2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Arkadaşlar merhaba. 7+2 günlük oldu bebeğim dün kalp atışını duyduk çok şükür. Gebelik öncesi doktorum demirim düşük olduğu için gyno ferro sanol vermişti hem folik asit hem Demir içeriyordu. Dün doktorumu değiştirdim yeni doktor gyno ferro sanol içinde 350 mg folik asit olup düşük olduğunu söyledi ve ilave bir folik asit verdi. Ancak biraz araştırdım günlük 400 mg fazla folik asit de zararlı olabilirmiş. Böyle bi durum yaşayan Demir ilacı kullanan var mi kullanıyorsanız nasıl kullanıyorsunuz. Doktora msj attım kafam karıştı ama hala geri dönmedi size sormak istedim.
Canım benim kan değerlerimde ferritin çok düşüktü.demir yani. Değeri 3 tü. Orloferon ferdi bana 2 ay kullandım şu an normal sınırların içinde dün tahlillerimde gördüm 👍memnun kaldım o ilaçtan. folik asit 400 mg dan aşağı olmamalı hamileler için diye biliyorum ben.onu ayrı alıyorum mesela. En az 400 mg verir doktorlar

Canim en iyisini doktorun dicektir sana demirin dusukse kullanicaksindir seninki farklı onunki farklidir doktorunun cevabini bence bekle bu arada aramizda 1 gun var bizde 7.1😍
Demirim düşük olduğu için kullanıyorum ama yeni doktor folik asitte verdi ve toplam 750mg folik asit almış oluyorum o beni tedirgin etti. Folik asitin fazlası otizme sebep olabiliyormuş kullanan var mi diye merak ettim

Canım benim kan değerlerimde ferritin çok düşüktü.demir yani. Değeri 3 tü. Orloferon ferdi bana 2 ay kullandım şu an normal sınırların içinde dün tahlillerimde gördüm 👍memnun kaldım o ilaçtan. folik asit 400 mg dan aşağı olmamalı hamileler için diye biliyorum ben.onu ayrı alıyorum mesela. En az 400 mg verir
doktorlar
Bende yarın kan değerlerine baktıracağım bakalım be çakacak teşekkürler

kizlarben guwenlik gorewlisi olarak calisiyorum bu sirkete gireli 3 ay oldu hamile oldugumu soylesem isten cikarirlar mi beni bilgilendirir misiniz lutfen🤔
Normaş şartlarda böyle bir hakları yok. Olsa bile yeriniZde olsam kafama takmazdım. ilk gebeliğimde 5 ay olmuştu işe gireli ve söyleyene kadar çok strese soktum kendimi sanki çıkarsalar dünyanın sonu gibi işten çıkarmadılar ama mobing e maruz kaldım bir sürü stres yaşadım gereksiz yere üzüldüm ve bebeğim de hissetti. Sonuç olarak doğumdan sonra ayrıldım kızıma kendim baktım ama şimdiki aklım olsa o dönemde o stresi kendime yaşatmazdım

Canım sözleşmene bağlı bu durum eğer sözleşmene eklenen bi madde varmı onu öğrenmen lazım normal şartlarda çıkartamaz canım çıkartırsa bile sen haklı durumda olup işe dönüş davası açabilirsin
Ayrıca sen dr raporuyla belgeledikten sonra seni 7,5 saatten fazla çalıştırmaz ayrıca vardiyalı çalışıyorsan gece çalıştıramaz

B betul30031992 6 aydan once ise donus davası açamayacagin icin iyice düşün taşın söyle istersen

@Gunewim arkadasimiz nerdeee ????
Benim de geçen gün aklıma geldi profiline baktım banlais maesef. İnsaallah bebeği ile ilgili problem yoktur.
Merhaba güzel anneler bugün kalp atışını duyduk çok farklı bir his şükürler olsun.:))mide bulantım çok oluyor yazamıyorum fazla ilaç da vermiyor normal bunlar dedi.yatıyorum devamlı sizde durumlar nasıl
Hayırlı olsun canım gözün aydın 🤗
Merhaba canlar en sonunda dayanamadım bugün dr umla görüştüm 2 tane ilaç söyledi mide bulantısı için inşallah faydasını görürüm yoksa bugün resmen ağladım kusmaktan bugün eşim gelirken alacak bakalım ilaçları
Canım kendine eziyet etme ilaç verdiyse doktorun kullan. İnşallah şifa olur
Hanımlar bende 2 numaram için abisinin beşiğini kurdurdum bakımları olucak cinsiyete göre süsler yenilenecek bu beşik oğlum hariç 2 çocuk daha büyüttü şimdi 4 olucak Allah'ın izniyle 😍
Ayy çok tatlıymış 😍 ben de geçen gün düşündüm ilk aylar için yatak odasına böyle birşey alabilirim diye. Bunu ilk bebeğinde kaç aylığa kadar kullandın canım.

Evet büyük güne az kaldı .yarın da bizim randevumuz var 😊Çok heyecanlanıyım Miyavv AOL çok üzüldüm :( allah sabrını versin

kadin kadina destek olmazsa kimse olmazki allahin yarattigi en merhametli kisileriz bence ya miyaw a cok uzuldum rabbim bikez daha yuzunu guldursun cok neseli bi bayandi yaa
Evet canım öyle. Burda çok gülüyordum onla konuşurken. Çok üzüldüm gerçekten aramızdan ayrıldığına. 😔

Evet canım öyle. Burda çok gülüyordum onla konuşurken. Çok üzüldüm gerçekten aramızdan ayrıldığına. 😔
evet benimde birkac defa konustugm oldu burdan. ilk gebeligim kimyasaldi ben onda bile daha cok basinda olmasina ragmen cok kotu olmustum. bu aciyi dusunmek bile istemiyorum. allah yardimcisi olsun bu mubarek gunde

Merhaba canlar en sonunda dayanamadım bugün dr umla görüştüm 2 tane ilaç söyledi mide bulantısı için inşallah faydasını görürüm yoksa bugün resmen ağladım kusmaktan bugün eşim gelirken alacak bakalım ilaçları
Canım bende bugün dayanamayarak içtim çokta korkuyorum.sen hangisini aldirdin

Back