- 9 Mart 2020
- 2.869
- 3.197
- 83
- 30
Iki gundur var pazsrtesi gitcem söylerim mutlaka ama normalmis hucreler bolundugu icin .Bende çok yogun nefes darlığı çekiyorum çok anormal geldi nefesim yarım kalıyor sanki doktorunuz bir şey önerdi mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iki gundur var pazsrtesi gitcem söylerim mutlaka ama normalmis hucreler bolundugu icin .Bende çok yogun nefes darlığı çekiyorum çok anormal geldi nefesim yarım kalıyor sanki doktorunuz bir şey önerdi mi
ewet ya sabah ise birakicakti biraz kizdirdim onu sakayla yanindan kowuyo cocugumu alir giderim dedim yok birak su kenara oyle git diyor yaw 7 ay boyunca cok guzel kullanicam bu kozu onaAllah hepinizin iyiligini versin ne cok guldum yaakarnim agridi yemin ederim kolaysa bosasinlar haahaayyt
hmmmm ben ilk bebegimde erkek cocuk gormustum acik we net olarak erkek ewladin olucak denmisti saglikli bi oglum oldu cok sukur aradan 6 yil sonra bu yawrum oldu bundada erkek cocugu gordum daha hamile oldugumu bilmiyoken bakalim once sagliklisi tabi de erkek cocuk sewgisu cok baska ya kizi hic bilmiyorum hep erkek diye doguyo icimeRüyada görülen bebek cinsiyyetlerinin tersi çıkar bildiğim kadarıyla. Hamile kadın rüyasında erkek çocuk görürse kızı olur kız görürse erkek olurmuş. Şimdi tecrübeli anneler. Ne diyorsunuz bu konuda? Rüya gördünüz mü önceki hamileliğinizde?
ayin 8 inde awmler acilcakmisGeçiyor canım bi şekil. Baksana nisanın bitmesine ne kaldı. Başlarında ay ben nasıl sabrederim kontrole kadar derken bir baktım kontrole gidiyorum artık. Hızlı geçiyor sanki. Bide şu virüs olayları geçse insanlar normal hayatına dönse daha hızlı geçecek
neymis o nasi bakiliyomusGünaydın Hanımlar çin takvimine göre kiz cıktı bende. Ama bazi sayfalarda da erkek cıktı. Çoğu ama kiz idi hayırlısı ne ise o olsun
bugun calisiyorum kizlar ama asiri gaz problemim war sanirsin senfoni orkestrasi war arkamda bide tutmak zorundayim icimdeki sis bulutunu dusunun milletin olmadigi yerlere kaciyorum
karnimdan istemsizce sesler cikiyo sanirsin bayirsaklar dile gelmisTutmaya çalıştıkça daha fena oluyorsun dimi
Evet Evet haklısın inşallah canimGeçiyor canım bi şekil. Baksana nisanın bitmesine ne kaldı. Başlarında ay ben nasıl sabrederim kontrole kadar derken bir baktım kontrole gidiyorum artık. Hızlı geçiyor sanki. Bide şu virüs olayları geçse insanlar normal hayatına dönse daha hızlı geçecek
Bana gece 2 tane iç dedi.gunduz de gecmesse 1tane daha iç dedi.ilk gunler öyle yaptım ama şimdi gece 1 gündüz de 1 içiyorum. Yine bulanıyor amaSen de prilam kullaniyordun sanırım. Ben günde 2 kere kullanıyorum birer tane. Sana niye peşpeşe verdi ki
DenerimCanım limonun suyunu sık iç belki o fayda eder sana. Çok sevmeme rağmen çay içemiyordum bugün limonla kahvaltıdan sonra 2 bardak içtim ve iyi geldi bana.
koyu sarı ve bazen de o akıntının içinde kahveengilikler oluyor. ama sık sık değil, sadece sürekli yani bir türlü tamamen bitmiyor. 1-2 gün hiçbir şey yok, sonra bakıyorum yüne var. ağrım da pek yokKızlar selamlar.Size birşey danışacagım.Bu lekenelenme yüzünden progestan kullanan arkadaşların lekelenmeleri nasıl? Kan gibi mi ? Benim hergün koyu sarı oluyor ya akıntım ya lekelenmem ama doktor gerek görmüyor. Fotografını cekipte gösterdim en yogun akıntılarımın.Normal bunlar diyor.Cok hafif lekelenmem oldu doktor önlem için başlattı diyen arkadaşlar lekelenmelerinizi tarif edebilir misini?
Kızlar selamlar.Size birşey danışacagım.Bu lekenelenme yüzünden progestan kullanan arkadaşların lekelenmeleri nasıl? Kan gibi mi ? Benim hergün koyu sarı oluyor ya akıntım ya lekelenmem ama doktor gerek görmüyor. Fotografını cekipte gösterdim en yogun akıntılarımın.Normal bunlar diyor.Cok hafif lekelenmem oldu doktor önlem için başlattı diyen arkadaşlar lekelenmelerinizi tarif edebilir misini?
İç çamaşırım mı sıkıyor acaba diye çıkardım değiştirdim. Bakalım geçecek mi
neymis o nasi bakiliyomus
Çok sağol canım dinlerim mutlaka. Uyudum uyandım geçti çok şükürBence sıkıntı yapma benim bildiğim ve yaşadığımı söyliyeyim kasık değil bel ağrısı tehlikeli.Dün dr.kaan Kocatepe’yi dinledim YouTube den vaktin varsa izle için rahatlar güzel şeyler söylüyor
Çok şükür hepimiz iyi olalım kimseye birşey olmasınÇok sağol canım dinlerim mutlaka. Uyudum uyandım geçti çok şükür