• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benimde mide bulantım ve kusmam yok hiç olmadı,biraz midemde tuhaf bir his var sadece.İlk zamanlar ben de tedirgin olmuştum ama 2 defa doktora gittim bir sorun cıkmadı ve özellikle sordum belirtisi olmayan cok insanda oluyor,ne güzel miden bulanmıyor bunları düşünme dedi.
Çok şanslısın canım yat kalk allaha sukret

Kizlar kalp atisi duyqnlar bidahaki randevunuz ne zaman simdi baktimda 11 haftada ogrenen var ben gittigimde 12 hafta olucak ilk cinsiyeti kim ogrenicek merak ediyorum cabuk soylesin
Bana 12. Haftada gelmemi söyledi doktor. Ikili taramayi da yaparız dedi. Tekrar tekrar hastane ortamına girmemi istemiyor. Oğlumu 13. Haftada öğrenmiştim.

Kizlar kalp atisi duyqnlar bidahaki randevunuz ne zaman simdi baktimda 11 haftada ogrenen var ben gittigimde 12 hafta olucak ilk cinsiyeti kim ogrenicek merak ediyorum cabuk soylesin
Ben 7+3'te kalp atışını duymuştum. 2 hafta sonra çağırdı 9+3'te gitmiş olacağım.

Benim de geçti sabah iç çamaşırımı değiştirdimdi. O sıkmış sanırım bilmiyorum. Çıkardım bide doktorun söylediği fitili kullandım uyudum. Bişeyim kalmadı çok şükür. Ama çok korktuydum ya ağrı vajina kemiiğime vuruyordu resmen 😔
Canim gecmis olsun nasil oldun birazdaha iyisindir umarim bende uyudum uyandim biraz bas agrim var birazdan yemek yapicam toparlanmaya calisiyorum

Kızlar merhaba özel sağlık sigortası yaptıran var mı ne kadara yaptırdınız acaba kafam yandı daha doktor bulamadım kendime daha çok yeni ama bazı şeyleri netleştirmek istiyorum :KK43:

Ben gidicem canım 22 sine kadar giderim randevuya göre. Bakalım söyleyecek mi birşeyler :KK33:
Senin 1 aralikmis tahmini dogumun canim muhtemelen ilk sen ogrenirsin tabi eyer gosterir yada doktor soylerse araligin ilk haftasindakiler ogrenir gibi geliyor bana bakalim mucizeler kendilerini gostericekmi

[/QUOTE
Ben de oğlumu 11 haftalık öğrenmiştim oğlanlar erken gösteriyor:)

Bana 4 hafta sonra gel dedi ama o zaman da 9 haftalık olacak yine cinsiyet öğrenemem ama cinsiyeti öğrenmek için hiç çabam yok hatta hiç öğrenmesem bile olur :) hep sürpriz olsun doğumda öğreneyim derdim ama mümkün değil maalesef. Kalp atışı dinleme den sonra bir sürü test yaptırmam gerekiyor pazartesi günü yaptıracağım sizden de istendi mi? Toxoplama tsh, idrar , kan, vs bir sizi test

Canim gecmis olsun nasil oldun birazdaha iyisindir umarim bende uyudum uyandim biraz bas agrim var birazdan yemek yapicam toparlanmaya calisiyorum
Ağrı azaldı şükür. Yatınca vardı şimdi yatınca olmuyor kalktığımda sol ayağımı yere koyduğumda sanki sol tarafıma bişey batıyor. Doktorumla konuştum.bugün tahlillerimin sonucu çıkacaktı onun için aradım. Çok şükür hepatit enfeksiyon falan hiçbişey yok dedi. Ağrımı söyledim yat dinlen kalkma dedi. Bakalım. İnşallah iyi olur. Korkuyorum. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun 🤲

Bana 4 hafta sonra gel dedi ama o zaman da 9 haftalık olacak yine cinsiyet öğrenemem ama cinsiyeti öğrenmek için hiç çabam yok hatta hiç öğrenmesem bile olur :) hep sürpriz olsun doğumda öğreneyim derdim ama mümkün değil maalesef. Kalp atışı dinleme den sonra bir sürü test yaptırmam gerekiyor pazartesi günü yaptıracağım sizden de istendi mi? Toxoplama tsh, idrar , kan, vs bir sizi test
Pardon 10 haftalık olacak :)

Kızlar merhaba özel sağlık sigortası yaptıran var mı ne kadara yaptırdınız acaba kafam yandı daha doktor bulamadım kendime daha çok yeni ama bazı şeyleri netleştirmek istiyorum :KK43:
Benim tamamlayıcı sağlık Sigortam vardı ama doğumu ve kadın doğum doktoru muayenelerini karşılamıyor maalesef doğum teminatı eklemek için de 12 ay hamile olmamak gerekiyor boşverdim

Bidahaki randevum bi sıkıntı olmazsa 21 mayis yaklasik 12 haftalik olacak umarim gosterir kendini 😊

Benim anlamadığım nokta şu evet benim vajinal fitil olarak kullanmam istendi yan etkisi ağızdan alındığında çok diye ama, madem rahim ağzı 5-6 haftalık bebekte servikal mukus ile kapanıyorsa, fitil Rahime nasıl ilerleyebiliyor?
Tamamen kapanmıyor kızlık zarı gibi dusunun nasil kizlik zari olmasina ragmen adet kanı geliyorsa o da o sekilde

Back