- 20 Ocak 2020
- 3.303
- 1.393
- 133
- 31
Evde tektim bugün hastaneden kaynanam gile geldim burda kalacağım artıkSenin süreç sıkıntılı kuzum biliyosun hiçbirşey yapma dinlen yemek falanda hazırlama yardımcı olacak kimse yokmu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evde tektim bugün hastaneden kaynanam gile geldim burda kalacağım artıkSenin süreç sıkıntılı kuzum biliyosun hiçbirşey yapma dinlen yemek falanda hazırlama yardımcı olacak kimse yokmu
Kesenin etrafında kanama alanı var dediAyy canım benim çok geçmiş olsun.niye olmuş ki o kadar
Allah yardımcın olsun bol bol dinlenBugün çok kötü birşey yaşadım tam iftar saatine 20 dakika vardı yemek yapayım dedim kanamam başladı lavaboya girdim sanki bardaktan boşaltmış gibi kan geldi hemen ambulansla hastaneye gittim doktor baktı bebek duruyor kalbi de atıyor dedi kesenin etrafında kanama alanın var bebeğin eşinde biraz ayrılma var dedi iğne yazdı eve git dinlen bol su iç dedi nasıl korktum ya eşofmanım bile sırıl sıklam olmuştu ped olduğu halde![]()
Geldiğimden beri yatıyorum artık kalkmam yerimdenAllah yardımcın olsun bol bol dinlen
Cnm geçmiş olsun. Kendi doktoruna mi gittin bugün kanama sonrasıKesenin etrafında kanama alanı var dedi
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin bebeğini sana bağışlasın inşallahBugün çok kötü birşey yaşadım tam iftar saatine 20 dakika vardı yemek yapayım dedim kanamam başladı lavaboya girdim sanki bardaktan boşaltmış gibi kan geldi hemen ambulansla hastaneye gittim doktor baktı bebek duruyor kalbi de atıyor dedi kesenin etrafında kanama alanın var bebeğin eşinde biraz ayrılma var dedi iğne yazdı eve git dinlen bol su iç dedi nasıl korktum ya eşofmanım bile sırıl sıklam olmuştu ped olduğu halde![]()
Bende de yok çok fazla belirti içime kurt düştü 3 hafta var doktora gitmeyeKızlar benim bugün mide bulantım yok gibi ve kasık ağrısı bel ağrısı falan da yok of olsa 1 dert olmasa 2 dert neden olmadı acabaaaNormalde de yoğun olan biri değildim zaten de bugün hiçolmaması canımı sıktı
Yat dinlen canm yorma kendini gecicek bu günler Allah'ın izniyleBugün çok kötü birşey yaşadım tam iftar saatine 20 dakika vardı yemek yapayım dedim kanamam başladı lavaboya girdim sanki bardaktan boşaltmış gibi kan geldi hemen ambulansla hastaneye gittim doktor baktı bebek duruyor kalbi de atıyor dedi kesenin etrafında kanama alanın var bebeğin eşinde biraz ayrılma var dedi iğne yazdı eve git dinlen bol su iç dedi nasıl korktum ya eşofmanım bile sırıl sıklam olmuştu ped olduğu halde![]()
Canm merkezde de var devlet hastanesi yeni güzel de ama kalabalık , benim zaten tam hangi şehirde doğum yapacağım da belli değilKızlar ben İstanbul'dayım ama aslen Trakyaliyimanneanneme, dedem Babaeski Devlet Hastanesi'ne çok yakın oturuyor. O hastaneyi genelde beğeniyorlar ben de birkaç kez gitmiştim temiz ve sakin bir hastaneydi belki orayı tercih edebilirsiniz diyecektim ama uzak mı size bilemiyorum tabii.
Canım sen Azerbaycan'da mi oturuyordun, yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum ama oralarda virüs azaldı mı, iftara misafir kabul etmek bana riskli geldi açıkçası ben anneme, kayinvalideme bile 45gun oldu gitmiyorum, onlar da gelmiyor.
Canım çok çok geçmiş olsun, kendine çok dikkat et. Rabbim seni ve bebeğini korusun inşallah.
Benim de akıntım çok oluyor. Bir de ben progesteronu vajinal jel olarak alıyorum onun bir kismi geri akıyor onun da etkisi var.
Korkma canim benimde kese etrafi kanamali ilk ogrenince bende stres yaptim ama burda bi cok kiside mevcutmus doktor hap verdi cok sukur lekelenmem yok dedigi gibi bol su ic mumkun oldugun sola yatacakmissin hep de yatmamak lazimmis kan akisini saglamak icin evde biraz olsun yuruyorum yoksa bende wc yemek haric kalkmiyorum o igne cok etkili zaten hemen yok olurBugün çok kötü birşey yaşadım tam iftar saatine 20 dakika vardı yemek yapayım dedim kanamam başladı lavaboya girdim sanki bardaktan boşaltmış gibi kan geldi hemen ambulansla hastaneye gittim doktor baktı bebek duruyor kalbi de atıyor dedi kesenin etrafında kanama alanın var bebeğin eşinde biraz ayrılma var dedi iğne yazdı eve git dinlen bol su iç dedi nasıl korktum ya eşofmanım bile sırıl sıklam olmuştu ped olduğu halde![]()
O pek ise yaramıyor eczacının söylediği, bende kullanıyorum döktürün bana gece yatmadan iki tane iç dedi bir gün böyle dene eğer hala devam ederse gece yatmadan iki tane iç ertesi gün bir tane şeklinde iç dedi ben şimdilik sadece gece iki adet içiyorum iyi geliyorKızlar prillam dr nin içeriğinde yatmadan önce 2 tane diyor.eczaci sabah akşam demiş hangisini uygulayacagim
Ben cok memnunum gece yatmadan iki tane içiyorum ertesi gün normal bir gün geçiriyorum geçen bi gün içmeyeceğim dedim belki kusmam geçmiştir dedim mahvoldum etkisi cok güzelmiş bundan sonra bırakmam yoksa günlük hayatım mahvoluyorumKızlar prillam dr den memnun musunuz.doktorum bu ilacı yazdı bana bugün kullanmaya basliycam
siirkette cok kıl bi sirket yaa6 aylikdeneme suresioldugu için çıkartabilirler canım bence söyleme 6 ayın dolana kadar
sozlesmede 2 ay deneme sureci wardi hamilelikle ilgili bisey warmiydi bilmiyorum cok tesekkur ederim canim bakicam artik bi caresine yaCanım sözleşmene bağlı bu durum eğer sözleşmene eklenen bi madde varmı onu öğrenmen lazım normal şartlarda çıkartamaz canım çıkartırsa bile sen haklı durumda olup işe dönüş davası açabilirsin
Ayrıca sen dr raporuyla belgeledikten sonra seni 7,5 saatten fazla çalıştırmaz ayrıca vardiyalı çalışıyorsan gece çalıştıramaz
hmmm nasip olurda dogarsa dogumdan sonra calismayi dusunmuyorum kendim buyutmek istiyorum ama daha dogum olmadan isten cikarsam ewde patlarimmmmNormaş şartlarda böyle bir hakları yok. Olsa bile yeriniZde olsam kafama takmazdım. ilk gebeliğimde 5 ay olmuştu işe gireli ve söyleyene kadar çok strese soktum kendimi sanki çıkarsalar dünyanın sonu gibi işten çıkarmadılar ama mobing e maruz kaldım bir sürü stres yaşadım gereksiz yere üzüldüm ve bebeğim de hissetti. Sonuç olarak doğumdan sonra ayrıldım kızıma kendim baktım ama şimdiki aklım olsa o dönemde o stresi kendime yaşatmazdım
allah werdi allah aldi diyelim tek tesellimiz bu umarim daha saglikli bu gebelik yasar rabbim yuzunu guldurur yaEvet canım öyle. Burda çok gülüyordum onla konuşurken. Çok üzüldüm gerçekten aramızdan ayrıldığına.![]()
Evet aslında rahat olmam gerekiyor gereksiz yera evham yapıyorum ki zaten yazdığımdan sonra hemen geri geldiBenim de sabah coktu aksama doğru geçti. Aynı tedirginliği ben de yasadimbir yandan da bulantım yok diye rahatimm. Böyle düşün
![]()
Ben bugün 8+3 oldum canım ama 7 lerde benimde fena bulaniyordu ki dünde dediğim gibi son anda bulandı çok çıkaran biri değilim Allah yardımcın olsunay ciddi misin bende az önce bir kase çekirdek yedim o kadar midem bulandı ki heryer yemek koktu sanki. Bir duş alayım dedim duştan çıktım öğürmekten helak oldum bütün çekirdekler çıktı 7+6 dayım
Aynen canım insan bi fena oluyor benimde 12 gün var ama dün bi telaş ettim eşimde daha ben demeden sağolsun dedi 12 gün var ama istersen gidelim diye bende o kadarına gerek yok gibi düşündüm sonradan zaten içim dışıma cıktıBende de yok çok fazla belirti içime kurt düştü 3 hafta var doktora gitmeye![]()