Ben su cin takvimini anlamadim bi turlu hangi gunu sayicaz son adet tarihimi yoksa yumurtlama tarihimiÇin takvimine göre erkek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben su cin takvimini anlamadim bi turlu hangi gunu sayicaz son adet tarihimi yoksa yumurtlama tarihimiÇin takvimine göre erkek
Benimde mide bulantım ve kusmam yok hiç olmadı,biraz midemde tuhaf bir his var sadece.İlk zamanlar ben de tedirgin olmuştum ama 2 defa doktora gittim bir sorun cıkmadı ve özellikle sordum belirtisi olmayan cok insanda oluyor,ne güzel miden bulanmıyor bunları düşünme dedi.Yanlış bir tabir olmuş kusma herşeyin yolunda gittiğini göstermiyor, o zaman kusmayan benim gibi midesi bulanmayan azınlık hep bir tedirginlikle mi yaşayacak hamileliğini. Üstelik gayet de sağlıklı izlendi ultrasonda. Bence doktorunuzun söylemi yanlış olmuş benimki de bulanmamasına herkesin hamileliği aynı geçmez o bünye ile alakalı bulantı biraz da psikolojik olarak endişe yaşayanlarda çok sık görüldüğünü belirtti. Hangi doktora inanacağız?
Benim bulantim hic yok tedirgin oldum simdi doktormu soyledi bunuBen kussamda ilac icmem canim bugun doktora dedim iki gundur kusmada basladi diyr iyi iyi bu saglikli gebelik olduguna isaret dedi motive oldum sanki ben kizimdada 8 kilo vermistim ictigim su bile durmuyodu yinede ilac icmemistim
valla ben de anlamadm. anlayan bi el atsin bizeBen su cin takvimini anlamadim bi turlu hangi gunu sayicaz son adet tarihimi yoksa yumurtlama tarihimi
Azalma oldumu kuzum bulantilarda bnmkiside b6 takviyeliBen de doktorun mide bulantısı ile ilgili olan açıklamasını doğru bulmadım. Hiç bulantı yaşamadığı hâlde gayet sağlıklı gebelik geçiren kişiler var. Ayrıca mide bulantısı dolayısıyla kilo veren, beslenmesi neredeyse hiç olamayan arkadaslar doktorunuzun tavsiyesiyle ilaç kullanin bence. Doktor benim folic asitimi degistirdi çünkü özellikle sabahları kusmam oluyor B6 vitamini de içeren bir folic asit verdi. Bulantini azaltır dedi çünkü gebelikte B6 vitamini düştüğü için bulantı çok oluyormus. Ayrıca B6 vitamini vücutta depolanmiyormus.
Canim benimde bulantim var kusmam yoktu bide lekelenme falan olmustu biliyosun kusma falan olmayinca bende endiselendim her hamilelik farkli canim birde kese gozuktu bebek gec gozuktu falan iki gunde iki defa kusunca oyle dedi benim icin yani oyle bir cumle kurdu her hamileik ayni olmuyor bugun kismadim bende cnm ama bi ogurme var endiselenmeBenim bulantim hic yok tedirgin oldum simdi doktormu soyledi bunu
Sülalecek Kiz hissediyoruz bence bizim icin buyuk bi supriz olabilirEee madem cinsiyetlere de sıra gelecek hissedebilen var mı? İlerleyen zamanlarda tuttu mu tutmadı mı döner bakarız var mı aranızda ben kız hissediyorum kızım olacak ya da erkek hissediyorum oğlum olacak diyebilen elbette ilk önceliğimiz sağlıklı olması ama bi tahmin ?
Seni rahatlatmak icin soylediyse olabilir caNim , ama normalde cok yalnis bi tabir kullanmışCanim benimde bulantim var kusmam yoktu bide lekelenme falan olmustu biliyosun kusma falan olmayinca bende endiselendim her hamilelik farkli canim birde kese gozuktu bebek gec gozuktu falan iki gunde iki defa kusunca oyle dedi benim icin yani oyle bir cumle kurdu her hamileik ayni olmuyor bugun kismadim bende cnm ama bi ogurme var endiselenme
Ruyada kan gorunce , ruya bozulur kuzum yani bir anlami manası yokturO ne demek canım?
Duş alırken doktor ayakta almamı söylemişti canım hemen 10 dk da çıkmamı çok oturma sen gene deBiraz yuksek tabure attim dusakabine oturup yikiyorum vücudumu da. Ayakta cok kalmamaya calisiyorum. Aklinizda bulunsun
Bitecek canım içimde öyle bir his var. İnşallah güzel olur. Bebeklerimiz sağlıkla gelsinler de.Insallah o gunlerde gelicek canim dogumlarimizi paylasicaz emzirme sorunlarini gaz sorunlarini daha onumizde cok uzun zamanlar var insallah ozamana kadar su virus olaylari biter hastanelerden endiseliyim
Ben biraz endiseli ve paniktim canim beni rahatlatmak icin soylrdi muhtemelen ben zaten kalp atisini falan duyunca soyledigi herseyi yasadigim endiseyi hepsini unuttum takilmiyorum yani sukur iyi dediya saglikla kucagimiza bi alsak daha rahat olucam sanirim birazda baska gerginlikler basladi suan kaynanam gelir kesin memleketten kizim bugun soyledi gel babaanne dedi annemde gelir kayin kayin peder ortalik girer birbirine kizimda dogumdan sonra sorunlar yasadik cok esim yanastirmayinca cocuga hepsi kustu gorumcem falan girdik birbirimize cocuk bronsit oldu gorumcemin oglundan neler yasadim esimlede girdik birbirimize bana tokat atti gogsumde kocaman bir ciban cikti sutum kesildi o gunler aklima geldi kazasiz belasiz atlatirim umarim o gunleriSeni rahatlatmak icin soylediyse olabilir caNim , ama normalde cok yalnis bi tabir kullanmış
Ruyada kan gorunce , ruya bozulur kuzum yani bir anlami manası yoktur
Yaaa? Bilmiyordum canım. Beni çok rahatsız eder rüyada kan görmek. O gün ruh halimi etkiler. O zaman takmıyım rüyama. Etkilenmiyim :)Ruyada kan gorunce , ruya bozulur kuzum yani bir anlami manası yoktur
Cok karışmışsınız soyleseniz kimse gelmese herkes dursa evinde dinlerlermiBen biraz endiseli ve paniktim canim beni rahatlatmak icin soylrdi muhtemelen ben zaten kalp atisini falan duyunca soyledigi herseyi yasadigim endiseyi hepsini unuttum takilmiyorum yani sukur iyi dediya saglikla kucagimiza bi alsak daha rahat olucam sanirim birazda baska gerginlikler basladi suan kaynanam gelir kesin memleketten kizim bugun soyledi gel babaanne dedi annemde gelir kayin kayin peder ortalik girer birbirine kizimda dogumdan sonra sorunlar yasadik cok esim yanastirmayinca cocuga hepsi kustu gorumcem falan girdik birbirimize cocuk bronsit oldu gorumcemin oglundan neler yasadim esimlede girdik birbirimize bana tokat atti gogsumde kocaman bir ciban cikti sutum kesildi o gunler aklima geldi kazasiz belasiz atlatirim umarim o gunleri
Ayy zaman geçcek mı gerçekten çabucak? Ne güzelYa onu boşver canım kusmalarla olmuyor ikisinde de kusan var hiçbirinde kusmayan var. Zaten çabucak geçecek inşallah zaman. Bide bakcaz ki artık burda cinsiyetleri paylaşıyoruz bir birimizlee ❤ inşallah
Valla canim bana kalsa kimse gelmesin annemi bile istemiyorum o donem zaten gergin oluyor insan ister istemez kimseyi kaliracak gucu olmuyor insanin anneme derim gelme diye de kaynanama diyemem hemen kusup aliniyor lafi sokup gidiyor sonrada konusmuyor gorumcemde anneci hemen ayni tirip gorumcemdede oluyor falan falan beni asiri geriyolar benim kafamdaki plan kiz gardesim benle hastanede durur diyorum esimde evde kizla kalir cunku bensiz yada babasiz durmaz dogumdan sonrada kardesimi postalarim diyorumbakalim virus falan var belki gelmez kimseCok karışmışsınız soyleseniz kimse gelmese herkes dursa evinde dinlerlermi
Umarim bu sefer guzel ve sorunsuz gecer canimValla canim bana kalsa kimse gelmesin annemi bile istemiyorum o donem zaten gergin oluyor insan ister istemez kimseyi kaliracak gucu olmuyor insanin anneme derim gelme diye de kaynanama diyemem hemen kusup aliniyor lafi sokup gidiyor sonrada konusmuyor gorumcemde anneci hemen ayni tirip gorumcemdede oluyor falan falan beni asiri geriyolar benim kafamdaki plan kiz gardesim benle hastanede durur diyorum esimde evde kizla kalir cunku bensiz yada babasiz durmaz dogumdan sonrada kardesimi postalarim diyorumbakalim virus falan var belki gelmez kimse