Aynı ben kendimi gördüm sende canım :)Valla artık susmucam dedim eşime bebek konusuyla ilgili sıranın kalbini kırcam dedim çünkü bıktım artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı ben kendimi gördüm sende canım :)Valla artık susmucam dedim eşime bebek konusuyla ilgili sıranın kalbini kırcam dedim çünkü bıktım artık
Evet resmen oyle aoyle bi soruyorlar ki sanirsin hamileyim haber vermiyorum grrci haber vermem sadece kendi aileme haber bu saatten sonraİş atmış
Kız benimde bi tiroid yüksekti oda aynı ay içinde iki kez test yapıldı bi normal bi yükswk çıktı onum dışından normal herşeyBende de pko var ama hormonlar adet düzenim normal nasıl pko anlamadım
Benim kaynanam da ev mevldi okutçaz diye konulurken bekleyin bebek olunca beraber okutursunuz dmeiştiOzellikle esimin ailesi tarafi ilk evlendigim zamanalrda kaynanam hep bebek yelegi orerdi koyardi dolabımazarf atiyordu .
Sorma ya benimde eşimin akrabasının gelini hamile yakınız bide aynı ortama girince zorla gülüyorum hasettenEvet resmen oyle aoyle bi soruyorlar ki sanirsin hamileyim haber vermiyorum grrci haber vermem sadece kendi aileme haber bu saatten sonra
Evet yaptırdm canım fakat bende çikolata kisti vardı ameliytla alındı. Ameliyt öncesinde baktrdm . Başka bir tüp bebek uzmanı baktı sonuclara. Ve bana rezervimn yasıma göre dusuk oldgnu belirtti. Tüp yaparız demişti. Ama dr değiştirdiğmde gayet sağlıklı oldgmu gördük. Hatta klomen ile 8 yum gelişti ve dr gördün mü rezervinde hiç bi skntı yok dediHeh benimki de çok hafifmiş amh değerine baktırdın mı hiç
Olur insallahBenim kaynanam da ev mevldi okutçaz diye konulurken bekleyin bebek olunca beraber okutursunuz dmeişti
Dur bende diyim kız belki verir kolaylaştırıyomu hamileliği acepVerir kuzum. Banada aynı sekilde verdi pko var ama yok dencek kdar az ddi. Klomen içn erken ama fln... dedi ben ısrar ettm nolur hızlandıralım dedim verdi
AhahahahahSorma ya benimde eşimin akrabasının gelini hamile yakınız bide aynı ortama girince zorla gülüyorum hasetten
Bu doktorları anlamıyorum sanki biri tıp okuyor diğeri başka bir şey pkoda amh yüksek çıkıyor ondan sordum canım benim de amh yüksek 3 kez tüp denedim ama boşEvet yaptırdm canım fakat bende çikolata kisti vardı ameliytla alındı. Ameliyt öncesinde baktrdm . Başka bir tüp bebek uzmanı baktı sonuclara. Ve bana rezervimn yasıma göre dusuk oldgnu belirtti. Tüp yaparız demişti. Ama dr değiştirdiğmde gayet sağlıklı oldgmu gördük. Hatta klomen ile 8 yum gelişti ve dr gördün mü rezervinde hiç bi skntı yok dedi
Yumurta sayın artıyo kuzum. Normalde 1 yumurta gelişip çatlıyor. İlaçla benım bu ay 4 tane .. sonuc bekliom ay sonuDur bende diyim kız belki verir kolaylaştırıyomu hamileliği acep
Ama en çok gururuma dokunan o hamile diye taşıtmayıp bana taşıtmaları kendimi mazlum gibi hissediyorumAhahahahah
Klomen kullandın mı?Bu doktorları anlamıyorum sanki biri tıp okuyor diğeri başka bir şey pkoda amh yüksek çıkıyor ondan sordum canım benim de amh yüksek 3 kez tüp denedim ama boş
Oha bende istiyom kı benim ondanmı tutmadı acep bende diyom yumurtladım ben niye adet oldumYumurta sayın artıyo kuzum. Normalde 1 yumurta gelişip çatlıyor. İlaçla benım bu ay 4 tane .. sonuc bekliom ay sonu
Yyaaaa ölürüm kendimi gördüm sen de resmenAma en çok gururuma dokunan o hamile diye taşıtmayıp bana taşıtmaları kendimi mazlum gibi hissediyorum
Kullandım ama tüp bebek bile çare olmazken klomeni duyar mı benim vücutKlomen kullandın mı?
Bi hamile kalım kök söktürecemYyaaaa ölürüm kendimi gördüm sen de resmen
Senin problem ne canımKullandım ama tüp bebek bile çare olmazken klomeni duyar mı benim vücut
Hakkin vallahaBi hamile kalım kök söktürecem
Şansı arttırıyor . 1 yumurtanın yüzde 5 şansı varsa2/3/4 yumurtanın çok daha fazla şansı oluyor. Ama sana tavsiyem çatlatma iğnesiyle kullanmanOha bende istiyom kı benim ondanmı tutmadı acep bende diyom yumurtladım ben niye adet oldum