2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
İnşallah yolundadır herşey canım korkma. Rabbim yardımcın olsun 🤲
Kesenin yaninda kanama alani var.Kalp atisini duydum gordum cok sukur ama kese haftasina gore kucuk kalmis gelismemis dedi 2 hafta sonra belli olur dedi 🙁 varmi boyle birsey yasayan ?

Kizlar ben birazdan doktora gidiyorum dun aksam lekelenmem biraz artti beni tedirgin etti kasiklarim ve belimdede adet agrisi olunca endiselendim benim icin dua edin olurmu bebegime bisey olmasin🤲🤲🤲
Hayirli haberle gel canım inşallah yoktur bişi kuzucuğun

Kızlar bizi habersiz bırakmayın 😕 Güzel haberlerle dönün inşallah 🤲🏻 Kızımda 26.haftamdayken kontrole gittiğimde dr bebeğin çok aşağıda olduğunu, erken Doğum riskinden dolayı hamileliğin kalanını yatarak geçirmem gerektiğini söylemişti. Çalışıyorum, 1 hafta rapor aldım, moraller berbat tabi. O haftanın sonunda başka bi doktora gittim. Böyle bi riskin bulunmadığını falan anlattı. İşine git dedi. Kızımı 40.haftanın bittiği gün doğurdum. Nerde erken Doğum? O bir hafta sanırım doktorun dediklerinden etkilendiğimden sürekli bi yerlerimde ağrı, sızı, sancı vs hissediyordum. Bi sonraki hafta diğer doktora gittikten sonra hepsi ortadan kalktı. Bazı şeyler psikolojik bence, olumlu düşünelim hep. Riskli arkadaşlarım için dua ediyorum. Bi an önce güzel haberler alırlar inşallah. Onların durumu elbette farklı, dikkat etmeleri lazım ama moralinizi de yüksek tutmaya çalışın. Bebeğinize güzel enerjiler gönderin. Takdir Allahtan. İnşallah hep güzel şeyler olur.
Nasıl bi doktormuş o yahu doktor seçimi çok önemli ya

Kızlar selam.bugun doktora gittim 8+3 olmam gerekiyor ama 7+2 dedi sonra ben 8 olması gerekiyordu deyince ölçümlere göre değişiyor bak şu açıdan ölçersek 8+1 çıkıyor dedi.baska bir şehire gittiğimiz için özel muayenesi olan bi doktora gitmiştim. Biraz endiselendim bilgisi olan var mi
Olabiliyo canım cihazdan cihaza doktordan doktora değişiyor

Kizlar ben birazdan doktora gidiyorum dun aksam lekelenmem biraz artti beni tedirgin etti kasiklarim ve belimdede adet agrisi olunca endiselendim benim icin dua edin olurmu bebegime bisey olmasin🤲🤲🤲
Merak ettim hadi guzel haberler ver bize

Kizlar hic halim yok boyle aklima bazi yiyecekleri getiriyorum ama yok midem bulaniyor onlari düşündükçe hic yemek istemiyorum böyle hep yatmak istiyorum hic halim yok hep uyumak istiyorum

Kizlar hic halim yok boyle aklima bazi yiyecekleri getiriyorum ama yok midem bulaniyor onlari düşündükçe hic yemek istemiyorum böyle hep yatmak istiyorum hic halim yok hep uyumak istiyorum

Bende dün hevesle kisir yaptim canim istedi diye bir kasik aldim öyle bi migdem kalkti ki anlatamam. Yemek yapmakta zorlaniyorum artik hic de yemek ayirmam ama canim hic istemiyor. Su da fazla icemiyorum 2 litre o da zorla. Uykuyu seven biriyim ama artik hep uyumaktan gina geldi. Birazdan disari cikip dolancam biraz

Bende dün hevesle kisir yaptim canim istedi diye bir kasik aldim öyle bi migdem kalkti ki anlatamam. Yemek yapmakta zorlaniyorum artik hic de yemek ayirmam ama canim hic istemiyor. Su da fazla icemiyorum 2 litre o da zorla. Uykuyu seven biriyim ama artik hep uyumaktan gina geldi. Birazdan disari cikip dolancam biraz
Ayni beni anlattin suan midem acaip kotuuuu birde bende su icemiyorum içtikce midem fena oluyo gece esim sahurdan sonra geldi yanima amaaaa ben midem bulaniyo die die uyuya kalmisim gene basladi bulantim

Bende görmüştüm prenses bide bazi arkadaslar kanama geçirdi ya kafana taktin ruyana yansimisdir
Olabilir canımcım bide ben olaylardan hep çabuk etkilenen biriyim. O yüzden belki bilinçaltımın oyunu bu. Olabildiğince yatıyorum. İnşallah sağ salim kucağımıza alalım ya 🤲

Bende öyleyim canim hicbirsey yiyemiyorum her yemekte midem kalkıyor. Düşünmem bile yetiyor su da icemiyorum ben cok içince direk kusmaya gidiyorum. Hiç halim yok evde hicbirsey yapamıyorum ortalık berbat.. Ama enerjim yok gerçekten.. Yataktan kalkamıyorum.

Benimde doktorum 12 haftada gek artik dedi virusten dolayı kendine bisi olmadigi surece gelme eger bisi olursa hemen gel demisti
Evet orası öyle ama burda virüs azaldı artık. Bi kaç güne karantinamız da kalkacak. Gitmemek için bi sebep yok. Acaba sık sık ultrason yapılması bebeğe zararlı mı? Çünki son gittiğimde bundan sonra ayda bir görüşücez dedi 8.aya kadar..

Olabilir canımcım bide ben olaylardan hep çabuk etkilenen biriyim. O yüzden belki bilinçaltımın oyunu bu. Olabildiğince yatıyorum. İnşallah sağ salim kucağımıza alalım ya 🤲
Amin canin bende hep boyle dua ediyorum sag salim saglicakla yavrularimiza kavustur bizi mevlam diyorum

Evet orası öyle ama burda virüs azaldı artık. Bi kaç güne karantinamız da kalkacak. Gitmemek için bi sebep yok. Acaba sık sık ultrason yapılması bebeğe zararlı mı? Çünki son gittiğimde bundan sonra ayda bir görüşücez dedi 8.aya kadar..
Tabiki artik aydan aya cagircaklar kuzum ultrasona girmekte cok iyi degil bazi doktorlar kalp atisini erken die dinletmiyorlar bileee

Kızlar kontrolden ciktim şükür her şey yolunda.8 haftalık tontiş. Büyümüş maşallah. Sonraki randevuyu maalesef haziran başına verdi. Dedim olamaazzz çok ....:)) dediki böyle olmalı. Gerek yok öncesine anormal bir durum olmadıkça . Napalim...kabullendjm.bu arada benim yaşım 35 üstü olduğu için ikili ve üçlü test yaptırmadan direk dna testi yapıcaz. Ben dna isteyince doktorum o zaman diğer testlere gerek kalmaz dedi. Hemfikir olduk. Bugün randevusu olanlardan da güzel haberler gelir inşallah.
Oh maşallah çok şükür. Evet demekki herşey yolunda. Ondan ayda bir çağıracak kontrole inşallah 🤲

Bizde almanyada anormal bir durum olmadikca sadece 3 kere ultrason yapiyorlar diye okudum. Üstüne para verince yapiyorlarmis güya

Back