• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar yaaa midem çok kötü:KK43: nasıl dayaniyorsunuz siz basim ağrıyor dilimde aft çıktı kocaman konusamiyorum:KK43: imdaaatt sizce bu 1 ayimiz nasıl gecicek hiç geçmiyor günler.Saglikla olsun yeter ki bir şekilde dayaniyoruz hepimiz ama çok zor:KK43:
Canım limonun suyunu sık iç belki o fayda eder sana. Çok sevmeme rağmen çay içemiyordum bugün limonla kahvaltıdan sonra 2 bardak içtim ve iyi geldi bana.

Baktim cnm ama guvenmedim iki yerde kiz cikti bir yerde erkek saglikli olsunlarda kizda olsa erkekte olsa bizim meleklerimiz 😍😍
Sağlıklı sihahhtli vatana millete hayırlı evlâd olsunlar da, birde sana erkek bana da kız nasip etsin inşallah 😍 herkesin gönlünden geçen olsun

Canım limonun suyunu sık iç belki o fayda eder sana. Çok sevmeme rağmen çay içemiyordum bugün limonla kahvaltıdan sonra 2 bardak içtim ve iyi geldi bana.
Limonu arkadasimda bana söyledi iyi geliyormuş , birde çay zararlı şu dönemde ama bana çok iyi geliyor midemi rahatlatıyor açık limonlu çay iciuorum bende

Evet canım içiyorum ilacı. Gece yatarken 2 tane demişti. Dün gece 1 içtim yine öyle içerim 2 içince de aynı oluyor :KK43:
Sen de prilam kullaniyordun sanırım. Ben günde 2 kere kullanıyorum birer tane. Sana niye peşpeşe verdi ki 🤔

Limonu arkadasimda bana söyledi iyi geliyormuş , birde çay zararlı şu dönemde ama bana çok iyi geliyor midemi rahatlatıyor açık limonlu çay iciuorum bende
Ben de çok içemiyorum zaten canım kahvaltıda bir kupa içiyorum. Çok nadir haftada bir ya da iki kere canım istiyor akşamları demliyorum. Ama hiç içmeden yapamam ben. Baş ağrısı yapıyor bana. En azından kahvaltıda içiyorum yoksa akşama doğru başım ağrımaya başlıyor. Limon kesinlikle bastırıyor bulantısı salataya, çorbaya bolca kullanıyorum ben muhakkak

Eee madem cinsiyetlere de sıra gelecek hissedebilen var mı? İlerleyen zamanlarda tuttu mu tutmadı mı döner bakarız 🙂 var mı aranızda ben kız hissediyorum kızım olacak ya da erkek hissediyorum oğlum olacak diyebilen 🥰 elbette ilk önceliğimiz sağlıklı olması ama bi tahmin ?

Ben kız hissediyorum eşim de. 1 oğlum var gönlüm kızdan yana ama sağlığı daha önemli tabiki.ama oğlumda bu kadar bulantım olmamıştı çalışıyordum da gayet verimli geçiyordu ama bunda sürekli yatışlardayım. Evde kalmaktan mı bilemiyorum artık hayırlısı. :dua:

Sağlıklı sihahhtli vatana millete hayırlı evlâd olsunlar da, birde sana erkek bana da kız nasip etsin inşallah 😍 herkesin gönlünden geçen olsun
On onemlisi saglikli olmasi canim insallah saglikla kucagimiza aliriz kizim bugun ogrendi karrdesi olacagini uyuyana kadar kardesimde kardesim dedi durdu meyerse benim kizin beni uzmemesi icin kardesi olmasi lazimmis kendide oyle diyor kendi banyo yapti ben yikanirim artik abla oldum dedi yemegini ben yediriyordum yeme problemi oldugu icin bugun kendi yedi ve hic agzinda bekletmedi masallah diyimde nazar degmesin meyer nekadar cok istiyormus anne bana kardes yaptigin icin sana cok tesekkur ederim diyip bir sarilisi vardi 😍😍😘😘

Herkes benim kız çocuğum olacağını, öyle hissettiklerini söylerlerdi ama ben gebeliğimi ögrendikten sonra içime erkek doğduğunu farkettim. Eşim tek erkek, 3 tane kız kardeşi var. Birinin 3 kızı var, biri bekar, diğeri de henüz yeni evlendi. Yani kız çoğunluğu var eşimin tarafında :)
Benim bir erkek kardeşim var sadece, o da henüz bekar. Yani benim tarafta ilk torun olacak inşaallah.
Eşim ve ben, kız da olsa erkek de olsa farketmez, sağlıkla huzurla gelsin diyoruz. Çok uzun senelerdir ettiğimiz duamız kabul oldu, Rabbim ne uygun gorurse razıyız😊

Benim de çok ciddi midemde ekşime var. Böyle reflü gibi ama boğzıma doğru yanma yapmıyor. Buna da şükrediyorum. Acıkınca midem bulanıyor. Bişeyler yediğim zaman ekşime oluyor o da bulantı gibi. Yediklerim ağzıma geliyor. Ay çok fena 😭😭😭😭 kızımda 6-13 hafta arası istisnasız her sabah kustum. Korkunçtu o süreç. Buna şükrediyorum ama yine de zor. Öneriniz var mı

Benim de çok ciddi midemde ekşime var. Böyle reflü gibi ama boğzıma doğru yanma yapmıyor. Buna da şükrediyorum. Acıkınca midem bulanıyor. Bişeyler yediğim zaman ekşime oluyor o da bulantı gibi. Yediklerim ağzıma geliyor. Ay çok fena 😭😭😭😭 kızımda 6-13 hafta arası istisnasız her sabah kustum. Korkunçtu o süreç. Buna şükrediyorum ama yine de zor. Öneriniz var mı
İki kızımda da her gün defalarca kustum ve aşırı kilo verdim gerçekten korkunçtu şimdi tekrar aynı şeyleri yaşıyorum ve gerçekten inanılmaz zor 😢 ne denediysem de geçiremedim bu bulantıyı Allah yardımcımız olsun her insan farklı bazısın da hiç olmuyor tek çare sabır sanırım

İki kızımda da her gün defalarca kustum ve aşırı kilo verdim gerçekten korkunçtu şimdi tekrar aynı şeyleri yaşıyorum ve gerçekten inanılmaz zor 😢 ne denediysem de geçiremedim bu bulantıyı Allah yardımcımız olsun her insan farklı bazısın da hiç olmuyor tek çare sabır sanırım
Kızlar prilam Dr 10 mg verdi zofer den bile iyi geldi asır uyku yapiyor ama gece 2 adet alıp yatiyon sabaha birşey kalmadı o boğazımda ki gidip gelen şey de yok bu ilacı devlet karşılıyor

Eee madem cinsiyetlere de sıra gelecek hissedebilen var mı? İlerleyen zamanlarda tuttu mu tutmadı mı döner bakarız 🙂 var mı aranızda ben kız hissediyorum kızım olacak ya da erkek hissediyorum oğlum olacak diyebilen 🥰 elbette ilk önceliğimiz sağlıklı olması ama bi tahmin ?
Ben hamile olduğumu bilmiyorken rüyamda erkek bebek doğurduğumu görmüştüm. Tatlı, tombul bi bebek. Kucaktan kucağa geziyordu, seviyorlardı. Bakalım çıkacak mı rüyam? Bi kızım var. Sağlıklı olsun da kız/erkek farketmez.

Merhaba arkadaslar... gece ruyamda erken dogum yapiyorum ve mis gibi mis kokan bir kiz doguruyorum. Hemen kucaklayip kiz kardesim kordonunu kesiyor sonra ambulans gelip hastahaneye goturuyor erken dogum oldugu icin.... acaba ne demek hayirdir insallah ya

Back