Başka zaman olsa şeytana uyma derim ama ben olsam vermiştim o çizgiyi görünceŞeytan diyor ki git kan ver bir tarafım dur sakin ol diyor bir sürü belirdim var özellikle göğüs ve ateş sonra diyorum yok belki regldendir kafamda sürekli bir karmasa
Sen de kan vermeyecek miydin canımAy hadi inşallah darısı başıma ya çok heyecanlı son günler hicgeçmek bilmiyor
Normal testte negatif çıkınca o kadar üzülmüyorum ama kan verio sonuç 0 olunca cok koydu geçen ya kan verme daha ciddi bir adım gibi geliyor korkuyroum valla yine ayninsey olur diyeBaşka zaman olsa şeytana uyma derim ama ben olsam vermiştim o çizgiyi görünce
İyi düşün iyi olsun inşallah cnm bende şok olurum valla negatifse sonucun çizgi görmeyen ben seninkini gördüm yaniNormal testte negatif çıkınca o kadar üzülmüyorum ama kan verio sonuç 0 olunca cok koydu geçen ya kan verme daha ciddi bir adım gibi geliyor korkuyroum valla yine ayninsey olur diye
Evet bu 3. Ayımız ikinciyi istiyrouz hic böyle test gormedim hep negatif tek cizgi günler önce test yapmaya baslardim bir de bu ay akıllandım gibi olduİyi düşün iyi olsun inşallah cnm bende şok olurum valla negatifse sonucun çizgi görmeyen ben seninkini gördüm yani
İnşâllah hislerin yanıltmıyor ve Bebegin seninledir cnmEvet bu 3. Ayımız ikinciyi istiyrouz hic böyle test gormedim hep negatif tek cizgi günler önce test yapmaya baslardim bir de bu ay akıllandım gibi olduama geçen aylarda hic böyle belirtilerim yoktu bu ay bende hissediyor gibiyim ama Rabbimin işine karışılmaz tabi
Çok amin canımİnşâllah hislerin yanıltmıyor ve Bebegin seninledir cnm
sana soruyorum cevap vermiyorsun
Ay kusura bakma canım ya sürekli yazdım ya sana da cevap verdim sandım galiba bu sabah yapmadım canım ilk idrarı kaçırdım bir daha da yapmadım direk kan vermeyi düşünüyorumS
sana soruyorum cevap vermiyorsunMNbeyaz test yapmayacak mıydın sanki sen de diye belki on defa sordum
Anladım kan verip haber ver bize de inşallah sen hamişsindirAy kusura bakma canım ya sürekli yazdım ya sana da cevap verdim sandım galiba bu sabah yapmadım canım ilk idrarı kaçırdım bir daha da yapmadım direk kan vermeyi düşünüyorum
5ten sonra dediler bekliyorum hala yok
MaslllhAblamin oyle daha 1 bucuk yasinsa masalllaaahh ciddi ciddi anlatiyor biseyler el kol hareketleri
Inşallah canım çok sağol güzel dileğin içinAnladım kan verip haber ver bize de inşallah sen hamişsindir
Ablam diyo iki dakika susmuyor basim agriyo cok konusuyorMaslllhgirisimci cocuklR
Ac kalmazlar
Kiiiiiizzzz nappptiiinnn5ten sonra dediler bekliyorum hala yok
Kesin biz de ole olucazAblam diyo iki dakika susmuyor basim agriyo cok konusuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?