2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kan uyuşmazlığı varsa hamileyken ve doğumdan sonra da bebeğin kan grubu anneyle aynı değilse tekrar iğne vurulması gerekiyor. Bende var kan uyuşmazlığı doğumdan sonra vuruldum ama şimdi hamileliğimde de 26.hafta falan yanlış hatırlamıyorsam tekrar vuurlmam gerek
Ben bi süre doktora gitmeyi düşünmüyorum. İlk haftalarda yapılan bi şey varsa gidiyim diye düşünüyodum 26. haftaysa gitmem heralde

Miyaw umarım bir gün burayı okurken sağlıklı bir şekilde bebeğin kucagında olur çok üzüldük kendini mahvetmezsin inşallah zor bir durum ama vardır bir hayır :(

Ben bi süre doktora gitmeyi düşünmüyorum. İlk haftalarda yapılan bi şey varsa gidiyim diye düşünüyodum 26. haftaysa gitmem heralde
Bugün de kan uyusmazligi icin kan verdim doktorum uyusmazlikta sknti yo6l dedi aradi ilk haftalarda da bisiler yapiolar herhlde canım

Merhaba güzel anneler bugün kalp atışını duyduk çok farklı bir his şükürler olsun.:))mide bulantım çok oluyor yazamıyorum fazla ilaç da vermiyor normal bunlar dedi.yatıyorum devamlı sizde durumlar nasıl
Merhaba canim cok şükür sende duymussun bende duydum nekdrliksin sen suan

Merhaba canlar en sonunda dayanamadım bugün dr umla görüştüm 2 tane ilaç söyledi mide bulantısı için inşallah faydasını görürüm yoksa bugün resmen ağladım kusmaktan bugün eşim gelirken alacak bakalım ilaçları

O zaman ben bi sağlık ocağına gidiyim ebeye sorarım Bi hafta geçince doktora giderim canım
Tamam canim bendede var cunku uyusmazlik.doktor surekli bundan test yapıyor kan uyusmazligi testin temiz dedi blmiyom valla😂

Tamam canim bendede var cunku uyusmazlik.doktor surekli bundan test yapıyor kan uyusmazligi testin temiz dedi blmiyom valla😂
Oğlumda ilk haftalarda Bi şey yapmamışlardı. Kan uyuşmazlığı var 28. Haftada test yapılacak demişti doktor. İlk gebelikte Bi sorun olmuyo sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallah 😊

Back