• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
cok iyiydi benim gittigim yer tavsiye ederim kiz vallaha ozel diye hepsinin burnu havada sanmistim ama yanilmisim ekip cok güleryüzlü ilgili 5 dkka da hemencik hooop kalkiveriyorsun normal hayata devam ben bi de aci esigim cok düşük bi insanim ki hiccc bir sey hiisetmedim kullandiklari alet en son cikan teknoloji tavsiye arastir giden herkes cok memnun bende arastirarak gitmistim zTen buraya:KK54:
Bana tekrar hast adını atarmısın kuzum

Canımgiller bu yumurtlama tarihim bugunu gosteriyor takvimde koca gecikebilirmis🤦‍♀️ Kac saat suruyo bu yumurtlamak beni aydınlatın lütfen

Batlar yaklasinca asermeler gelmeye basladi😂😂Gecen gece az daha lahmacun icin agliycaktim😂😂😂cok canim cekti .gece gece gitmedi de koca ayi:63::halay::halay:hamole olsaydin giderdim diyor bide piskin piskin😂😂
Hahaha kız daha yumurtlama olmadı 😀 ahh kuzum kıyamam bileydim ben getirirdim sana bak bak hamile olsan bebegi için mi getirecekmiş ahh bu kocalar dayak istiyorlar 😁

Canımgiller bu yumurtlama tarihim bugunu gosteriyor takvimde koca gecikebilirmis🤦‍♀️ Kac saat suruyo bu yumurtlamak beni aydınlatın lütfen
Bildogim kadariyla yumurtladiktan sonda 24 ile 36 saat diye okumustum . Ama sperm rahim icinde maksimun 3 gun canli kalabiliyormus .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back