• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bendim 🤣 bi süre geçirdi ama sonra kusmalar bulantılar siddetlenince oda fayda etmedi yine en güzel birsey yemek bastırıyor ama ağzımın tadı hiç yok iştahım sıfır.

Kızlar merhaba ben.dun gece sahura kalktım niyetliyim bugün bakalım inşallah kusmadan atlatırım

Canım strese sokma kendini ama fazla rahat olup da boşverme. Lekelenme olduğunda her zaman doktora başvurmak lazım o söyleyecektir sana riskli mi normal mi diye. Herkesin bünyesi farklı. Burda kanamayla gidip bebeğin kalp atışlarını duyup gelen de var, lekelenmeyle gidip kürtaj olan da (ilk gebeliğimde öyle oldu Rabbim şimdiki bebeklerimizi korusun)
O yüzden ciddiye alınmalı bir konu. Doktorunla irtibata geç inşallah herşey yolundadır
Canım gittim hemen nöbetçi doktora göründüm. Bebişim büyümüş kalbi atıyordu fakat henüz duyamadık. Ufak bir pıhtı var fakat düşük riski yaratacak kadar ciddi degil dedi. Ama progestan verdi yine de. Icecegim gunde 1 defa

Ben senin yerinde olsam canim hemen baska bir doktora giderdim keske hastaneye durumunu soyleseydin ulasmam lazim deseydin belki baska doktora yonlendirirler yada no verirlerdi
Gittim cankm icapci doktora göründüm. Bebisim büyümüş. Ufak bir pihti varmis ama dusuk riski yaratacak kadar ciddi bisey degil dedi. Ilac verdi progestan

Gittim cankm icapci doktora göründüm. Bebisim büyümüş. Ufak bir pihti varmis ama dusuk riski yaratacak kadar ciddi bisey degil dedi. Ilac verdi progestan
O cok iyi bir ilac canim ama asiri uyku yapiyor ben gunde 3 tane iciyorum ilk zamanlar devamli uyutuyordu iki gundur bunyem alisti artik yan etki yapmiyor bana onu icip yat dinlen gecer insallah kotu dusunme hersey guzel olucak

Ben cocuklar arasinda kiyaslama yada birini degersiz hissettirme taraftari degilim canim onlar bize Allahin emaneti onlari uzmeye yada aglatmaya hakkimiz yok
Aynen canım. Bazı anne babalar bilinçsizce ilk çocuğa 2.çocuk geldiği zaman büyük gibi davranıyorlar. Sen büyüksün haraketlerine dikkat et o da senden örnek alsın falan. Yani küçücük çocuğa sorumluluk yüklüyorlar. Benim babam beni bebek gibi büyüttü. 27yaşındayım hala benle çocuk gibi konuşuyor bebeğim küçüğüm diyor. Halbuki benden sonra kardeşim var 😂

O cok iyi bir ilac canim ama asiri uyku yapiyor ben gunde 3 tane iciyorum ilk zamanlar devamli uyutuyordu iki gundur bunyem alisti artik yan etki yapmiyor bana onu icip yat dinlen gecer insallah kotu dusunme hersey guzel olucak
Bana günde 1 defa dedi yatarken ic dedi sadece canım

Canım gittim hemen nöbetçi doktora göründüm. Bebişim büyümüş kalbi atıyordu fakat henüz duyamadık. Ufak bir pıhtı var fakat düşük riski yaratacak kadar ciddi degil dedi. Ama progestan verdi yine de. Icecegim gunde 1 defa
Oh çok şükür. Rabbim yardımcın olsun. Lekelenme durumlarında ve önceden bir kayıp olduğu zaman progestan verirler doktorlar. Ben de kullanıyorum.

Gu
Oh çok şükür. Rabbim yardımcın olsun. Lekelenme durumlarında ve önceden bir kayıp olduğu zaman progestan verirler doktorlar. Ben de kullanıyorum.
Günde kac tane kullaniyorsun canim sen. Bahaneyle bebisimin kalp atışını da gördüm. Duyamasam da guzeldi :)

Aynen canım. Bazı anne babalar bilinçsizce ilk çocuğa 2.çocuk geldiği zaman büyük gibi davranıyorlar. Sen büyüksün haraketlerine dikkat et o da senden örnek alsın falan. Yani küçücük çocuğa sorumluluk yüklüyorlar. Benim babam beni bebek gibi büyüttü. 27yaşındayım hala benle çocuk gibi konuşuyor bebeğim küçüğüm diyor. Halbuki benden sonra kardeşim var 😂
Iste yas kac olursa olsun hep onlarin gozunde cocuguz ben kizi oyalamaya calisiyorum babami gidip kaldiricam diyip duruyo 1 atdir dayandim daha dayanacak gucum kalmadi gidim kaldi hadi soyle ben bilmiyomus gibi yaparim babama diyo🤣🤣🤣

Canım hepsini denedim ben bende fayda etmiyor su bile içsem kusmaya gidiyorum yataktan kalkmadan herseyi yemeye denedim. Metpamid hiç etki etmedi bende zaten zofer iyi geliyordu ilk ama oda sadece kusmayi kesiyor bulantıyi kesmiyor bıraktım içmiyorum artık kusunca bi nevi rahatlıyorum ama bulantı tamamen maffediyor 😔
Bende bunu merak ediyorum ilaç içince bulantı geçermi kusunca en azından bi süre rahatliyorum

Benim be zaman başlıcak bulantılarım acaba.bütün hamileliklerimde içim dışıma çıkardı henüz sağ kasık ağrısı ve baş dönmesi haricinde bir belirtim yok .
U Ulke34 benimde 5.5 yaşında bir oğlum var o da çok istiyor kardeş.dün akşam yavaştan kardeşin olsun mu olursa adı ne olsun diye ufak ufak sorularla başladım hamiliğim netleştikten sonra söylücem:)

Kahvaltıyı bi sekilde yapabiliyorum kendimi çok zorlayarak onun peşine şu icebiliyorum gün icersinde yudum yudum icebiliyorum yoksa geri çıkıyor canim. İlk çocukta da böyle olduğum için kafama takmıyorum artık çekeceğim mecbur..bendeki kusmayi önleyen hicbirsey bulamadım henüz. Kusma gecsede reflu tarzı ağzımda hep tuhaf gıcık bir tat var midemden bogazima çıkan bir yanma vs 😔
Ayniyiz senle canım ilk çocuğunda da böyleydi.ama şimdi daha zor oluyor

bat üzerinde 4 gün sonra beta hcg 2459 çıktı. 5+3 olunca doktora gideceğim ramdevu aldım. Kese gözükür mü kalp atışı duyulmaz ama sanırım dimi.
Bu arada 5. Hafta dolmuş 6. Haftadan gün almış demek dimi 5+3

Bu arada gozun aydin canim miniside gormus kalbinin attigini ogrenmissin senin adina cok sevindim insallah hepimiz sag salim saglikla kucagimiza almakta nasip olur🤲🤲🤲
Amiiin canim cok teşekkür ederim. Bekleyen herkes görsün insallah bu güzel görüntüyü. Allah isteyen herkese nasip etsin 😍

bat üzerinde 4 gün sonra beta hcg 2459 çıktı. 5+3 olunca doktora gideceğim ramdevu aldım. Kese gözükür mü kalp atışı duyulmaz ama sanırım dimi.
Bu arada 5. Hafta dolmuş 6. Haftadan gün almış demek dimi 5+3
evet 6. haftadasın. bir hafta daha beklesen kalp atışı da duyulabilir 👍🏻

Kızlar doktorun ölçümüne gire 6+2 günlük hamileyim. 3 haftalıkken yerlesme lekelemesi yaşamıştım. Bugün de peceteye lekelenme geldi. Korkuyorum suan. Basina gelen vardi sanirim burda . Nasıl bir yol izlememiz gerekiyor ? Tatil de olduğu icin doktoruma ulaşabilir miyim bilmiyorum

Merhaba canım benim başıma gelmişti. Sonraki mesajları okudum aynı şeyi yaşamışız, lekelenme sonrası korkarak doktora gidip kalp atışını duymuştuk. Aynısı sana olmuş çok sevindimm. 😀

Günaydın kızlar.Hayırlı ramazanlar herkese.Ben dün geceleri yine uyuyorum yazmıştım ama bu gece 3bucuktan beri doğru düzgün uyuyamadım 6dan beri komple acık gözlerim :KK43: Bir de arada rüya gördüm kanamam vardı aşırı gerçekçiydi ya sildikçe geliyordu regl kanaması gibi,bir defa daha görmüştüm 2 hafta önce:eek: Rüya tabirlerinden baktım bir yorumda rüya sahibinin erkek çocuk doğuracagına delalettir diyor,sizce doğrulugu nedir :KK70::KK70:
Tabikide bilinçaltıı. 😀😀

Vallahi aksam bu guzel sohbeti nasil kacirdim ben yaa gulmekten karnima agrilar girdi🤣🤣🤣
Akşam güzel goygoy vardı burda keşke olsaydın 😀
Bebek çok iyiymiş maşallah okudum. Çok sevindim 💜💜

Back