- 29 Mart 2020
- 404
- 267
- 53
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok gecmis oslun canim Bebişin iyi olduğuna çok sevindim Rabbim korusun inşallahBugün çok kötü birşey yaşadım tam iftar saatine 20 dakika vardı yemek yapayım dedim kanamam başladı lavaboya girdim sanki bardaktan boşaltmış gibi kan geldi hemen ambulansla hastaneye gittim doktor baktı bebek duruyor kalbi de atıyor dedi kesenin etrafında kanama alanın var bebeğin eşinde biraz ayrılma var dedi iğne yazdı eve git dinlen bol su iç dedi nasıl korktum ya eşofmanım bile sırıl sıklam olmuştu ped olduğu halde![]()
Sıkma canını canım geçen gün burada demişlerdi arkadaşlar ruyada kan görmek rüyayı bozarmış diye.. Bende dün rüyamda garip şeyler görmüştüm normalde ilişki yaşamıyoruz hiç rüyamda ilişkiden sonra kanamam olduğunu görmüştüm bende etkisinde kaldım bir süre sonra geçti.. Sanırım bu ara kafamız çok yoğun bilinç altı rüyalar oluyor bunlarGünaydınlar kızlar nasılsınız?
Ya ben bi garip kalktım sabah. Rüyada adet olduğumu gördüm. O kadar ağladım ki rüyamda. Hıçkırarak.
Şimdi googleda yorumuna baktım "Rüyada hamile iken adet olduğunu görmek; kişinin hayırlı işlere atılacağına ve iş hayatında giderek şansının artacağına işarettir. Bir diğer tabire göre de hamile kadının rüyada regl olması erkek çocuk doğuracağına delalet eder."
Ama yine de içim hiç rahat değil![]()
cok gecmis olsun canimBugün çok kötü birşey yaşadım tam iftar saatine 20 dakika vardı yemek yapayım dedim kanamam başladı lavaboya girdim sanki bardaktan boşaltmış gibi kan geldi hemen ambulansla hastaneye gittim doktor baktı bebek duruyor kalbi de atıyor dedi kesenin etrafında kanama alanın var bebeğin eşinde biraz ayrılma var dedi iğne yazdı eve git dinlen bol su iç dedi nasıl korktum ya eşofmanım bile sırıl sıklam olmuştu ped olduğu halde![]()
Canım anladık ki bulanmayan midelerimiz fırtına öncesi sessizliğin habercisi. :) Geçmiş olsun canım.Evet canim haklisin ac kalınca oluyor bende akşam yemekten sonra yarim elma yemiştim öylesine bulantidan değil 2 saat sonra ne olduğunu anlamadım kendimi lavaboda buldum bu kez cıktı da sonra kafamı kaldırdım aynada dedim kendime al sen misin bulanmıyor diyen diye ama şükrettim bu duruma
Bugün çok kötü birşey yaşadım tam iftar saatine 20 dakika vardı yemek yapayım dedim kanamam başladı lavaboya girdim sanki bardaktan boşaltmış gibi kan geldi hemen ambulansla hastaneye gittim doktor baktı bebek duruyor kalbi de atıyor dedi kesenin etrafında kanama alanın var bebeğin eşinde biraz ayrılma var dedi iğne yazdı eve git dinlen bol su iç dedi nasıl korktum ya eşofmanım bile sırıl sıklam olmuştu ped olduğu halde![]()
Sen 2 can taşıyorsun ya canım bizim hissettiklerimizin 2 katını hissediyorsun. Ondan öyle. Rabbim yardımcın olsunMaşallah kızlar şunu bilinki çok şanslısınız.mide bulantısı o kadar kötü ki ben her gün ağlıyorum allahım sabır ver diyorum
Kızlar ben İstanbul'dayım ama aslen Trakyaliyimanneanneme, dedem Babaeski Devlet Hastanesi'ne çok yakın oturuyor. O hastaneyi genelde beğeniyorlar ben de birkaç kez gitmiştim temiz ve sakin bir hastaneydi belki orayı tercih edebilirsiniz diyecektim ama uzak mı size bilemiyorum tabii.
Canım sen Azerbaycan'da mi oturuyordun, yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum ama oralarda virüs azaldı mı, iftara misafir kabul etmek bana riskli geldi açıkçası ben anneme, kayinvalideme bile 45gun oldu gitmiyorum, onlar da gelmiyor.
Canım çok çok geçmiş olsun, kendine çok dikkat et. Rabbim seni ve bebeğini korusun inşallah.
Benim de akıntım çok oluyor. Bir de ben progesteronu vajinal jel olarak alıyorum onun bir kismi geri akıyor onun da etkisi var.
Inşallah hayırlısıyla git gel canım güzel haberlerini bekliyoruzKizlar ben birazdan doktora gidiyorum dun aksam lekelenmem biraz artti beni tedirgin etti kasiklarim ve belimdede adet agrisi olunca endiselendim benim icin dua edin olurmu bebegime bisey olmasin![]()
Aynen öyle oluyor artık bulantı inanın içini rahatlatıyor aslında yani en azından bende böyle oluyorCanım anladık ki bulanmayan midelerimiz fırtına öncesi sessizliğin habercisi. :) Geçmiş olsun canım.
Bulansın tabi bende bulanınca şükrediyorum![]()
Ohooo canım kimseye güven yok bu devirde. Ne arkadaşı be. İyiki kocan gelmiş daha kötü şeyler olabilirdi. Ben küçüktüm 14-15 yaşlarında. Gecenin 3ünde kapımız kırılacak gibi çalıyordu. Hepimiz ayaklandık. Bizim yaşadığımız yer de aile sokağı gibi sokakta sadece akrabalar yaşıyoruz bahçeli evdi. Neyse babam koştu kapıya açar açmaz ayakları yalın üstü başı toz toprak içinde bir kadın attı kendini içeri. Kardeşim yalvarırım yardım et peşimdeler falan. Bide korkudan dili tutmuyordu. Neyse annem su falan getirdi oturttular bahçede sakinleş anlat bakalım noluyor diye. Kızı iş arkadaşı evine çağırıyor fenalaştım yalnızım yardım et diye. Bu da koşup geliyor hemen. İçerde 3-4 adam bunu bekliyormuş. Kız meseleyi anlar anlamaz atmış kendini dışarı koşmuş tüm kapıları çalmış açan olmamış. Benim babam da hep 4te uyuyor uyanıkmış ondan bakmış kapıya. Sese tüm akrabalarım toplaştılar tabi. Adamlar da kapımıza dayanmıştı. Polis çağırdılar olay bitti. Kız kurtulmasaydı ordan nolurdu kim bilir.koskoca istanbuldayim 1 tane arkadasim yok herkes cikarci olmus sizde olmasaniz kafayi yerim heralde dun sabah isten cikmistim gececiydim oglene kadar uyuyup sonea arkasasimla buluscaktik oglen oldu ben kalktim hazirlandim kizda ses yok aradim mesj attim acmadi aksam donus yapti uyumusum dedi neyse tmm dedim 6 da yanina gittim ama karnim acti biseyler yicektik 6 da bulustuk aksam saat 20.30 hala siparis wermedi esim deliye döndu bu saate kadar nerdesin diye bende kotulestim acliktan midem bulaniyodu kiz hala israr ediyodu gitme siparis wrrcez doye bide gondermiyo cok israr ediyo enson esim geldi yuru gidiyoz dedi dustum pesine gittim kizin derdi biarkadasiyla arami yapmakmis yemin ederim ben artik hic kimseye guwenmiyorum bu bana yapilirmiydi ya ewe geldim su saate kadar baygin gibi uyumusum tee dun sabahki ekmek arasiyla duruyorum el insaf yaa
Sıkma canını canım geçen gün burada demişlerdi arkadaşlar ruyada kan görmek rüyayı bozarmış diye.. Bende dün rüyamda garip şeyler görmüştüm normalde ilişki yaşamıyoruz hiç rüyamda ilişkiden sonra kanamam olduğunu görmüştüm bende etkisinde kaldım bir süre sonra geçti.. Sanırım bu ara kafamız çok yoğun bilinç altı rüyalar oluyor bunlar![]()
Allah yardımcın olsun canım. Bi kötü haber daha istemiyoruz. İnşallah güzel haberlerle dön canım Allahım korusun meleğiniKizlar ben birazdan doktora gidiyorum dun aksam lekelenmem biraz artti beni tedirgin etti kasiklarim ve belimdede adet agrisi olunca endiselendim benim icin dua edin olurmu bebegime bisey olmasin![]()
Günaydın. Belki tedirgin yatmışsındır farkında olmadanGünaydınlar kızlar nasılsınız?
Ya ben bi garip kalktım sabah. Rüyada adet olduğumu gördüm. O kadar ağladım ki rüyamda. Hıçkırarak.
Şimdi googleda yorumuna baktım "Rüyada hamile iken adet olduğunu görmek; kişinin hayırlı işlere atılacağına ve iş hayatında giderek şansının artacağına işarettir. Bir diğer tabire göre de hamile kadının rüyada regl olması erkek çocuk doğuracağına delalet eder."
Ama yine de içim hiç rahat değil![]()
Aynen öyle oluyor artık bulantı inanın içini rahatlatıyor aslında yani en azından bende böyle oluyor![]()
Hayır ambulans kadın doğum hastanesine götürdü oradaki doktorlar baktıCnm geçmiş olsun. Kendi doktoruna mi gittin bugün kanama sonrası
Hadi güzel haberlerle gel insallahKizlar ben birazdan doktora gidiyorum dun aksam lekelenmem biraz artti beni tedirgin etti kasiklarim ve belimdede adet agrisi olunca endiselendim benim icin dua edin olurmu bebegime bisey olmasin![]()