliyim. Vermem etik değil dedi ama ben ısrar ettim yalvar yakr normalde 1 sene doğal yol deneyenlere veriyolarmıs
Kız deme öyle ya ne zamandır istiyosunGörünürde problem yok canım doktor da şaşırıp kalıyor duruma sanırım ben umutsuz vakayım
Hay maşallah bende 1.5 paket içiyorum canım ya sigara içmeyenlere imreniyorum Ama çokta seviyorum bu zıkkımıKomsumda cok sıgara ıcıyodu hamile kaldı fırlaması oldu bitane tam fırlama ama gebeykende icti ara ara masallah cocukta herhangi bir sorun yok olmazda insallah
Bende gunde bibucuk paket ısıyorum en fazlası
Beybilerimiz gelince ❤ sigarayı unuruz bencema
Allah allah Başka doktora gitseniZ?? İst daysanız dr önerebilirimDoktora sorsan pko da değil mesele sorum yok ortada eşim de muayene oldu defalarca ama olmuyor
Malesef doğudayım ben canımAllah allah Başka doktora gitseniZ?? İst daysanız dr önerebilirim
Ah bacım yazayım da dudağın uçuklasın 5 yıllık evliyim hiç gebe kalamadımKız deme öyle ya ne zamandır istiyosun
Karından yapıyolar iğneyi kuzum ben cok tırsıyodumda sinek ıssırıgı gbi geldi. Dr klomen verck adetken gitmen lazım. 5.günü içmeye baslican 5 gün sonra bakcak yumurtalarına . Uygun görürse çatlatma iğneni yapck. Ama bnm dktor iğne yapmicaktı yine ben istedim.Anam çokta değil haa kafama koydum gerekirsa doktorun kapısında yatacam
İki türlüde örnek var bu durumda sağlıklısınıda duydum hastalıklı doğup yada ölenide çok haklısın Rabbim bıtkınlığını verir inşallahBnce içmemek lazım sigara içen Bi yakınımın kızının tırnakları yok Bi kızının hastalıkları var sigara ve çamaşır suyundan oldugunu düşünüyor herkes Allah korusun bişey olsa bebişin kahrolursunuz bnce tez vakitte bırakın N Nana Ana A Antoryum123
Allah Allah kocandamı problem var acabaAh bacım yazayım da dudağın uçuklasın 5 yıllık evliyim hiç gebe kalamadım
Ya sıkma canını nolur Allahım hiç beklemediğin an versin sana inşallah. Bak benım konularımdan teyzemin hikayesini okuyablrsin 24 sene sonra hamile kaldı . Cıkmadık candan umit kesilmez üzme kendinşMalesef doğudayım ben canım
Kız ben boşuna üzülmüşüm hala şansım var benim senin iyi olmuş ama erkenden tedaviye başlamanKarından yapıyolar iğneyi kuzum ben cok tırsıyodumda sinek ıssırıgı gbi geldi. Dr klomen verck adetken gitmen lazım. 5.günü içmeye baslican 5 gün sonra bakcak yumurtalarına . Uygun görürse çatlatma iğneni yapck. Ama bnm dktor iğne yapmicaktı yine ben istedim.