2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kefirdeen tiksindim ben icemiyorum artik kefir derken bile.midem kalkiyo🙄
Sade tuketemiyorum zaten bagirsaklarima iyi geliyo bu ara cok gaz olusuyo birde vitamin olsun diye sanir suan henuz benim midem bulanmadigindan rahatim koku hassasiyetim cok fazla tabi 😊

miyaww__ miyaww__ gerçekten cok ama cok üzgünüm.. Allahim tez zamanda içini feraha kavuştursun.. Acını dindirsin inşallah canım.. Ne diyeceğimi bilemiyorum inanki aklım sende kaldı. En kısa zamanda Allahım tekrar bir mucize nasip eder inşallah. Güzel günler yolda ben eminim tekrar musmutlu bir haberle uğrayacaksın yanımıza. 😔
Allahım sabır versin senin için çok dua edeceğim.

Sade tuketemiyorum zaten bagirsaklarima iyi geliyo bu ara cok gaz olusuyo birde vitamin olsun diye sanir suan henuz benim midem bulanmadigindan rahatim koku hassasiyetim cok fazla tabi 😊
Bende meyveli iciyordum.ama isde tiksinti geldi dolapta var hala ama.icemem artik onu bitti bende bu kefir isi😂

kizlarben guwenlik gorewlisi olarak calisiyorum bu sirkete gireli 3 ay oldu hamile oldugumu soylesem isten cikarirlar mi beni bilgilendirir misiniz lutfen🤔
Canım sözleşmene bağlı bu durum eğer sözleşmene eklenen bi madde varmı onu öğrenmen lazım normal şartlarda çıkartamaz canım çıkartırsa bile sen haklı durumda olup işe dönüş davası açabilirsin
Ayrıca sen dr raporuyla belgeledikten sonra seni 7,5 saatten fazla çalıştırmaz ayrıca vardiyalı çalışıyorsan gece çalıştıramaz

Arkadaşlar merhaba. 7+2 günlük oldu bebeğim dün kalp atışını duyduk çok şükür. Gebelik öncesi doktorum demirim düşük olduğu için gyno ferro sanol vermişti hem folik asit hem Demir içeriyordu. Dün doktorumu değiştirdim yeni doktor gyno ferro sanol içinde 350 mg folik asit olup düşük olduğunu söyledi ve ilave bir folik asit verdi. Ancak biraz araştırdım günlük 400 mg fazla folik asit de zararlı olabilirmiş. Böyle bi durum yaşayan Demir ilacı kullanan var mi kullanıyorsanız nasıl kullanıyorsunuz. Doktora msj attım kafam karıştı ama hala geri dönmedi size sormak istedim.

Valla yapacak bisey yok bebis icin 😊 yoksa bende oyle aramam degisik tadlari filan ama ogrendigimden beri sunudami yesem diye arastirir oldum 😊
Bende herseyi yedim ay su iyi su iyi ama ceviz ve kefir yiyemiyorum midem bulaniyor derken bileeee😂

Arkadaşlar merhaba. 7+2 günlük oldu bebeğim dün kalp atışını duyduk çok şükür. Gebelik öncesi doktorum demirim düşük olduğu için gyno ferro sanol vermişti hem folik asit hem Demir içeriyordu. Dün doktorumu değiştirdim yeni doktor gyno ferro sanol içinde 350 mg folik asit olup düşük olduğunu söyledi ve ilave bir folik asit verdi. Ancak biraz araştırdım günlük 400 mg fazla folik asit de zararlı olabilirmiş. Böyle bi durum yaşayan Demir ilacı kullanan var mi kullanıyorsanız nasıl kullanıyorsunuz. Doktora msj attım kafam karıştı ama hala geri dönmedi size sormak istedim.
Canim en iyisini doktorun dicektir sana demirin dusukse kullanicaksindir seninki farklı onunki farklidir doktorunun cevabini bence bekle bu arada aramizda 1 gun var bizde 7.1😍

Bende bugün pekmez aldırttım, demir ilaçlarının bana faydası olmuyor doktorum dahiliye ile bu konuyu tekrar görüş dedi umarım pekmez yeterli olur😑

Back