2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kaçıncı haftan canım? Kalp atışını duydun mu? ❤
Sat a göre 6+6 da gittim bebek 7+2 cıktı duymuştum canım.Şimdi 8+5 im sata göre.P.tesi gidicem doktora dedim ben dayanamam o kadar diye,22mayısta aslında esas randevum ben p.tesi pandemi olmayan bir tıp merkezine gidecegim.

Kızlar bizi habersiz bırakmayın 😕 Güzel haberlerle dönün inşallah 🤲🏻 Kızımda 26.haftamdayken kontrole gittiğimde dr bebeğin çok aşağıda olduğunu, erken Doğum riskinden dolayı hamileliğin kalanını yatarak geçirmem gerektiğini söylemişti. Çalışıyorum, 1 hafta rapor aldım, moraller berbat tabi. O haftanın sonunda başka bi doktora gittim. Böyle bi riskin bulunmadığını falan anlattı. İşine git dedi. Kızımı 40.haftanın bittiği gün doğurdum. Nerde erken Doğum? O bir hafta sanırım doktorun dediklerinden etkilendiğimden sürekli bi yerlerimde ağrı, sızı, sancı vs hissediyordum. Bi sonraki hafta diğer doktora gittikten sonra hepsi ortadan kalktı. Bazı şeyler psikolojik bence, olumlu düşünelim hep. Riskli arkadaşlarım için dua ediyorum. Bi an önce güzel haberler alırlar inşallah. Onların durumu elbette farklı, dikkat etmeleri lazım ama moralinizi de yüksek tutmaya çalışın. Bebeğinize güzel enerjiler gönderin. Takdir Allahtan. İnşallah hep güzel şeyler olur.

Özel mi canım. Talep et. Bana sordu ne zaman gelmeknisterseniz diye. Aslında muayene ücreti veriyorum her seferinde tabiki. Sen de 2 hafta sonra gelebilir miyim vs... diye sor. Hayır demeyecektir.
Hastane devlet hastanesi ama doktorum hem özelde hem devlette çalışıyor. İlk haftalar devlete gel sonra özele alalım dedi. Bir keseyi görmeye gittim bir kalp atışını duymaya. Sonrası için de 11.haftada gel dedi.. telefonla sıksık konuşuyoruz. Bu aralar dışarı çıkman riskli ondan sık sık çağırmıyorum dediydi.

Benim de öyle canım.. ilk sağlıksız hamilelikte göğüs ağrısından başka ağrım yoktu midem hiç bulanmıyordu. Herhalde ben böyle hamile oluyorum diye düşünüyordum. Sağlıksızmış meğer. O yüzden şimdi bulantım geçince korkuyorum doğal olarak
Kesinlikle ama dusunmememiz lazim artık bence kendimizi başka yönlere odaklanlyalım guzel düşünelim güzel olsun herşey 🥰🥰

koskoca istanbuldayim 1 tane arkadasim yok herkes cikarci olmus sizde olmasaniz kafayi yerim heralde dun sabah isten cikmistim gececiydim oglene kadar uyuyup sonea arkasasimla buluscaktik oglen oldu ben kalktim hazirlandim kizda ses yok aradim mesj attim acmadi aksam donus yapti uyumusum dedi neyse tmm dedim 6 da yanina gittim ama karnim acti biseyler yicektik 6 da bulustuk aksam saat 20.30 hala siparis wermedi esim deliye döndu bu saate kadar nerdesin diye bende kotulestim acliktan midem bulaniyodu kiz hala israr ediyodu gitme siparis wrrcez doye bide gondermiyo cok israr ediyo enson esim geldi yuru gidiyoz dedi dustum pesine gittim kizin derdi biarkadasiyla arami yapmakmis yemin ederim ben artik hic kimseye guwenmiyorum bu bana yapilirmiydi ya ewe geldim su saate kadar baygin gibi uyumusum tee dun sabahki ekmek arasiyla duruyorum el insaf yaa
Canım çok çok iyi tanımadan kimsenin evine gitme bence Allah korusun çok kötü niyeti insanlqr var bir de tam virüs zamanı hiç tekin değil.
Evet canım Azerbaycanda oturuyorum burda azaldı. Hatta artık yok derecesinde diyebiliriz. Ama karantin bitene kadar kontrolü bırakmıyoruz. Misafir dediğime bakma kvin akrabası. Hemşire. Kvin tansiyon sorunu var o da sık sık geliyor buraya kv için tansiyonunu ölçüyor çok kötü durumda olduğunda ilaç falan veriyor. İftara kalmadı ki zaten bilmiyorum iftar mı belirtmişim yazımda. Öğlen geldi oruç değildi çay yaptım içti kv tansiyonuna baktı biraz onla ilgilendi sonra gitti. O ara açlıktan öldüm gelir görür de bişey yediyimi rezil olurum diye ağzıma bişey atmadım 🙄
Bende 2buçuk ay oldu annemleri görmeyeli. Burnumda tütüyorlar 😭
Misafir diye yazınca öyle sandım canim, senin iyiliğin için söylemiştim çok dikkat etmeliyiz bizler özellikle Allah korusun hepimizi inşallah 💜

İyiki yetiştirmişler hemen hastaneye. Çok şükür iyiymiş herşey. Bide kvne gitmeyi iyi yapmışsın. Tuvalet ve yemek dışında hiç kalkma. İnşallah geçer tez zamanda
Öyle yapıyorum zaten şimdi bi doktora sordum kanama alanı düşük riskini artırır dedi

Devlete tuncer beye gidiyorum canım , arada yoğun oluyor ama cok memnunum. Özel olarak tavsiye edebileceğim biri yok. virüs açısından buraya gelmeni tavsiye ederim edirne kalabalık ve yoğun
Seuta Seuta brnbrr brnbrr kızlar selam ben de kırklareliliyim orda yasamıyorum ama, kuzenim luleburgazda medikentte ahmet beye gidiyordu sonra orayı pandemi hastanesi yaptılar sanırım bir nefese gecmiş ali naci çelik’e. Ama edirneye özel muayenehaneye gidebilirseniz de Cenk bey varmıs, fakulteyle de baglantılı calısıyormus. Aklınızda olsun.

Kızlar bu mide bulantısı ula nasıl baş ediyorsunuz yiyip içemiyorum bişey hazırlayamıyorum.eczayıya danışıp ilaç alsam diyorum nasıl gecicek yoksa

Bugün çok kötü birşey yaşadım tam iftar saatine 20 dakika vardı yemek yapayım dedim kanamam başladı lavaboya girdim sanki bardaktan boşaltmış gibi kan geldi hemen ambulansla hastaneye gittim doktor baktı bebek duruyor kalbi de atıyor dedi kesenin etrafında kanama alanın var bebeğin eşinde biraz ayrılma var dedi iğne yazdı eve git dinlen bol su iç dedi nasıl korktum ya eşofmanım bile sırıl sıklam olmuştu ped olduğu halde😪
Dikkatli ol canım hiç kalkma ayaklarını yükseğe kaldır öyle yat dualarımız seninle inşallah 🤲🏻

Kızlar selam.bugun doktora gittim 8+3 olmam gerekiyor ama 7+2 dedi sonra ben 8 olması gerekiyordu deyince ölçümlere göre değişiyor bak şu açıdan ölçersek 8+1 çıkıyor dedi.baska bir şehire gittiğimiz için özel muayenesi olan bi doktora gitmiştim. Biraz endiselendim bilgisi olan var mi

Günaydınlar kızlar nasılsınız?
Ya ben bi garip kalktım sabah. Rüyada adet olduğumu gördüm. O kadar ağladım ki rüyamda. Hıçkırarak. :KK42:
Şimdi googleda yorumuna baktım "Rüyada hamile iken adet olduğunu görmek; kişinin hayırlı işlere atılacağına ve iş hayatında giderek şansının artacağına işarettir. Bir diğer tabire göre de hamile kadının rüyada regl olması erkek çocuk doğuracağına delalet eder."
Ama yine de içim hiç rahat değil :KK42:
Bende görmüştüm prenses bide bazi arkadaslar kanama geçirdi ya kafana taktin ruyana yansimisdir

Kızlar selam.bugun doktora gittim 8+3 olmam gerekiyor ama 7+2 dedi sonra ben 8 olması gerekiyordu deyince ölçümlere göre değişiyor bak şu açıdan ölçersek 8+1 çıkıyor dedi.baska bir şehire gittiğimiz için özel muayenesi olan bi doktora gitmiştim. Biraz endiselendim bilgisi olan var mi
Canim hic endiselenme benimde normalde 8 olmam lazim 7.1 ciktik dun doktoruk bu zamanla ilerleyebilir dedi mesela 32 haftaya geldin ama ultrsonda 33 cikabiliyor bebegin iyi olsun gerisi onemli degil

Hastane devlet hastanesi ama doktorum hem özelde hem devlette çalışıyor. İlk haftalar devlete gel sonra özele alalım dedi. Bir keseyi görmeye gittim bir kalp atışını duymaya. Sonrası için de 11.haftada gel dedi.. telefonla sıksık konuşuyoruz. Bu aralar dışarı çıkman riskli ondan sık sık çağırmıyorum dediydi.
Benimde doktorum 12 haftada gek artik dedi virusten dolayı kendine bisi olmadigi surece gelme eger bisi olursa hemen gel demisti

Kızlar kontrolden ciktim şükür her şey yolunda.8 haftalık tontiş. Büyümüş maşallah. Sonraki randevuyu maalesef haziran başına verdi. Dedim olamaazzz çok ....:)) dediki böyle olmalı. Gerek yok öncesine anormal bir durum olmadıkça . Napalim...kabullendjm.bu arada benim yaşım 35 üstü olduğu için ikili ve üçlü test yaptırmadan direk dna testi yapıcaz. Ben dna isteyince doktorum o zaman diğer testlere gerek kalmaz dedi. Hemfikir olduk. Bugün randevusu olanlardan da güzel haberler gelir inşallah.

Benim de başıma geldi cnm o. 2 hafta üst üste 5+3 cıktı. Doktor dediki kese ve bebek ölçümü farklı olabilir. Onu 2 hafta sonra falan kesinlestirirsin. Rahat ol.

Sat a göre 6+6 da gittim bebek 7+2 cıktı duymuştum canım.Şimdi 8+5 im sata göre.P.tesi gidicem doktora dedim ben dayanamam o kadar diye,22mayısta aslında esas randevum ben p.tesi pandemi olmayan bir tıp merkezine gidecegim.
Benimki de 22 mayısta ben de 8+4üm ama doktorum başka yere gitmemem gerektiğini söylüyor. Bakalım henüz çok şükür şikayetim yok. Eğer çok tedirgin olursam 22yi beklemiycem. İnşallah iyi olsunlar hepimizin bebişleri 🤲

Canım çok çok iyi tanımadan kimsenin evine gitme bence Allah korusun çok kötü niyeti insanlqr var bir de tam virüs zamanı hiç tekin değil.

Misafir diye yazınca öyle sandım canim, senin iyiliğin için söylemiştim çok dikkat etmeliyiz bizler özellikle Allah korusun hepimizi inşallah 💜

Biliyorum canım çok sağol ALLAH razı olsun. Ya çok uzun uzadıya yazmamak için öyle misafir dedim kısaca 😝
Amin canım ALLAHım korusun hepimizin miniklerini 🤲

Back