Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana tekrar hast adını atarmısın kuzum

Canımgiller bu yumurtlama tarihim bugunu gosteriyor takvimde koca gecikebilirmis Kac saat suruyo bu yumurtlamak beni aydınlatın lütfen

Batlar yaklasinca asermeler gelmeye basladiGecen gece az daha lahmacun icin agliycaktimcok canim cekti .gece gece gitmedi de koca ayihamole olsaydin giderdim diyor bide piskin piskin
Hahaha kız daha yumurtlama olmadı ahh kuzum kıyamam bileydim ben getirirdim sana bak bak hamile olsan bebegi için mi getirecekmiş ahh bu kocalar dayak istiyorlar

Canımgiller bu yumurtlama tarihim bugunu gosteriyor takvimde koca gecikebilirmis Kac saat suruyo bu yumurtlamak beni aydınlatın lütfen
Bildogim kadariyla yumurtladiktan sonda 24 ile 36 saat diye okumustum . Ama sperm rahim icinde maksimun 3 gun canli kalabiliyormus .

Hahaha kız daha yumurtlama olmadı ahh kuzum kıyamam bileydim ben getirirdim sana bak bak hamile olsan bebegi için mi getirecekmiş ahh bu kocalar dayak istiyorlar
Kiz vallaha cok canim cekti tam dayaliklar rusvetle is yaptiriliyor resmen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…