2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benim de geçen gün aklıma geldi profiline baktım banlais maesef. İnsaallah bebeği ile ilgili problem yoktur.

Hayırlı olsun canım gözün aydın 🤗

Canım kendine eziyet etme ilaç verdiyse doktorun kullan. İnşallah şifa olur

Ayy çok tatlıymış 😍 ben de geçen gün düşündüm ilk aylar için yatak odasına böyle birşey alabilirim diye. Bunu ilk bebeğinde kaç aylığa kadar kullandın canım.
6-7 ayliga kadar kullandım canm benim oğlum biraz canlıydı korktum yüksek olduğu için park besige geçmiştik

Kızlar prillam dr nin içeriğinde yatmadan önce 2 tane diyor.eczaci sabah akşam demiş hangisini uygulayacagim

Ben bi süre doktora gitmeyi düşünmüyorum. İlk haftalarda yapılan bi şey varsa gidiyim diye düşünüyodum 26. haftaysa gitmem heralde
2 kızım var ilk düşük ondan hemen sonra bana iğne vurdular daha sonra gebeliklerimde dediğim gibi yanlış hatırlamıyorsam 26da vurdular kalp atışları için gittikten sonra ara verebilirsiniz bu açıdan

Al benden de o kadar kızlar ya bel kasık ağrısı oldu bugün benim de korktum bi normaldir inşallah ya💙👋
Normalmiş canım. Adet gününe denk geldiğinde adet ağrıları gibi ağrılar olabiliyor. Ağrın olduğunda yat hemen

evet benimde birkac defa konustugm oldu burdan. ilk gebeligim kimyasaldi ben onda bile daha cok basinda olmasina ragmen cok kotu olmustum. bu aciyi dusunmek bile istemiyorum. allah yardimcisi olsun bu mubarek gunde
Ben yaşadım canım çok acı. Rabbim tekrar yaşatmasın kimseye yaşatmasın 🤲

Kızlar benim bugün mide bulantım yok gibi ve kasık ağrısı bel ağrısı falan da yok of olsa 1 dert olmasa 2 dert neden olmadı acabaaa🙄🙄 Normalde de yoğun olan biri değildim zaten de bugün hiçolmaması canımı sıktı

Bende bugün pekmez aldırttım, demir ilaçlarının bana faydası olmuyor doktorum dahiliye ile bu konuyu tekrar görüş dedi umarım pekmez yeterli olur😑
Pekmezi yarim limonla bir bardak suya karistir. Benim demir bu şekilde baya arttı normal e döndü

Kızlar benim bugün mide bulantım yok gibi ve kasık ağrısı bel ağrısı falan da yok of olsa 1 dert olmasa 2 dert neden olmadı acabaaa🙄🙄 Normalde de yoğun olan biri değildim zaten de bugün hiçolmaması canımı sıktı
Kacinci haftadasın canım bulantıların azalmış olabilir

Back