2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
6hAfta 2 gün diye düşünüyorum söylemedi doktor ben de unutmuşum sormayı :) ultrason fotosundan anlasılır mu ki
Yazarda ben gbi gec dollenmeyse biraz karisik oluo bende kagitta 8 haftalik yazio ama normalde 7.1 bak bakalim bi kağıda mm falanda yazar

Oğlumda ilk haftalarda Bi şey yapmamışlardı. Kan uyuşmazlığı var 28. Haftada test yapılacak demişti doktor. İlk gebelikte Bi sorun olmuyo sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallah 😊
Insalllah canim kimsede hic sorun olmadan atlatalım insalllaaah🤲🏻🤩

Eklentiler

• 15881669602187622910361569421407.jpg
    15881669602187622910361569421407.jpg
    83,9 KB · Görüntüleme: 51
Kizlar az once kefir aldim tarihindede sıkıntı yoktu ama icince boyle sanki asitli bisey iciyomus gibi hissediyorum bozulmus olabilirmi ?

Kizlar az once kefir aldim tarihindede sıkıntı yoktu ama icince boyle sanki asitli bisey iciyomus gibi hissediyorum bozulmus olabilirmi ?
hazır kefirlerin bazıları sodayla ayranı karıstırmıssın gibi bir tada sahip olabiliyor, oyle bir sey mi?

Kefirdeen tiksindim ben icemiyorum artik kefir derken bile.midem kalkiyo🙄

Deme ya. Benim de kasık ve aşşırı bel ağrım var. Bi kaç saat ayakta kaldım yemek yaptım belim koptu. Yattım da geçmedi. Zor kendime geldim. Bide eskiden sıkıntı yoktu bu aralar hapşurunca korkuyorum ya elimle karnımı tutup sonra hapşuruyorum tutmadığımda sallanıyor sanki karnım. Bide zayıfım karnım da yok. Ama nedense öyle his oluyor. Bide gaz sancılarım arttı benim.
Sende durum nedir canım?
Al benden de o kadar kızlar ya bel kasık ağrısı oldu bugün benim de korktum bi normaldir inşallah ya💙👋

Hanımlar bende 2 numaram için abisinin beşiğini kurdurdum bakımları olucak cinsiyete göre süsler yenilenecek bu beşik oğlum hariç 2 çocuk daha büyüttü şimdi 4 olucak Allah'ın izniyle 😍

Eklentiler

• 15881682498956421659161955686156.jpg
    15881682498956421659161955686156.jpg
    106,8 KB · Görüntüleme: 33
Uzun zamandır sayfaya giremiyordum. Hem mide bulantısı hem baş dönmesi olduğundan teli elime alamadım. Uzunca bi süre yazdıklarınızı okurken miyaww__ miyaww__ ın mesajında gözyaşlarımı tutamadım. Çok üzgünüm. Allah sabır versin canım... 🙏 Şu hayatta yaşadığımız tüm kötü tecrübelerden sonra güzelliklerle karşılaşıyoruz. Tez zamanda tekrar aynı mutlulukları, duyguları yaşaman için dua edicem 🤲

hazır kefirlerin bazıları sodayla ayranı karıstırmıssın gibi bir tada sahip olabiliyor, oyle bir sey mi?
Evet canim ama surekli tuketiyorum zaten gittim degistim acarken bayagi hava cikardi zaten yinede biraz icmistim bisey olmaz sanirim

Back