Hosgeldin canim aramiza gozun aydin umarim saglikla kucagina alirsin miniginiHoş buldum. Sağolun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosgeldin canim aramiza gozun aydin umarim saglikla kucagina alirsin miniginiHoş buldum. Sağolun
Bana doktorum gaviscon verdi çok güzel anınfa etkili bi ilaç doktoruna danışarak kullanabilirsin belkiBenim de çok ciddi midemde ekşime var. Böyle reflü gibi ama boğzıma doğru yanma yapmıyor. Buna da şükrediyorum. Acıkınca midem bulanıyor. Bişeyler yediğim zaman ekşime oluyor o da bulantı gibi. Yediklerim ağzıma geliyor. Ay çok fena kızımda 6-13 hafta arası istisnasız her sabah kustum. Korkunçtu o süreç. Buna şükrediyorum ama yine de zor. Öneriniz var mı
Geçiyor canım bi şekil. Baksana nisanın bitmesine ne kaldı. Başlarında ay ben nasıl sabrederim kontrole kadar derken bir baktım kontrole gidiyorum artık. Hızlı geçiyor sanki. Bide şu virüs olayları geçse insanlar normal hayatına dönse daha hızlı geçecekAyy zaman geçcek mı gerçekten çabucak? Ne güzel
Çok teşekkür ederim. Hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah bebislerimiziHosgeldin canim aramiza gozun aydin umarim saglikla kucagina alirsin minigini
Aminn inşallahGunaydin guzel anneler umarim mus mutlu bir gun geciririz yeni gelen arkadaslar hepinizin gozu aydin Allah tamamina erdirsin hepimizi saglik ve sihatle birlikte guzel gunler gecirmek dilegi ile
Günaydın kızlar nasılsınız?
Benim bugün çok garip bir şekilde kasık ağrım var. Hiç olmuyordu uzun zamandır. Doktorumun kasık ağrın olursa kullan dediği fitili kullandım yatıyorum. Ama kasık ağrısı gibi değil de vajinanın üst kemiği var ya sanki o kısımlar ağrıyor çok garip. Sizlerde yaşayan var mı?
Canım çok garip ya ağrım olunca yatıyordum geçiyordu hemen. Şimdi hala geçmedi korkmaya başladım.Valla canim bende ara ara sanki üst kisimlarda batmalar var uzandim bende
İç çamaşırım mı sıkıyor acaba diye çıkardım değiştirdim. Bakalım geçecek miValla canim bende ara ara sanki üst kisimlarda batmalar var uzandim bende
Ben de ilk hamileliğimde kıvırcık saçlı böyle akça pakça bi erkek görmüştüm rüyamda ama benim de Kızım oldu kıvır kıvır saçlarıyla evvela sağlıkla gelsin ama gönlümden geçen bu sefer de rüyamdaki gibi bir oğlumun olmasıBen hamile olduğumu bilmiyorken rüyamda erkek bebek doğurduğumu görmüştüm. Tatlı, tombul bi bebek. Kucaktan kucağa geziyordu, seviyorlardı. Bakalım çıkacak mı rüyam? Bi kızım var. Sağlıklı olsun da kız/erkek farketmez.
Yakın arkadaşım da şurubunu içmişti gaviskonun ama bana vermedi nedenseBana doktorum gaviscon verdi çok güzel anınfa etkili bi ilaç doktoruna danışarak kullanabilirsin belki
Benimde sağ kasığımda ağrılarım oluyor orda bir de dolgunluk hissi var.rahim genişliyor diye kasık ağrıları oluyor diyor drlar kötü düşünme cnm ayaklarını yukarı kaldır uzanGünaydın kızlar nasılsınız?
Benim bugün çok garip bir şekilde kasık ağrım var. Hiç olmuyordu uzun zamandır. Doktorumun kasık ağrın olursa kullan dediği fitili kullandım yatıyorum. Ama kasık ağrısı gibi değil de vajinanın üst kemiği var ya sanki o kısımlar ağrıyor çok garip. Sizlerde yaşayan var mı?
Canım ilk haftalarda benim de oldu. Şimdi 7haftamdayım yaklaşık 1-2haftadır olmuyordu bu haftalarda olması normal mi acaba?Benimde sağ kasığımda ağrılarım oluyor orda bir de dolgunluk hissi var.rahim genişliyor diye kasık ağrıları oluyor diyor drlar kötü düşünme cnm ayaklarını yukarı kaldır uzan
Bence sıkıntı yapma benim bildiğim ve yaşadığımı söyliyeyim kasık değil bel ağrısı tehlikeli.Dün dr.kaan Kocatepe’yi dinledim YouTube den vaktin varsa izle için rahatlar güzel şeyler söylüyorCanım ilk haftalarda benim de oldu. Şimdi 7haftamdayım yaklaşık 1-2haftadır olmuyordu bu haftalarda olması normal mi acaba?
Ben hep erkek hissettim canm ilkinde erkekte gördüm rüyamda oğlum oldu ikinci de hep kesin erkek olur diyordum ama hamile kalınca o his çok kalmadi hayırlısı kızda olursa supriz olur cinsiyeti bekliyorum heyecanla alışveriş yapicam minigimeRüyada görülen bebek cinsiyyetlerinin tersi çıkar bildiğim kadarıyla. Hamile kadın rüyasında erkek çocuk görürse kızı olur kız görürse erkek olurmuş. Şimdi tecrübeli anneler. Ne diyorsunuz bu konuda? Rüya gördünüz mü önceki hamileliğinizde?
Bende çok yogun nefes darlığı çekiyorum çok anormal geldi nefesim yarım kalıyor sanki doktorunuz bir şey önerdi miKizlar gunaydin. Iki gundur kendimi cok yorgun hissediyorum sanirim hormonlardan dolayi. Nefes darligi cekiyorum ozellikle gece kalktigimda netten baktim bebek yeni kan hucrelerine ihtiyac duydugundan oldugu yaziyo benzer durumu yasayan varmi. Pazartesi kontrolum var cok sukur igneden sonra lekelenme yasamadim bu olumlu biseymis degerim de insallah artiyodur.