- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Allah yolda birakmasin kimseyinin gozunu insallah seninledie minişinCanlar bat günüm bugün dua edin bana nolur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yolda birakmasin kimseyinin gozunu insallah seninledie minişinCanlar bat günüm bugün dua edin bana nolur
Burddaaaayyooommm. KuuuuuzzzuuummmHu huu niye bu kadar sessiz burası bugün neredesiniz hatunlar
Buralar bize kalmış kız herkes iş başında heraldeBurddaaaayyooommm. Kuuuuuzzzuuummm
Buralar eskiden dutluktuBuralar bize kalmış kız herkes iş başında heralde
Bana tekrar hast adını atarmısın kuzumcok iyiydi benim gittigim yer tavsiye ederim kiz vallaha ozel diye hepsinin burnu havada sanmistim ama yanilmisim ekip cok güleryüzlü ilgili 5 dkka da hemencik hooop kalkiveriyorsun normal hayata devam ben bi de aci esigim cok düşük bi insanim ki hiccc bir sey hiisetmedim kullandiklari alet en son cikan teknoloji tavsiye arastir giden herkes cok memnun bende arastirarak gitmistim zTen buraya
Şişli ECHOMARBana tekrar hast adını atarmısın kuzum
7 cedleri ile ilgiliydi kalsın ozamanKadinlari analari karistirmamak sarti ile serbest
Kiz yazik analarina degiyor ucu7 cedleri ile ilgiliydi kalsın ozaman
Ay olsada yesek cnm çekti yoksa hamile miyimBuralar eskiden dutluktu
Kaça çekildin cnmŞişli ECHOMAR
Batlar yaklasinca asermeler gelmeye basladiGecen gece az daha lahmacun icin agliycaktimcok canim cekti .gece gece gitmedi de koca ayihamole olsaydin giderdim diyor bide piskin piskinAy olsada yesek cnm çekti yoksa hamile miyim
650 liraydiKaça çekildin cnm
Hahaha kız daha yumurtlama olmadı ahh kuzum kıyamam bileydim ben getirirdim sana bak bak hamile olsan bebegi için mi getirecekmiş ahh bu kocalar dayak istiyorlarBatlar yaklasinca asermeler gelmeye basladiGecen gece az daha lahmacun icin agliycaktimcok canim cekti .gece gece gitmedi de koca ayihamole olsaydin giderdim diyor bide piskin piskin
Bildogim kadariyla yumurtladiktan sonda 24 ile 36 saat diye okumustum . Ama sperm rahim icinde maksimun 3 gun canli kalabiliyormus .Canımgiller bu yumurtlama tarihim bugunu gosteriyor takvimde koca gecikebilirmis Kac saat suruyo bu yumurtlamak beni aydınlatın lütfen
Kuzu takvime çok güven olmuyor 24 saat yaşıyor yumosCanımgiller bu yumurtlama tarihim bugunu gosteriyor takvimde koca gecikebilirmis Kac saat suruyo bu yumurtlamak beni aydınlatın lütfen
Kiz vallaha cok canim cekti tam dayaliklar rusvetle is yaptiriliyor resmenHahaha kız daha yumurtlama olmadı ahh kuzum kıyamam bileydim ben getirirdim sana bak bak hamile olsan bebegi için mi getirecekmiş ahh bu kocalar dayak istiyorlar
Ben baya uyguna çekilmişim o zaman650 liraydi
Ne zaman cekildin nerde cekildin ne kadar cekildinBen baya uyguna çekilmişim o zaman