Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başka zaman olsa şeytana uyma derim ama ben olsam vermiştim o çizgiyi görünce
Normal testte negatif çıkınca o kadar üzülmüyorum ama kan verio sonuç 0 olunca cok koydu geçen ya kan verme daha ciddi bir adım gibi geliyor korkuyroum valla yine ayninsey olur diye

Normal testte negatif çıkınca o kadar üzülmüyorum ama kan verio sonuç 0 olunca cok koydu geçen ya kan verme daha ciddi bir adım gibi geliyor korkuyroum valla yine ayninsey olur diye
İyi düşün iyi olsun inşallah cnm bende şok olurum valla negatifse sonucun çizgi görmeyen ben seninkini gördüm yani

İyi düşün iyi olsun inşallah cnm bende şok olurum valla negatifse sonucun çizgi görmeyen ben seninkini gördüm yani
Evet bu 3. Ayımız ikinciyi istiyrouz hic böyle test gormedim hep negatif tek cizgi günler önce test yapmaya baslardim bir de bu ay akıllandım gibi oldu ama geçen aylarda hic böyle belirtilerim yoktu bu ay bende hissediyor gibiyim ama Rabbimin işine karışılmaz tabi

İnşâllah hislerin yanıltmıyor ve Bebegin seninledir cnm

S

sana soruyorum cevap vermiyorsun MNbeyaz test yapmayacak mıydın sanki sen de diye belki on defa sordum
Ay kusura bakma canım ya sürekli yazdım ya sana da cevap verdim sandım galiba bu sabah yapmadım canım ilk idrarı kaçırdım bir daha da yapmadım direk kan vermeyi düşünüyorum

Ay kusura bakma canım ya sürekli yazdım ya sana da cevap verdim sandım galiba bu sabah yapmadım canım ilk idrarı kaçırdım bir daha da yapmadım direk kan vermeyi düşünüyorum
Anladım kan verip haber ver bize de inşallah sen hamişsindir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…