Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duyamadik da gördük şimdilik attığını. Bi sıkıntı yok demi canim suan. Ilac kullandin miMerhaba canım benim başıma gelmişti. Sonraki mesajları okudum aynı şeyi yaşamışız, lekelenme sonrası korkarak doktora gidip kalp atışını duymuştuk. Aynısı sana olmuş çok sevindimm.
Tabikide bilinçaltıı.
Akşam güzel goygoy vardı burda keşke olsaydın
Bebek çok iyiymiş maşallah okudum. Çok sevindim
Duyamadik da gördük şimdilik attığını. Bi sıkıntı yok demi canim suan. Ilac kullandin mi
Ufak bi pihti var dedi. Cok önemli görmedim dedi ama bilemiyorumProgestan verdi bana her türlü kanama ve lekelenmeyi düşük riski sayıyorum dedi. Önlem amaçlı.
Kanama alanı gördü mü kesenin etrafında? Görmemiştir inşallah. Yazdıysan gözümden kaçmış olabilir.
Ufak bi pihti var dedi. Cok önemli görmedim dedi ama bilemiyorum
Bu dr icapci doktordu. Kendi doktorumla randevum sali günü. Gece ic dedi geceye kadar beklemek korkutuyor aslindaSen yat canım, önlemini al sonradan üzülmemek için. Progestanı da ihmal etme lütfen. Ne zaman kontrole çağırdı?
Bu dr icapci doktordu. Kendi doktorumla randevum sali günü. Gece ic dedi geceye kadar beklemek korkutuyor aslinda
1 tane dedi evet. Deme yaa ürktüm şuan1tane mi günde?
Benim hiçbir şekilde kanama alanı pıhtı olmamasına karşı günde 3 kere vermişti.
Benim doktorum fazla evhamlı canım. Ondan da abartmış olabilir.1 tane dedi evet. Deme yaa ürktüm şuan
Saol canim darisi isteyen herkezin basinaMerhaba canım benim başıma gelmişti. Sonraki mesajları okudum aynı şeyi yaşamışız, lekelenme sonrası korkarak doktora gidip kalp atışını duymuştuk. Aynısı sana olmuş çok sevindimm.
Tabikide bilinçaltıı.
Akşam güzel goygoy vardı burda keşke olsaydın
Bebek çok iyiymiş maşallah okudum. Çok sevindim
Canım senin progestan kac mg? Benimki 200 mg . 100 mg olabilir mi seninki?Benim doktorum fazla evhamlı canım. Ondan da abartmış olabilir.
Bilmiyorum pıhtı görüldüyse ben sabah akşam içerdim salı günü doktora gidesiye kadar.
Bana 200 mg günde 3 kere verdi. Hemde 1 kutu bitirmiş olmama rağmenCanım senin progestan kac mg? Benimki 200 mg . 100 mg olabilir mi seninki?
Bende de sadece bir gün ufak bi leke oldu ertesi günü gittiğimde progesteron iğne ve progestan fitil verdi çok şükür kalmadı birşey ama kullanma durumu çok sinir bozucu
Bende de sadece bir gün ufak bi leke oldu ertesi günü gittiğimde progesteron iğne ve progestan fitil verdi çok şükür kalmadı birşey ama kullanma durumu çok sinir bozucu
Benim de 200 mg vajinal yolla aliyorum gunde 3 kere. 4 gunde 1 de igne pruluton vuruluyorum. Daha once benim ilk gebeligim dusukle sonuçlandı lekelenme de olunca doktor ilk konteolden itibaren kullanmami istedi hatta ilk kontrolde 2 adet pruluton vurdurdu 9 du progesteron hormonum. Herkesin vucudu bir degil kesinlikle.. bana niye 1 kez verdi diye streste yapmayın. Benim ilk gebeligimde hic belirtim olmamisti yerlesme kanamasi bile... bilmiyordum rahim filmim ilacli mr hatta rahimden kist ve miyom ameliyati bile oldum sonrasında ogrendim ki hamileyim 7 haftalik... ama dayanamadi yavrum. Megersem ameliyat esnasinda 3 haftalik hamileymisim... gorduyseniz atisini doktorunuz da icinizi rahatlattiysa bir nebze size düşen sey dinlenmek ve doktorunuza guvenmek...Canım senin progestan kac mg? Benimki 200 mg . 100 mg olabilir mi seninki?
Duyarsın canım. Yeterki herşey yolunda olsun. Ben aslında progestan değil de duphaston kullanıyorum sabah akşam. Bide gece fitil kullanıyorum progesteron içinGu
Günde kac tane kullaniyorsun canim sen. Bahaneyle bebisimin kalp atışını da gördüm. Duyamasam da guzeldi :)
Yaaaa çok tatlı maşallah Rabbim nazarlardan saklasın heyecanlı çocuk.Iste yas kac olursa olsun hep onlarin gozunde cocuguz ben kizi oyalamaya calisiyorum babami gidip kaldiricam diyip duruyo 1 atdir dayandim daha dayanacak gucum kalmadi gidim kaldi hadi soyle ben bilmiyomus gibi yaparim babama diyo
Bana doktor prilam dr 'nin en ufak bir zarari yok dedi.seninkinin de öyle mi zarar siz mıymış acaba.benimki de kesiyor ama yine midemde hep bi karışıklık varevet benm kesti. artk kaburgalarim agriyordu kusmaktan