- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
Maşallah canım bence çok iyi bat a vardı daha dimiKızlaaaaaar sonuç çıktı 315 yazıyoooor iyi mi hiç bilmiyorum bu değeeleei nasıl cok heyecanymm ayyyy
BAt bugündü canım teşekkür ederimmm aminn cümlemizeeMaşallah canım bence çok iyi bat a vardı daha dimihadi gözün aydın çok sevindim dua et bize de
Ben sana demiştim bakKızlaaaaaar sonuç çıktı 315 yazıyoooor iyi mi hiç bilmiyorum bu değeeleei nasıl cok heyecanymm ayyyy
Değerin çok güzel çıkmış canım sağlıkla ilerlesin inşallah maşallah kuzuyaKızlaaaaaar sonuç çıktı 315 yazıyoooor iyi mi hiç bilmiyorum bu değeeleei nasıl cok heyecanymm ayyyy
Saol canımm darısı olmayanlara inşallahBen sana demiştim bakgözün aydın kuzum
Çok teşekkür ederim canımmm aminnnnn
Değerin çok güzel çıkmış canım sağlıkla ilerlesin inşallah maşallah kuzuya
Amin amin banada banada,Saol canımm darısı olmayanlara inşallah
EveeeetBen sana demiştim bakgözün aydın kuzum
Hado gozun aydiiinnnn caannnniiimmmmKızlaaaaaar sonuç çıktı 315 yazıyoooor iyi mi hiç bilmiyorum bu değeeleei nasıl cok heyecanymm ayyyy
Kızlaaaaaar sonuç çıktı 315 yazıyoooor iyi mi hiç bilmiyorum bu değeeleei nasıl cok heyecanymm ayyyy
Masllh hem de cok ii bole devm etsn insllhKızlaaaaaar sonuç çıktı 315 yazıyoooor iyi mi hiç bilmiyorum bu değeeleei nasıl cok heyecanymm ayyyy
Annelerimizi bulduuumm❤
@Kahvetelvesimoon ve B Babyandmom ❤
Siz bat ları yazdırmamısmıydınız hanımlar?
Bizde burda seviniyoruz aramızdan gebis cıkanlar oluyo diye@Antoryum123
Tabi sizlere gercekten sevindik onuda atlamayalım ❤ Rabbim kucagınıza almayı nasip etsin ins saglıcakla
Anladım canım en temizi özelde halletmek zaten ama beni yaslayıp ballayan doktor ozeldede olduHemen hamile kalmak şöyle tüpler yapışık mı değil mi bilinmiyor ya ilaçla açılıyor temizleniyor hamilelik şansı üç katına çıkıyor ama kesin kalınır mı bilmiyorum, ben devlette çekilmem hatta Malatya da araştırma hastanesinde hemşire arkadaşım var özele 650 vermeyeyim devlette çekineyim dedim dedi insan gibi davranmıyolar hiç gelme
Pozitif cıktıgına adımın Nana oldugunu bildigim kadar eminimBen bu sabah kan verdim sonuç akşamüzeri çkcakmş bekliyorum heyecanla
Al tatlım tırnaklarımdan anladım ben ıse yaradıgını sende etkisini gorursunDeidğin takviye ilacını alıcam cnm en kısa zamanda
cok iyiydi benim gittigim yer tavsiye ederim kiz vallaha ozel diye hepsinin burnu havada sanmistim ama yanilmisim ekip cok güleryüzlü ilgili 5 dkka da hemencik hooop kalkiveriyorsun normal hayata devam ben bi de aci esigim cok düşük bi insanim ki hiccc bir sey hiisetmedim kullandiklari alet en son cikan teknoloji tavsiye arastir giden herkes cok memnun bende arastirarak gitmistim zTen burayaAnladım canım en temizi özelde halletmek zaten ama beni yaslayıp ballayan doktor ozeldede olduLoriklorikin dedigi hastaneyi bir arastırıcam ama aynı gunde veriyolarmıs sonucu istanbulda
Kufur hakaret serbestmi onlaraçok haklısın bende birde devlete mi gitsem diyordum iyi denen tüm doktorlara gittim özeldekilere ama dediğin gibi teyteyleye geldim sonuç hüsran L Loriklorik dediği gibi sorun varda uğraşmak istemiyorlar herhal
Kadinlari analari karistirmamak sarti ile serbestKufur hakaret serbestmi onlara
Ciddi cidddi anne karnindaki bebege benziyorEki Görüntüle 2295817 Kızlar kahve içtim bi actım karsıma bu şwkil çıktıhem gülenyüz gibi hem bebek gibi geldi bileniniz varmı acappppp???Eki Görüntüle 2295817
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?