• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Günaydın kızlar nasılsınız?
Benim bugün çok garip bir şekilde kasık ağrım var. Hiç olmuyordu uzun zamandır. Doktorumun kasık ağrın olursa kullan dediği fitili kullandım yatıyorum. Ama kasık ağrısı gibi değil de vajinanın üst kemiği var ya sanki o kısımlar ağrıyor çok garip. Sizlerde yaşayan var mı? :110:
canım benim dün oyle oldu neredeyse butun gun yattım ozellıkle sol tarafımdaydı. gaz olabilir belki dedim cunku ara ara batma şeklinde oldu. bugun daha iyi ama sabahtan beri olmadı bir sey, gecicidir bence:super:

Selam canim ben googlede aradim. Ilk once kendi yasini hesapliyorsun cin takvimine gore sonra da gebe kaldigin aya bakiyorsun.

Bazi sayfalarda otomatik hesaplama yapiyor sen kendi dogum tarihini veriyorsun bide gebe kaldigin ayi. O sonra diyor kiz mi erkek mi diye
Bir sayfada yaptım erkek çıkıyo başka birinde kız 😁 ikiside otomatik hesaplıyor

Ben hep erkek hissettim canm ilkinde erkekte gördüm rüyamda oğlum oldu ikinci de hep kesin erkek olur diyordum ama hamile kalınca o his çok kalmadi hayırlısı kızda olursa supriz olur 😍cinsiyeti bekliyorum heyecanla alışveriş yapicam minigime
Hissettiğin için bilinçaltı olarak rüya görmüşsün canım aklında hep erkek bebeğim olucak gibi bişey olmuş. Belki hiçbirşey hissetmesen gördüğün çıkacak 🤗 ben de heyecanla bekliyorum. İnşallah iyi olsunlar da ❤️

koyu sarı ve bazen de o akıntının içinde kahveengilikler oluyor. ama sık sık değil, sadece sürekli yani bir türlü tamamen bitmiyor. 1-2 gün hiçbir şey yok, sonra bakıyorum yüne var. ağrım da pek yok
Benim de bu şekilde ama bana başlatmıyor:/ Bu akıntı ve lekelenmelerden sonra gittiğimde kalp atışını duydum gerçi ama hamilelikte normal bunlar olur diyor.

hmmmm ben ilk bebegimde erkek cocuk gormustum acik we net olarak erkek ewladin olucak denmisti saglikli bi oglum oldu cok sukur aradan 6 yil sonra bu yawrum oldu bundada erkek cocugu gordum daha hamile oldugumu bilmiyoken bakalim once sagliklisi tabi de erkek cocuk sewgisu cok baska ya kizi hic bilmiyorum hep erkek diye doguyo icime
Demekki doğru değilmiş o tespit de çürüdü 😂 inşallah sağlıkla gelsin canım. Ben henüz hiçbirşey hissetmiyorum 🤷

canım benim dün oyle oldu neredeyse butun gun yattım ozellıkle sol tarafımdaydı. gaz olabilir belki dedim cunku ara ara batma şeklinde oldu. bugun daha iyi ama sabahtan beri olmadı bir sey, gecicidir bence:super:
Benim de geçti sabah iç çamaşırımı değiştirdimdi. O sıkmış sanırım bilmiyorum. Çıkardım bide doktorun söylediği fitili kullandım uyudum. Bişeyim kalmadı çok şükür. Ama çok korktuydum ya ağrı vajina kemiiğime vuruyordu resmen 😔

Bende ayniyim esim evde olunca kivraniyorum ama o yokken icimdeki butun kotulukleri saliyorum🤣🤣🤣
Ben de eşime diyorum şimdi yanında yapamıyorum o yüzden 2dakkada bir tuvaletteyim. 9.ayımda sık sık tuvalete gidemem salarım herhalde şimdiden kusura bakma 😂😂

Kızlar hamileyim son adet tarihim 15 mart galiba aralık annesi olucam hayırlısıyla 🙏
Tebrik ederim sizin mesajları tesadüfen gördüm ben de mart ayında negatif tüp bebek denemesi oldu. Negatif sonrası 3 gün sonra adet oldum. Nisan ayı adetim 3 gün geçti. Ama tüp sonrası böyle düzensizlikleri oluyormuş sizin nasıldı. Ayrıca bel ve kasıklarım ara ara ağrıyor adet olacak gibi akıntım çok yok. Gögüslerim hiç ağrımıyor. Sanırım gögüs ağrısı gebelik belirtisi ben de sıfır ağrı inşallah benim de mucize olur

Ben de ilk hamileliğimde kıvırcık saçlı böyle akça pakça bi erkek görmüştüm rüyamda ama benim de Kızım oldu kıvır kıvır saçlarıyla 😍 evvela sağlıkla gelsin ama gönlümden geçen bu sefer de rüyamdaki gibi bir oğlumun olması 🤲
Kızımda bulantılarım daha yoğundu, kusmalar falan 🤦🏻‍♀️ Bunda da bulantım çok ama kusmadım hiç, az da olsa bi şeyler yiyebiliyorum. O yüzden bu kez farklı mı acaba diye düşünmedim değil 😀

Yanlış bir tabir olmuş kusma herşeyin yolunda gittiğini göstermiyor, o zaman kusmayan benim gibi midesi bulanmayan azınlık hep bir tedirginlikle mi yaşayacak hamileliğini. Üstelik gayet de sağlıklı izlendi ultrasonda. Bence doktorunuzun söylemi yanlış olmuş benimki de bulanmamasına herkesin hamileliği aynı geçmez o bünye ile alakalı bulantı biraz da psikolojik olarak endişe yaşayanlarda çok sık görüldüğünü belirtti. Hangi doktora inanacağız?
Canım bünyeyle alakalı.benim hamilelikten öncede midem hassastı şimdide öyle.cogu çevremdeki insanın mide bulantısı olmamış turp gibi çocukları var

Ah çok şükür karın agrım gecti sonunda. 🙏 her dak wc ye gidip bakınmaktan helak olmuştum. Ama göğüs acısı baki tabi 🤷‍♀️

Ya onu boşver canım kusmalarla olmuyor ikisinde de kusan var hiçbirinde kusmayan var. Zaten çabucak geçecek inşallah zaman. Bide bakcaz ki artık burda cinsiyetleri paylaşıyoruz bir birimizlee ❤😍 inşallah 🤲
Inşallah o günler hemen gelir

Kizlar kalp atisi duyqnlar bidahaki randevunuz ne zaman simdi baktimda 11 haftada ogrenen var ben gittigimde 12 hafta olucak ilk cinsiyeti kim ogrenicek merak ediyorum cabuk soylesin

Back