Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şansı arttırıyor . 1 yumurtanın yüzde 5 şansı varsa2/3/4 yumurtanın çok daha fazla şansı oluyor. Ama sana tavsiyem çatlatma iğnesiyle kullanman
Şimdi ben 4-5 aydır istiyorumya heöen verirmiki bu hapı bana bide çatlatma iğnesi ücreti nedir acaba

Canım doğru biz işin artık doktorlara suç atma boyutundayız Rabbimin mucizesi sonuçta çooook örnek var kaç defa tüp bebek deneyip yıllar sonra doğal yollardan hamile kalan var ki Eminim günü ve saati belli bebeklerimizin doktorlar ve biz sadece vesileyiz Rabbim tez vakitte emanetini verir inşallah bizlere

Şimdi ben 4-5 aydır istiyorumya heöen verirmiki bu hapı bana bide çatlatma iğnesi ücreti nedir acaba
İğne 105₺
Ben 4 aylık evliyim. Vermem etik değil dedi ama ben ısrar ettim yalvar yakr normalde 1 sene doğal yol deneyenlere veriyolarmıs

Hay maşallah bende 1.5 paket içiyorum canım ya sigara içmeyenlere imreniyorum Ama çokta seviyorum bu zıkkımı

Anam çokta değil haa kafama koydum gerekirsa doktorun kapısında yatacam
Karından yapıyolar iğneyi kuzum ben cok tırsıyodumda sinek ıssırıgı gbi geldi. Dr klomen verck adetken gitmen lazım. 5.günü içmeye baslican 5 gün sonra bakcak yumurtalarına . Uygun görürse çatlatma iğneni yapck. Ama bnm dktor iğne yapmicaktı yine ben istedim.

İki türlüde örnek var bu durumda sağlıklısınıda duydum hastalıklı doğup yada ölenide çok haklısın Rabbim bıtkınlığını verir inşallah

Kız ben boşuna üzülmüşüm hala şansım var benim senin iyi olmuş ama erkenden tedaviye başlaman

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…