- 19 Kasım 2016
- 4.987
- 3.981
- 133
Yazarda ben gbi gec dollenmeyse biraz karisik oluo bende kagitta 8 haftalik yazio ama normalde 7.1 bak bakalim bi kağıda mm falanda yazar6hAfta 2 gün diye düşünüyorum söylemedi doktor ben de unutmuşum sormayı :) ultrason fotosundan anlasılır mu ki
Insalllah canim kimsede hic sorun olmadan atlatalım insalllaaahOğlumda ilk haftalarda Bi şey yapmamışlardı. Kan uyuşmazlığı var 28. Haftada test yapılacak demişti doktor. İlk gebelikte Bi sorun olmuyo sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallah
Anlayamadım galibaYazarda ben gbi gec dollenmeyse biraz karisik oluo bende kagitta 8 haftalik yazio ama normalde 7.1 bak bakalim bi kağıda mm falanda yazar
Valla yemek yemekten sıkıldım artık 2 saatte bir yemezsem kusmaya başlıyormAllah yardımcın olsunçok bunaldın demekki. Bi şeyler yemiş miydin?
5w5d yazıyor canım 5+5 oluyo 6. haftanın içindesinAnlayamadım galiba
hazır kefirlerin bazıları sodayla ayranı karıstırmıssın gibi bir tada sahip olabiliyor, oyle bir sey mi?Kizlar az once kefir aldim tarihindede sıkıntı yoktu ama icince boyle sanki asitli bisey iciyomus gibi hissediyorum bozulmus olabilirmi ?
Tesekkur ederim canım öğrenicez yavas yavas :))5w5d yazıyor canım 5+5 oluyo 6. haftanın içindesin
5+5haftalksin canimAnlayamadım galiba
Kefirdeen tiksindim ben icemiyorum artik kefir derken bile.midem kalkiyoKizlar az once kefir aldim tarihindede sıkıntı yoktu ama icince boyle sanki asitli bisey iciyomus gibi hissediyorum bozulmus olabilirmi ?
Al benden de o kadar kızlar ya bel kasık ağrısı oldu bugün benim de korktum bi normaldir inşallah yaDeme ya. Benim de kasık ve aşşırı bel ağrım var. Bi kaç saat ayakta kaldım yemek yaptım belim koptu. Yattım da geçmedi. Zor kendime geldim. Bide eskiden sıkıntı yoktu bu aralar hapşurunca korkuyorum ya elimle karnımı tutup sonra hapşuruyorum tutmadığımda sallanıyor sanki karnım. Bide zayıfım karnım da yok. Ama nedense öyle his oluyor. Bide gaz sancılarım arttı benim.
Sende durum nedir canım?
Canim 5w5 yaziyor ya 5+5 gun yaziyor kagida goreAnlayamadım galiba
Yok canim onun tadi oyle calkalayip iciceksin sorun yok yani ben devamli alip iciyorumKizlar az once kefir aldim tarihindede sıkıntı yoktu ama icince boyle sanki asitli bisey iciyomus gibi hissediyorum bozulmus olabilirmi ?
5 hafta 5 gün yazıyor canımAnlayamadım galiba
bende aynıyım sureklı bırseyler yıyorum atıstırıyorum , canm kahve cektı sımdı yaptım ıyı geldıValla yemek yemekten sıkıldım artık 2 saatte bir yemezsem kusmaya başlıyorm
bende pek anlamam ama durusu cok kibar geldi bana kız sanki saglıklı olsundaCinsiyet tahmini eder misiniz
Hayırlı olsun canım. Sağlıcakla kucağına al imsallahCokk sukur teyzesi❤
Evet canim ama surekli tuketiyorum zaten gittim degistim acarken bayagi hava cikardi zaten yinede biraz icmistim bisey olmaz sanirimhazır kefirlerin bazıları sodayla ayranı karıstırmıssın gibi bir tada sahip olabiliyor, oyle bir sey mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?