2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar benim bugün mide bulantım yok gibi ve kasık ağrısı bel ağrısı falan da yok of olsa 1 dert olmasa 2 dert neden olmadı acabaaa🙄🙄 Normalde de yoğun olan biri değildim zaten de bugün hiçolmaması canımı sıktı

Benim bel ağrım oluyor ama mide bulantım geçti ya. 5dakka önce ben de aynı şeyi düşündüm. Neden midem bulanmıyor acaba diye?

Normalmiş canım. Adet gününe denk geldiğinde adet ağrıları gibi ağrılar olabiliyor. Ağrın olduğunda yat hemen
Tamam canım sağolasın 8+0 bugün dediğin gibi ikinci adet tarihim olacak ondan da olabilir. Gaz sıkıştırıyor da olabilir kasıklarıma batma şeklinde vuruyor.

Tamam canım sağolasın 8+0 bugün dediğin gibi ikinci adet tarihim olacak ondan da olabilir. Gaz sıkıştırıyor da olabilir kasıklarıma batma şeklinde vuruyor.
Ben de 8+2yim canım. Evet geçen gün benim de çok ağrım oldu neden acaba diye düşünürken burda kızlar adet döneminden bahsettiler. Dedim heee ondanmıışş :) aydınlandım :)

2 kızım var ilk düşük ondan hemen sonra bana iğne vurdular daha sonra gebeliklerimde dediğim gibi yanlış hatırlamıyorsam 26da vurdular kalp atışları için gittikten sonra ara verebilirsiniz bu açıdan
İlk önce ebeye gidip onun yönlerdimesine göre gideceğim

Ya ne güzel ☺burgazda kime gidiyorsun hastaneye bende ortalık biraz düzelsin medicent yada Edirne mi gitsem diyorum burda hastane çok sıkıntı
Devlete tuncer beye gidiyorum canım , arada yoğun oluyor ama cok memnunum. Özel olarak tavsiye edebileceğim biri yok. virüs açısından buraya gelmeni tavsiye ederim edirne kalabalık ve yoğun

Benim bel ağrım oluyor ama mide bulantım geçti ya. 5dakka önce ben de aynı şeyi düşündüm. Neden midem bulanmıyor acaba diye?
Ayyy canımm gerçekten mi seninle aynı gidiyoruz diye hep soruyorum sana öyle söylemen içimi rahatlattı bel ağrısı için ayakta durmadım bugün hiç eşim evdeydi mutfakta dahil onda olunca bugün dinlendim ondan ağrımamış olabilir ama mide bulantısı sende de geçmeye başladıysa o zaman bendede geçiyor yavaştan inşallah öyledir 🤲🏻🤲🏻

Demirim düşük olduğu için kullanıyorum ama yeni doktor folik asitte verdi ve toplam 750mg folik asit almış oluyorum o beni tedirgin etti. Folik asitin fazlası otizme sebep olabiliyormuş kullanan var mi diye merak ettim
Allah korusun canin rabbim sagliklisini hayirlisi i cumlemize nasip etsin

Benim de geçen gün aklıma geldi profiline baktım banlais maesef. İnsaallah bebeği ile ilgili problem yoktur.

Hayırlı olsun canım gözün aydın 🤗

Canım kendine eziyet etme ilaç verdiyse doktorun kullan. İnşallah şifa olur

Ayy çok tatlıymış 😍 ben de geçen gün düşündüm ilk aylar için yatak odasına böyle birşey alabilirim diye. Bunu ilk bebeğinde kaç aylığa kadar kullandın canım.
Insalllah canim🤲🏻

Yarin devam eder bulantin merak etme benim de bazen geçiyor gibi oluyor sonra devam yine. belim de ağrıyor. 2. Adet dönemi geldi ondan da olabilir.

Hayır canım yok.Ama ben bunu internetten bakmistim sen de bak bi nette sanırım c vitamini ile birlikte iyi oluyor
Anladım canım benım durumum biraz farklı o yuzden tehlikeli olabilir doktora danışmadan ama burdaki arkadaşlar için çok faydalı 12 den sonra sanirim doktorlar demir hapları vermeye başlıyor

Anladım canım benım durumum biraz farklı o yuzden tehlikeli olabilir doktora danışmadan ama burdaki arkadaşlar için çok faydalı 12 den sonra sanirim doktorlar demir hapları vermeye başlıyor
Haklısın canım doktora sormadan bir şey yapmayalım aman

Ayyy canımm gerçekten mi seninle aynı gidiyoruz diye hep soruyorum sana öyle söylemen içimi rahatlattı bel ağrısı için ayakta durmadım bugün hiç eşim evdeydi mutfakta dahil onda olunca bugün dinlendim ondan ağrımamış olabilir ama mide bulantısı sende de geçmeye başladıysa o zaman bendede geçiyor yavaştan inşallah öyledir 🤲🏻🤲🏻
Evet günü gününe aynıyız 8+2 🤗 ben bugün hep ayaktaydım ara ara oturdum sadece. Hep yatardım gün içinde. Bugün yatmadım. Ondan yorgunum ve belim kopuyor. Benim öğlen bi acıkma durumum oldu. Eve misafir geldi hamile olduğumu bilmiyor tabi ben de sanki alnımda yazıyormuş gibi heyecan yaptım öğrenmesin diye. Oruç musun diye sorunca boş bulunup evet dedim. Sonra o gidene karar mecbur ağzıma bişey sürmedim. Midem çok bulandı. Akşama doğru geçti sık sık yediyim için.
Canımcım sana önerim eğer bulantının olmamasından korkuyorsan dene kendini biraz aç kal. Bak bakalım miden bulanıyor mu 🤔

Yarin devam eder bulantin merak etme benim de bazen geçiyor gibi oluyor sonra devam yine. belim de ağrıyor. 2. Adet dönemi geldi ondan da olabilir.
Evet kesinlikle ondan. Ben de yaşadım aynı durumu.
Bakalım sabah bulantıyla mı kalkcaz yataktan 🤷

Kızlar benim bugün mide bulantım yok gibi ve kasık ağrısı bel ağrısı falan da yok of olsa 1 dert olmasa 2 dert neden olmadı acabaaa🙄🙄 Normalde de yoğun olan biri değildim zaten de bugün hiçolmaması canımı sıktı
Bende de son iki gündür pek yok gibi. Hiç kusmadım ama böyle aç kalınca falan midem karışıyor çukuk kraker ve kuru ekmek iyi geliyor geçen patates haşlamıştım o da iyi gelmişti ama dediğin gibi bende iki gündüz pek hissetmiyorum bulantı

Back