• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende de pko var ama hormonlar adet düzenim normal nasıl pko anlamadım
Kız benimde bi tiroid yüksekti oda aynı ay içinde iki kez test yapıldı bi normal bi yükswk çıktı onum dışından normal herşey

Evet resmen oyle 😂😂😂😂 aoyle bi soruyorlar ki sanirsin hamileyim haber vermiyorum 😂😂😂grrci haber vermem sadece kendi aileme haber bu saatten sonra
Sorma ya benimde eşimin akrabasının gelini hamile yakınız bide aynı ortama girince zorla gülüyorum hasetten 😂😂😂

Heh benimki de çok hafifmiş amh değerine baktırdın mı hiç
Evet yaptırdm canım fakat bende çikolata kisti vardı ameliytla alındı. Ameliyt öncesinde baktrdm . Başka bir tüp bebek uzmanı baktı sonuclara. Ve bana rezervimn yasıma göre dusuk oldgnu belirtti. Tüp yaparız demişti. Ama dr değiştirdiğmde gayet sağlıklı oldgmu gördük. Hatta klomen ile 8 yum gelişti ve dr gördün mü rezervinde hiç bi skntı yok dedi

Verir kuzum. Banada aynı sekilde verdi pko var ama yok dencek kdar az ddi. Klomen içn erken ama fln... dedi ben ısrar ettm nolur hızlandıralım dedim verdi
Dur bende diyim kız belki verir kolaylaştırıyomu hamileliği acep

Evet yaptırdm canım fakat bende çikolata kisti vardı ameliytla alındı. Ameliyt öncesinde baktrdm . Başka bir tüp bebek uzmanı baktı sonuclara. Ve bana rezervimn yasıma göre dusuk oldgnu belirtti. Tüp yaparız demişti. Ama dr değiştirdiğmde gayet sağlıklı oldgmu gördük. Hatta klomen ile 8 yum gelişti ve dr gördün mü rezervinde hiç bi skntı yok dedi
Bu doktorları anlamıyorum sanki biri tıp okuyor diğeri başka bir şey pkoda amh yüksek çıkıyor ondan sordum canım benim de amh yüksek 3 kez tüp denedim ama boş :(

Yumurta sayın artıyo kuzum. Normalde 1 yumurta gelişip çatlıyor. İlaçla benım bu ay 4 tane .. sonuc bekliom ay sonu 🤣🤣
Oha bende istiyom kı benim ondanmı tutmadı acep bende diyom yumurtladım ben niye adet oldum 😂

Oha bende istiyom kı benim ondanmı tutmadı acep bende diyom yumurtladım ben niye adet oldum 😂
Şansı arttırıyor . 1 yumurtanın yüzde 5 şansı varsa2/3/4 yumurtanın çok daha fazla şansı oluyor. Ama sana tavsiyem çatlatma iğnesiyle kullanman

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back