• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar yaaa midem çok kötü:KK43: nasıl dayaniyorsunuz siz basim ağrıyor dilimde aft çıktı kocaman konusamiyorum:KK43: imdaaatt sizce bu 1 ayimiz nasıl gecicek hiç geçmiyor günler.Saglikla olsun yeter ki bir şekilde dayaniyoruz hepimiz ama çok zor:KK43:
Yaa bekimde midem öyle ilac kullanmama rağmen hala bulantılarım oluyor bisey yiyemiyorum içemiyorum

Selam hanımlar benim de 3.gebeliğim.. 6+1 daha doktora gidemedim malesef bu virüs olaylarından hiçbir devlet hastanesinde randevu yok Bursa da olanlar bilir özel Doruk Tıp var ordan hiç memnun değilim Esentepeye gitmiştim 2 kızım da bana çok uzak şu karışıklıktao uzaklığa gitmek istemiyorum araştırdım gönlüme göre bir doktor bulamadım özele gitmek için bilgisi olan arkadaşlar var mı Bursada gidip memnun kaldığı doktor? Artık kalp atışını görmek için gitmem lazım önceki gebelikte boş gebelilti sürekli şüphe var kafam da
Merhaba ben Bursa da pembemaviye Nedret kolsa a gittim cok memnunum doktora gidince zaten o kafandaki soruları sen sormadan hemen cevaplıyor gidince farkına varırsın

Eee madem cinsiyetlere de sıra gelecek hissedebilen var mı? İlerleyen zamanlarda tuttu mu tutmadı mı döner bakarız 🙂 var mı aranızda ben kız hissediyorum kızım olacak ya da erkek hissediyorum oğlum olacak diyebilen 🥰 elbette ilk önceliğimiz sağlıklı olması ama bi tahmin ?

Bana kız gibi geliyor. 😍😍😍😍

Azalma oldumu kuzum bulantilarda bnmkiside b6 takviyeli🤔
Canım ilaç yoktu eczanede bugün akşama dogru alabildik. Sabah baslayacagim kullanmaya inşallah. Seninkinde B6 varsa o önlüyordur büyük ihtimal bulantıyı. Veya belki sen hamileliğinde midesi bulanmayan şanslı annişlerden birisin 🤗

Kızlar yaaa midem çok kötü:KK43: nasıl dayaniyorsunuz siz basim ağrıyor dilimde aft çıktı kocaman konusamiyorum:KK43: imdaaatt sizce bu 1 ayimiz nasıl gecicek hiç geçmiyor günler.Saglikla olsun yeter ki bir şekilde dayaniyoruz hepimiz ama çok zor:KK43:
Canım sana doktorun ilaç vermisti galiba, çok kötüysen kendine eziyet etme iç ilacını .

Canım sana doktorun ilaç vermisti galiba, çok kötüysen kendine eziyet etme iç ilacını .
Evet canım içiyorum ilacı. Gece yatarken 2 tane demişti. Dün gece 1 içtim yine öyle içerim 2 içince de aynı oluyor :(

Canım o zaman birşey diyemiyorum eğer ulasabilirsen doktoruna bir sor belki değiştirir ilaci
Doktora ulasamam ama belki bu kadar kesiyordur içmeden kusardim içince kusturmuyor bulantı devam ediyor. Dayancazbir şekilde. Eşim şimdiden pert. Çocuğa bakıyor bulaşık çamaşır toplama yemek onda:(

Kızlar herkese merhabalar 6+3 yenice hamileyim kalp atışımızı duyduk salı günü 😍 ikinci gebeliğim Kızım 3 yaşında çok heyecanlıyız biz de 🤗 Fb ta bi grup kurdum gelirseniz çok sevinirim
Buranı haricinde grup kurmak maalesef ban sebebidir.

Kızlar herkese merhabalar 6+3 yenice hamileyim kalp atışımızı duyduk salı günü 😍 ikinci gebeliğim Kızım 3 yaşında çok heyecanlıyız biz de 🤗 Fb ta bi grup kurdum gelirseniz çok sevinirim
Bende 6+2 hamileyim daha gitmedim ama doktora salı günü gidicem inşallah

Valla canim bana kalsa kimse gelmesin annemi bile istemiyorum o donem zaten gergin oluyor insan ister istemez kimseyi kaliracak gucu olmuyor insanin anneme derim gelme diye de kaynanama diyemem hemen kusup aliniyor lafi sokup gidiyor sonrada konusmuyor gorumcemde anneci hemen ayni tirip gorumcemdede oluyor falan falan beni asiri geriyolar benim kafamdaki plan kiz gardesim benle hastanede durur diyorum esimde evde kizla kalir cunku bensiz yada babasiz durmaz dogumdan sonrada kardesimi postalarim diyorum🤣🤣🤭bakalim virus falan var belki gelmez kimse
Ne kadar olumsuzluk yasamissin artık tecrübelisin bence fırsat verme benimde Allah fırsat verirse annem kesin gelir çocuğuma bakar felan zaman gostericekde benim nerde doğum yapacağım da belli değil 🤣🤣🤣

Back