2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bana doktorum gaviscon verdi çok güzel anınfa etkili bi ilaç doktoruna danışarak kullanabilirsin belki

Ayy zaman geçcek mı gerçekten çabucak? Ne güzel
Geçiyor canım bi şekil. Baksana nisanın bitmesine ne kaldı. Başlarında ay ben nasıl sabrederim kontrole kadar derken bir baktım kontrole gidiyorum artık. Hızlı geçiyor sanki. Bide şu virüs olayları geçse insanlar normal hayatına dönse daha hızlı geçecek

Günaydın kızlar nasılsınız?
Benim bugün çok garip bir şekilde kasık ağrım var. Hiç olmuyordu uzun zamandır. Doktorumun kasık ağrın olursa kullan dediği fitili kullandım yatıyorum. Ama kasık ağrısı gibi değil de vajinanın üst kemiği var ya sanki o kısımlar ağrıyor çok garip. Sizlerde yaşayan var mı?

Valla canim bende ara ara sanki üst kisimlarda batmalar var uzandim bende

Ben de ilk hamileliğimde kıvırcık saçlı böyle akça pakça bi erkek görmüştüm rüyamda ama benim de Kızım oldu kıvır kıvır saçlarıyla evvela sağlıkla gelsin ama gönlümden geçen bu sefer de rüyamdaki gibi bir oğlumun olması

Rüyada görülen bebek cinsiyyetlerinin tersi çıkar bildiğim kadarıyla. Hamile kadın rüyasında erkek çocuk görürse kızı olur kız görürse erkek olurmuş. Şimdi tecrübeli anneler. Ne diyorsunuz bu konuda? Rüya gördünüz mü önceki hamileliğinizde?

Benimde sağ kasığımda ağrılarım oluyor orda bir de dolgunluk hissi var.rahim genişliyor diye kasık ağrıları oluyor diyor drlar kötü düşünme cnm ayaklarını yukarı kaldır uzan

Benimde sağ kasığımda ağrılarım oluyor orda bir de dolgunluk hissi var.rahim genişliyor diye kasık ağrıları oluyor diyor drlar kötü düşünme cnm ayaklarını yukarı kaldır uzan
Canım ilk haftalarda benim de oldu. Şimdi 7haftamdayım yaklaşık 1-2haftadır olmuyordu bu haftalarda olması normal mi acaba?

Canım ilk haftalarda benim de oldu. Şimdi 7haftamdayım yaklaşık 1-2haftadır olmuyordu bu haftalarda olması normal mi acaba?
Bence sıkıntı yapma benim bildiğim ve yaşadığımı söyliyeyim kasık değil bel ağrısı tehlikeli.Dün dr.kaan Kocatepe’yi dinledim YouTube den vaktin varsa izle için rahatlar güzel şeyler söylüyor

Ben hep erkek hissettim canm ilkinde erkekte gördüm rüyamda oğlum oldu ikinci de hep kesin erkek olur diyordum ama hamile kalınca o his çok kalmadi hayırlısı kızda olursa supriz olur cinsiyeti bekliyorum heyecanla alışveriş yapicam minigime

Kizlar gunaydin. Iki gundur kendimi cok yorgun hissediyorum sanirim hormonlardan dolayi. Nefes darligi cekiyorum ozellikle gece kalktigimda netten baktim bebek yeni kan hucrelerine ihtiyac duydugundan oldugu yaziyo benzer durumu yasayan varmi. Pazartesi kontrolum var cok sukur igneden sonra lekelenme yasamadim bu olumlu biseymis degerim de insallah artiyodur.

Bende çok yogun nefes darlığı çekiyorum çok anormal geldi nefesim yarım kalıyor sanki doktorunuz bir şey önerdi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…