Ee doktorlar ne diyo peki neden tutumuyomuşBenim de dün olmam gerekiyordu olmadım bugün kesin olurum olmasam da bebek yoktur o şans beni bulmaz :) tüp bebek umudun var canım benim o da yok üç kez yaptım sonuç hep aynı ben artık tüp bebeğe bile umut bağlayamıyorum
Oh süper öyleyseeBaktımda şimdi benim adetimin son günü bayramın ilk günü eğer ilaç 5 günlükse bayramın son günü bitiyo ee bende perşembe günü gidebilirim haftaya
Aynen haberleşelim ama senin bilgin var bu konuda iğneyi doktormu vuruyo sen alıp götürünceOh süper öyleysee
Nerede yaptırdın tüp bebeği bana eğer tüp bebek derse doktor değiştircem tup bebek de iyi bir doktor çünkü maddi olarak zaten zor o yüzden iyi doktorda yaptırmak daha iyiBenim de dün olmam gerekiyordu olmadım bugün kesin olurum olmasam da bebek yoktur o şans beni bulmaz :) tüp bebek umudun var canım benim o da yok üç kez yaptım sonuç hep aynı ben artık tüp bebeğe bile umut bağlayamıyorum
Yok doktor yumurtaların boyutu uygun olunca yazıyo iğneyi sen alıp evde yada hastanede vurduruyosun. Ve dr ilişki planı hazırlıyoAynen haberleşelim ama senin bilgin var bu konuda iğneyi doktormu vuruyo sen alıp götürünce
Bu kadarmı yanii e gayet basitmiş ama tutarsa tabi tutmama ihtimalide varYok doktor yumurtaların boyutu uygun olunca yazıyo iğneyi sen alıp evde yada hastanede vurduruyosun. Ve dr ilişki planı hazırlıyo
Belkide kendiliğinden çatlar iğneye gerek bile kalmaz kız çok sağol ya umutlarım yeşerdiYok doktor yumurtaların boyutu uygun olunca yazıyo iğneyi sen alıp evde yada hastanede vurduruyosun. Ve dr ilişki planı hazırlıyo
Tabiki de şans işi. Dr bana 4 üz ihtimalin var iğne yapmayalım istersen dedi. Ben istedim cunku çatlamama ihtimali var 1den fazla olunca. Kist oluyo onlardaBu kadarmı yanii e gayet basitmiş ama tutarsa tabi tutmama ihtimalide var
Anaaam 4 üz müü kız napacan olursa Allah yardımcın olsun bacımTabiki de şans işi. Dr bana 4 üz ihtimalin var iğne yapmayalım istersen dedi. Ben istedim cunku çatlamama ihtimali var 1den fazla olunca. Kist oluyo onlarda
SormaAnaaam 4 üz müü kız napacan olursa Allah yardımcın olsun bacım
Canım sana özelden yazayımNerede yaptırdın tüp bebeği bana eğer tüp bebek derse doktor değiştircem tup bebek de iyi bir doktor çünkü maddi olarak zaten zor o yüzden iyi doktorda yaptırmak daha iyi
Hahahaha yardıma gelirizSormatımarhaneye hoşgeldiniz derim gelenlere.
bence oyle canımVerir büyük ihtimal bana yanii
Benim vardı canım çok kötü bir şey. Ben 7 ay önce ameliyat oldum iyiki olmuşum kurtuldum çok şükür. Her ay kontrole giderdim birer cm büyüyordu. Her yolu denedim geçici menapoza bile girdim haplarla 3 aylık. Fayda etmedi. Soğan kuru yaptım ters tepki yaptı. En son 7.5 cm oldu ve ağrıyla ameliyata alındım. Bağırsaklarıma yapışmış çok zor temizlenmiş. Sende de oluyor mu bilmiyorum ama her ay adet zamanı çok ağrı çekiyordum. Özellikle de cinsel ilişki de çok agrım oluyordu.. eğer düzenli büyüyorsa seninde hemen laparoskopi olmanı tavsiye ederimAz önce okudum kızlar kimin çikolata kisti var bende de var o illet
Valla özendim bende yapıym da içyimSağol canım balkonum herşeyim
Ben 18 yaşımda bu kistin olduğunu öğrendim cnm 30 yaşındayım boyutunda Bi değişme yok aynı ama dediğin gibi adet zamanlarında yumurtlama zamanlarında ilişkide gerçekten sıkıntı yaşıyorum hele adet günleri 3 4 gün mahbolıuorum Bi yere çıkmak istemiyorum.Benim vardı canım çok kötü bir şey. Ben 7 ay önce ameliyat oldum iyiki olmuşum kurtuldum çok şükür. Her ay kontrole giderdim birer cm büyüyordu. Her yolu denedim geçici menapoza girdim haplarla 3 aylık. Fayda etmedi. Soğan kuru yaptım ters tepki yaptı. En son 7.5 cm oldu ve ağrıyla ameliyata girdim. Bağırsaklarıma yapışmış çok zor temizlemiş. Sende de oluyor mu bilmiyorum ama her ay adet zamanı çok ağrı çekiyordum. Özellikle de cinsel ilişki de çok agrım oluyordu.. eğer düzenli büyüyorsa seninde hemen laparoskopi olmanı tavsiye ederim. Genelde tekrar oluşur diyolsr iyi ne güzel snein oluşmamış
Bende vardı alındı canım laparoskopi ile. 10 cm hemde yumruk kadar..Az önce okudum kızlar kimin çikolata kisti var bende de var o illet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?