2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Arkadaşa çok üzüldüm çoğumuz burda önceki hamileliklerde benzer durumları yaşadık onu hepimiz anlayabiliyoruz duygusal çöküntüsünü ne Allahım sabır versin alıntı yapmadım ki bildirim gitmesin üzülmesin diye
Allahım hepimize sağlıklı hamilelikler nasip etsin
İnşallah tez zamanda tekrar bebiş Sahibi olur
Allahım isteyen herkese nasip etsin

Çok üzüldüm arkadaşımıza rabbim sabır versin.benim de gunlerim mide bulantısı ve korkuyla geçiyor.tek yumurta ikizi oldukları için riskli.rabbim sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin
Korkma canım Rabbim yardımcın olsun.. sağlıkla gelsin meleklerin inşallah 🤲

Arkadaşa çok üzüldüm çoğumuz burda önceki hamileliklerde benzer durumları yaşadık onu hepimiz anlayabiliyoruz duygusal çöküntüsünü ne Allahım sabır versin alıntı yapmadım ki bildirim gitmesin üzülmesin diye
Allahım hepimize sağlıklı hamilelikler nasip etsin
İnşallah tez zamanda tekrar bebiş Sahibi olur
Allahım isteyen herkese nasip etsin
Zaten girmeyeceğini belirtti 😔 inşallah kolay atlatır. Rabbim tekrardan nasip eder

miyaww__ miyaww__ Rabbim sabır versin sana ve tez zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin🤲🏻

Geçen gece benim de aşşırı sızladı hepsi. Sonra geçti şu an sorun yok. Sen ne durumdasın
Yarın kontrole gitmeyi düşünüyorum dişlerim fena ağrıyor zaten bir tanesi durmadan kırılıyor😕
Kizlar duyduk cok sukur mevlamaaaaaaa allahim kimsenin kucagini bos birakmasin 7+1 fasulyem anasi yer agzini yuzunu saglicakla gelsin
MaşaAllah canım 🤲🏻

S.a cinsiyet tahmini yapar mısınız kızlar 3 aylık olduk

Eklentiler

• 08E15E95-6DFD-46EA-B2D6-C589CA098843.jpeg
    08E15E95-6DFD-46EA-B2D6-C589CA098843.jpeg
    90,9 KB · Görüntüleme: 36
Hanımlar ikinci gebeliği olup kan uyuşmazlığı olan var mı?
Kan uyuşmazlığı varsa hamileyken ve doğumdan sonra da bebeğin kan grubu anneyle aynı değilse tekrar iğne vurulması gerekiyor. Bende var kan uyuşmazlığı doğumdan sonra vuruldum ama şimdi hamileliğimde de 26.hafta falan yanlış hatırlamıyorsam tekrar vuurlmam gerek

Suan yazasim gelmiyor sozun bittigi yer bu donemide atlaticak elbet ileriki zamanlarda tekrar guzel haberlerle gelicek ben inaniyorum 🤲🤲

Kızlar hepiniz çok iyisiniz. Rabbim hepinizin gönlüne göre versin 🤲 ilk hamileliğimde bunun gibi bir topikteydim. Kürtaj diyor doktorlar falan üzüntümü endişemi paylaşmak istedim. Gaddar insanlar biz hamileyiz etkileniyoruz bu grupta böyle olumsuz paylaşımlar görmek istemiyoruz dediler. Acımı 2katına çıkardılar. Neyse haklısınız deyip ayrıldım ordan. Şimdi bu dayanışmayı görünce o gaddarlar aklıma geldi. Bide anne olacaklar
kadin kadina destek olmazsa kimse olmazki allahin yarattigi en merhametli kisileriz bence ya miyaw a cok uzuldum rabbim bikez daha yuzunu guldursun cok neseli bi bayandi yaa

Back