• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Merhaba canım benim başıma gelmişti. Sonraki mesajları okudum aynı şeyi yaşamışız, lekelenme sonrası korkarak doktora gidip kalp atışını duymuştuk. Aynısı sana olmuş çok sevindimm. 😀

Tabikide bilinçaltıı. 😀😀

Akşam güzel goygoy vardı burda keşke olsaydın 😀
Bebek çok iyiymiş maşallah okudum. Çok sevindim 💜💜
Duyamadik da gördük şimdilik attığını. Bi sıkıntı yok demi canim suan. Ilac kullandin mi

Duyamadik da gördük şimdilik attığını. Bi sıkıntı yok demi canim suan. Ilac kullandin mi

Progestan verdi bana her türlü kanama ve lekelenmeyi düşük riski sayıyorum dedi. Önlem amaçlı.
Kanama alanı gördü mü kesenin etrafında? Görmemiştir inşallah. Yazdıysan gözümden kaçmış olabilir. 😍

Arkadaslar merhaba ben de 5 haftalık hamileyim.merak ettiğim bir konu var doktora danısamadım henüz. bu aşamada oruç tutmanın bir zararı olur mu bebeğin gelişimine.ben de bulantı vs hiç bir şey yok ama demir kalsiyum eksikliği var korkuyorum zarar veririm diye

Progestan verdi bana her türlü kanama ve lekelenmeyi düşük riski sayıyorum dedi. Önlem amaçlı.
Kanama alanı gördü mü kesenin etrafında? Görmemiştir inşallah. Yazdıysan gözümden kaçmış olabilir. 😍
Ufak bi pihti var dedi. Cok önemli görmedim dedi ama bilemiyorum

Merhaba canım benim başıma gelmişti. Sonraki mesajları okudum aynı şeyi yaşamışız, lekelenme sonrası korkarak doktora gidip kalp atışını duymuştuk. Aynısı sana olmuş çok sevindimm. 😀

Tabikide bilinçaltıı. 😀😀

Akşam güzel goygoy vardı burda keşke olsaydın 😀
Bebek çok iyiymiş maşallah okudum. Çok sevindim 💜💜
Saol canim darisi isteyen herkezin basina 🤲🤲

benim de lekelenmem hala oluyor, 100mg günde iki kez kullanıyorum. bir de geçen hafta bir haftalık iğne yaptırmıştı. ama benim sürekli değil yani hergün olmuyor fakat tamamen de bitmedi ara ara görüyorum. üçüncü aydan sonra geçer umarım. çünkü kaç kez bakıldı kese etrafında kanama falan olsaydı söylerdi diye düşünüyorum

Bende de sadece bir gün ufak bi leke oldu ertesi günü gittiğimde progesteron iğne ve progestan fitil verdi çok şükür kalmadı birşey ama kullanma durumu çok sinir bozucu
Bende de sadece bir gün ufak bi leke oldu ertesi günü gittiğimde progesteron iğne ve progestan fitil verdi çok şükür kalmadı birşey ama kullanma durumu çok sinir bozucu

Çok sukur 3 gün sürdü bende de heralde adet döneminden kalan kanı attı vucut kesede bi problem gorunmuyor dedi bana da doktorum. Insaallah saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi 😊

Canım senin progestan kac mg? Benimki 200 mg . 100 mg olabilir mi seninki?
Benim de 200 mg vajinal yolla aliyorum gunde 3 kere. 4 gunde 1 de igne pruluton vuruluyorum. Daha once benim ilk gebeligim dusukle sonuçlandı lekelenme de olunca doktor ilk konteolden itibaren kullanmami istedi hatta ilk kontrolde 2 adet pruluton vurdurdu 9 du progesteron hormonum. Herkesin vucudu bir degil kesinlikle.. bana niye 1 kez verdi diye streste yapmayın. Benim ilk gebeligimde hic belirtim olmamisti yerlesme kanamasi bile... bilmiyordum rahim filmim ilacli mr hatta rahimden kist ve miyom ameliyati bile oldum sonrasında ogrendim ki hamileyim 7 haftalik... ama dayanamadi yavrum. Megersem ameliyat esnasinda 3 haftalik hamileymisim... gorduyseniz atisini doktorunuz da icinizi rahatlattiysa bir nebze size düşen sey dinlenmek ve doktorunuza guvenmek...

Gu
Günde kac tane kullaniyorsun canim sen. Bahaneyle bebisimin kalp atışını da gördüm. Duyamasam da guzeldi :)
Duyarsın canım. Yeterki herşey yolunda olsun. Ben aslında progestan değil de duphaston kullanıyorum sabah akşam. Bide gece fitil kullanıyorum progesteron için

Iste yas kac olursa olsun hep onlarin gozunde cocuguz ben kizi oyalamaya calisiyorum babami gidip kaldiricam diyip duruyo 1 atdir dayandim daha dayanacak gucum kalmadi gidim kaldi hadi soyle ben bilmiyomus gibi yaparim babama diyo🤣🤣🤣
Yaaaa çok tatlı maşallah Rabbim nazarlardan saklasın 😍 heyecanlı çocuk. 🤗

Back