2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Günaydın. Belki tedirgin yatmışsındır farkında olmadan 😊benim bulantim resmen gecti mesela. Bugün kontrolüm var. Yine de rahatım her şey Allahtan. rahat tutun içinizi. 😊🙏güzel şeyler düşününün dikkatinizi bebek dışında şeylere verin kafa dağılıyor oylece
Bize böyle moraller lazım canım ❤️ inşallah güzel haberlerle dön. Kaç haftalıksın canım. Ne için çağırdı doktor kontrole?

Korkma canim benimde kese etrafi kanamali ilk ogrenince bende stres yaptim ama burda bi cok kiside mevcutmus doktor hap verdi cok sukur lekelenmem yok dedigi gibi bol su ic mumkun oldugun sola yatacakmissin hep de yatmamak lazimmis kan akisini saglamak icin evde biraz olsun yuruyorum yoksa bende wc yemek haric kalkmiyorum o igne cok etkili zaten hemen yok olur
Bugüne kadar 4 tane vurdurmuştum o iğneden bana kendi doktorum kana alanını söylemedi sıkıntı orda bilsem eve gitmezdim Bi de evde tektim Bi an panik oldum o kadar kanı görünce

Kizlar ben birazdan doktora gidiyorum dun aksam lekelenmem biraz artti beni tedirgin etti kasiklarim ve belimdede adet agrisi olunca endiselendim benim icin dua edin olurmu bebegime bisey olmasin🤲🤲🤲
Hayirli haberlerle gel insallah canim hic kalkmayacaksin benimde lekelenmem vardi halada kese cevresi kanliydi en son 😘

Bugüne kadar 4 tane vurdurmuştum o iğneden bana kendi doktorum kana alanını söylemedi sıkıntı orda bilsem eve gitmezdim Bi de evde tektim Bi an panik oldum o kadar kanı görünce
Nasil bisey bu nasil söylemez direk doktorunu degis bence canim öyle sacmalikmi olur su durumda tek kalmamalisin ben kayinvalidemde kaliyorum ogrendigimden beri yatip kalkmakla gecti cok sukur bi seyde yok.

Bize böyle moraller lazım canım ❤️ inşallah güzel haberlerle dön. Kaç haftalıksın canım. Ne için çağırdı doktor kontrole?
10 günde 1 kontrolüm oluyor rutin olarak gidiyorum.bazen 15 gün-de 1. Bu sefer tahlilleri gostericez,doktorun asistanı istedi gonderdi m sonucları dün. bebegin kalp atislarini sayicaz. Bana göre her şey normal ama tabi bilemiyorsun🤷‍♀️ doktor soyleyecek.Tahminime göre 7 haftaligim. Bir supriz olmazsa🙈 cok baglanmamaya calisiyorum ben. Daha basında olduğumuzu düşünüyorum.

Kizlar gunaydin . Bugun ilk kez resmen ogurdum yumurta yapmistim o kadar isteksiz yedim ki sanirim banada geliyolar 😐

Ya ne diyorsun. 😔 Mesajın başını okuduğum andan beri tedirginlikle nolur kötü bişey olmasın diyorum içimden. Neyseki ikiniz de iyisiniz çok şükür. Rabbim yardımcın olsun. Ben oracıkta aklımı yitirirdim herhalde korkudan. Senin mesajını okumadan önce yazmışım bende rüyamda kan gördüm diye. Çıktı sayılır. Çok geçmiş olsun canım tez zamanda toparlan inşallah geçmiş gitmiş olsun kanaman
İnş ya Allah tan komşularım yetişti hemen hastaneye yetiştimde hala kanama devam ediyor Bi anda olunca şok oldum resmen aklıma geldikçe ağlıyorum bakalım tekrar kontrole gideyim diyorum gidebilirsem

Günaydınlar kızlar nasılsınız?
Ya ben bi garip kalktım sabah. Rüyada adet olduğumu gördüm. O kadar ağladım ki rüyamda. Hıçkırarak. :KK42:
Şimdi googleda yorumuna baktım "Rüyada hamile iken adet olduğunu görmek; kişinin hayırlı işlere atılacağına ve iş hayatında giderek şansının artacağına işarettir. Bir diğer tabire göre de hamile kadının rüyada regl olması erkek çocuk doğuracağına delalet eder."
Ama yine de içim hiç rahat değil :KK42:
Ben dr aynı rüyayı görmüştüm:) Bana kan rüyayı bozar demişlerdi. Korkma etkileniyoruz cok düşünüyoruz ondandır.Dünün üzerine bir de :( Benim hiç belirtimde yok akıntı ve gögüs büyümesi dışında. :( Ben de cok tedirginim tedirgin yatıp kalkıyorum ama yapacak birşey yok. Baştan beri bulantım vs olmadıgı için içim biraz rahat ediyor sadece.

Nasil bisey bu nasil söylemez direk doktorunu degis bence canim öyle sacmalikmi olur su durumda tek kalmamalisin ben kayinvalidemde kaliyorum ogrendigimden beri yatip kalkmakla gecti cok sukur bi seyde yok.
Gitmem zaten artık oraya özelde doktor bakacağım iyi bi tane bulursam İnş ona gideceğim

Günaydınlar kızlar nasılsınız?
Ya ben bi garip kalktım sabah. Rüyada adet olduğumu gördüm. O kadar ağladım ki rüyamda. Hıçkırarak. :KK42:
Şimdi googleda yorumuna baktım "Rüyada hamile iken adet olduğunu görmek; kişinin hayırlı işlere atılacağına ve iş hayatında giderek şansının artacağına işarettir. Bir diğer tabire göre de hamile kadının rüyada regl olması erkek çocuk doğuracağına delalet eder."
Ama yine de içim hiç rahat değil :KK42:
Sana yenin ederim bugun bende ayni seyi gordum ve kalktiginda kanamam vardi yarinki kontrolu bugune aldirttim 🙁

10 günde 1 kontrolüm oluyor rutin olarak gidiyorum.bazen 15 gün-de 1. Bu sefer tahlilleri gostericez,doktorun asistanı istedi gonderdi m sonucları dün. bebegin kalp atislarini sayicaz. Bana göre her şey normal ama tabi bilemiyorsun🤷‍♀️ doktor soyleyecek.Tahminime göre 7 haftaligim. Bir supriz olmazsa🙈 cok baglanmamaya calisiyorum ben. Daha basında olduğumuzu düşünüyorum.

Anlıyorum bağlanmak istememeni. Bende kalp atışını duyana kadar öyleydim sonra nasıl olduysa bağlandım. ❤️ 10-15 günde bir kontrole gitmen çok iyi. Benim daha 24 günüm var kontrole. Daha erken çağırsaydı diyorum içimden.

İnş ya Allah tan komşularım yetişti hemen hastaneye yetiştimde hala kanama devam ediyor Bi anda olunca şok oldum resmen aklıma geldikçe ağlıyorum bakalım tekrar kontrole gideyim diyorum gidebilirsem
İyiki yetiştirmişler hemen hastaneye. Çok şükür iyiymiş herşey. Bide kvne gitmeyi iyi yapmışsın. Tuvalet ve yemek dışında hiç kalkma. İnşallah geçer tez zamanda

Ben dr aynı rüyayı görmüştüm:) Bana kan rüyayı bozar demişlerdi. Korkma etkileniyoruz cok düşünüyoruz ondandır.Dünün üzerine bir de :KK43: Benim hiç belirtimde yok akıntı ve gögüs büyümesi dışında. :KK43: Ben de cok tedirginim tedirgin yatıp kalkıyorum ama yapacak birşey yok. Baştan beri bulantım vs olmadıgı için içim biraz rahat ediyor sadece.
Kaçıncı haftan canım? Kalp atışını duydun mu? ❤️

Anlıyorum bağlanmak istememeni. Bende kalp atışını duyana kadar öyleydim sonra nasıl olduysa bağlandım. ❤️ 10-15 günde bir kontrole gitmen çok iyi. Benim daha 24 günüm var kontrole. Daha erken çağırsaydı diyorum içimden.
Özel mi canım. Talep et. Bana sordu ne zaman gelmeknisterseniz diye. Aslında muayene ücreti veriyorum her seferinde tabiki. Sen de 2 hafta sonra gelebilir miyim vs... diye sor. Hayır demeyecektir.

IMG-20200429-WA0017.jpeg
IMG-20200429-WA0006.jpeg
buda benim bıdık dün atmadım

Back