Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlaaaaaar sonuç çıktı 315 yazıyoooor iyi mi hiç bilmiyorum bu değeeleei nasıl cok heyecanymm ayyyy
Hado gozun aydiiinnnn caannnniiimmmmcok sevindim senin adina bizlere cok cok dua et hayirlisi olsun saglikla buyusun saglikla gelsin

Anladım canım en temizi özelde halletmek zaten ama beni yaslayıp ballayan doktor ozeldede oldu Loriklorikin dedigi hastaneyi bir arastırıcam ama aynı gunde veriyolarmıs sonucu istanbulda

Anladım canım en temizi özelde halletmek zaten ama beni yaslayıp ballayan doktor ozeldede oldu Loriklorikin dedigi hastaneyi bir arastırıcam ama aynı gunde veriyolarmıs sonucu istanbulda
cok iyiydi benim gittigim yer tavsiye ederim kiz vallaha ozel diye hepsinin burnu havada sanmistim ama yanilmisim ekip cok güleryüzlü ilgili 5 dkka da hemencik hooop kalkiveriyorsun normal hayata devam ben bi de aci esigim cok düşük bi insanim ki hiccc bir sey hiisetmedim kullandiklari alet en son cikan teknoloji tavsiye arastir giden herkes cok memnun bende arastirarak gitmistim zTen buraya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…