- 9 Mart 2020
- 2.869
- 3.197
- 83
- 30
Sade tuketemiyorum zaten bagirsaklarima iyi geliyo bu ara cok gaz olusuyo birde vitamin olsun diye sanir suan henuz benim midem bulanmadigindan rahatim koku hassasiyetim cok fazla tabiKefirdeen tiksindim ben icemiyorum artik kefir derken bile.midem kalkiyo
Sagol canimHayırlı olsun canım. Sağlıcakla kucağına al imsallah
Gittim degistim canim yemek filan yiyim yenisini acarim biliyorum zaten tadini ama cok baskaydi buYok canim onun tadi oyle calkalayip iciceksin sorun yok yani ben devamli alip iciyorum
Bende meyveli iciyordum.ama isde tiksinti geldi dolapta var hala ama.icemem artik onu bitti bende bu kefir isiSade tuketemiyorum zaten bagirsaklarima iyi geliyo bu ara cok gaz olusuyo birde vitamin olsun diye sanir suan henuz benim midem bulanmadigindan rahatim koku hassasiyetim cok fazla tabi
Valla yapacak bisey yok bebis icinBende meyveli iciyordum.ama isde tiksinti geldi dolapta var hala ama.icemem artik onu bitti bende bu kefir isi
Ben de öyleyim cnm, sık sık ağzıma bi şey atmazsam midem fena oluyo. Sulu bi şey de yiyemiyorum fazla.Valla yemek yemekten sıkıldım artık 2 saatte bir yemezsem kusmaya başlıyorm
Hayırlı olsun, sağlıkla kucağına al inşallahKizlar duyduk cok sukur mevlamaaaaaaa allahim kimsenin kucagini bos birakmasin 7+1 fasulyem anasi yer agzini yuzunu saglicakla gelsin
6 aylikdeneme suresioldugu için çıkartabilirler canım bence söyleme 6 ayın dolana kadarkizlarben guwenlik gorewlisi olarak calisiyorum bu sirkete gireli 3 ay oldu hamile oldugumu soylesem isten cikarirlar mi beni bilgilendirir misiniz lutfen
Canım Allah sabrını arttirsin inşallahArkadaşlar çok yazamayacağım.
Kürtaj olacağım bugün.
6+4 te kalp atışı durmuş.
Daha foruma girmem. Kendinize çok iyi bakın.
Hem de çok bir hafta çektikten sonra hayata döndüm resmen bi kaç gün geçtikçe iyice hissettiriyor etkisi gün gün daha iyi oluyorKızlar prillam dr den memnun musunuz.doktorum bu ilacı yazdı bana bugün kullanmaya basliycam
Canım sözleşmene bağlı bu durum eğer sözleşmene eklenen bi madde varmı onu öğrenmen lazım normal şartlarda çıkartamaz canım çıkartırsa bile sen haklı durumda olup işe dönüş davası açabilirsinkizlarben guwenlik gorewlisi olarak calisiyorum bu sirkete gireli 3 ay oldu hamile oldugumu soylesem isten cikarirlar mi beni bilgilendirir misiniz lutfen
Bende herseyi yedim ay su iyi su iyi ama ceviz ve kefir yiyemiyorum midem bulaniyor derken bileeeeValla yapacak bisey yok bebis icinyoksa bende oyle aramam degisik tadlari filan ama ogrendigimden beri sunudami yesem diye arastirir oldum
Canim en iyisini doktorun dicektir sana demirin dusukse kullanicaksindir seninki farklı onunki farklidir doktorunun cevabini bence bekle bu arada aramizda 1 gun var bizde 7.1Arkadaşlar merhaba. 7+2 günlük oldu bebeğim dün kalp atışını duyduk çok şükür. Gebelik öncesi doktorum demirim düşük olduğu için gyno ferro sanol vermişti hem folik asit hem Demir içeriyordu. Dün doktorumu değiştirdim yeni doktor gyno ferro sanol içinde 350 mg folik asit olup düşük olduğunu söyledi ve ilave bir folik asit verdi. Ancak biraz araştırdım günlük 400 mg fazla folik asit de zararlı olabilirmiş. Böyle bi durum yaşayan Demir ilacı kullanan var mi kullanıyorsanız nasıl kullanıyorsunuz. Doktora msj attım kafam karıştı ama hala geri dönmedi size sormak istedim.
Kuzu ben daha yeni gördüm kırklarelidenmişsin neresindenbana da yazdı doktorum henüz hıc kullanmadım
Arkadaşım çok üzüldüm allah sabır versin inşallah meleğim en kısa zamanda yine seni bulurArkadaşlar çok yazamayacağım.
Kürtaj olacağım bugün.
6+4 te kalp atışı durmuş.
Daha foruma girmem. Kendinize çok iyi bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?